Jdi na obsah Jdi na menu

KARMICKÉ KODY DUŠE - OTEVÍRAJÍ POCHOPENÍ ŽIVOTNÍHO ÚKOLU

 

zena-ve-zlate-barve.jpg  Každá duše přichází do nové inkarnace s jinými karmickými plány. V naší duši je již od prvopočátku inkarnace zakódována základní karmická linie, od které se odvíjí náš osud.  Rodíme se s  určitými úkoly, s určitým karmickým závazkem, osobními překážkami. Přinášíme si zkušenosti, odměny v podobě talentu, nebo našich osobních pomocníků, se kterými máme karmické dohody a  kteří nám v průběhu života pomáhají .   

At už to jsou archandělé, andělé, osvícení mistři, pomocné duše, nebo fyzické osoby,které v průběhu života potkáváme, vždy pracují v náš prospěch a pomáhají nám vytvořit ideální podmínky pro náš karmický vývoj. Tyto informace jsou zaneseny v určitém kódu, kterým je každá duše vybavena. Podobně jako když v supermarketu najede pokladní na čárkový kód a o daném zboží se objeví všechny informace, tak načtením karmických kodu duše, můžeme odhalit velmi důležité informace o našem životě. Například jaké karmické vazby máme rozplétat, čeho, nebo koho, se tyto karmické vazby týkají, co je našim důležitým úkolem, na co se máme zaměřit, čemu se raději vyhýbat.  

 

VÍCE O KARMICKÝCH KÓDECH DUŠE   ZDE

 

Rozkódování naši osudové linie, může velmi pomoci v lepší orientaci životního směru, ušetří náš čas a také sílu. VIdím tyto kódy, jako světelnou číselnou řadu, jako označení vyššího principu, který velmi ovlivňuje náš život.


S láskou Kytička

 

 

 

  zena-krasna-a2.jpgDobrý den,

 

 

jmenuji se Blanka. Nějak vůbec nevím kde a čím začít. Nikdy jsem si nenechala vyložit karty ani nic podobného. O toto téma jsem se začala zajímat teprve před několika měsíci. Mám spoustu otázek. Kým jsem byla v minulém životě, co je můj úkol v tomto pozemském životě, najdu někdy svou lásku, budu mít svou vlastní rodinu..je toho moc. V současné době jsem se ocitla na jakémsi rozcestí. Nevím co mám dělat, cítím se ztracená, mám spoustu plánů a nevím, na který se zaměřovat dřív. Čím dál víc se mi vkrádá do hlavy myšlenka, co když si má duše vybrala život bez partnera, co když zůstanu sama? Já vím, že je to moc zmatený e-mail, ale jinak to asi neumím napsat.

 

 

 

Děkuji Vám za jakoukoliv odpověď. 

 

 

 

S pozdravem a přáním hezkého dne

 

Blanka

 

zena-ve-zlate-barve.jpg

 

Drahá Blanko,

 

 

 

Hned jak jsem se napojila na tvé energie, viděla jsem silné a krásné barvy aury, které tě obklopují.  Je velmi čitelná moudrost tvé duše, která prošla hodně inkarnacemi jako muž, ale úspěšnější jsi byla vždy jako žena. Dokážeš plně využít ženského potenciálu. Ale na straně druhé, je tu tvá psychická nestabilita a výkyvy energie ve tvém psychickém těle. Tvá duše si uvědomuje své schopnosti, ale tvá psychická nerovnováha  ti sráží energii a také vibrace, což je velká škoda, protože pak se tvá osobnost cítí nedoceněná.

 

 

Jinak řečeno, máš daleko vyšší potenciál osobnosti, než využíváš. Máš vyvinutou rovinu myšlení, dokážeš logicky přemýšlet, mít potřebnou sílu myšlenek, a k tomu potřebnou dávku odhodlání. To jsou silné stránky tvé duše, které je potřeba v této inkarnaci využít. Jsi hodně zkušená duše, která mnoho prožila v předchozích inkarnacích, dokonce jsi působila jako duchovní učitel v jakési církvi, v jaké to dnes už není podstatné. Věnovala jsi tomuto učení celý život a dosáhla jsi velké moudrosti. Cítila ses tehdy ale velmi osaměle, a tento pocit se ti občas vrací do tvých myšlenek v tomto životě. Nemáš zatíženou karmu ani vztahy, ani financemi, což je velká výhoda. Nesplácíš žádné velké karmické dluhy, které by ti bránily v tom, být štastná a prožívat hezký život. Máš pouze dány překážky duše.

 

 

 

To znamená, že sis v inkarnačním plánu předem stanovila situace, které ti budou nápomocny k tomu, abys pochopila určité principy. Znamená to, že všechno ve tvém životě lze ovlivnit. Což je velká výhoda. Proto bys měla pracovat více na pozitivu svých myšlenek, než na pročištování karmy. Z karmického hlediska tě ovlivňuje pouze rodinná karma, což ve tvém případě znamená, že ve tvém podvědomí je několik záporných vzorců, které tam vložili tví rodiče. Zbavit se starých rodinných vzorců by znamenalo velký obrat ve tvém životě. Jinak o tu práci jsi přišla právě proto, že jsi měla pochopit určité principy, udělat změnu a potkat jiné lidi, kteří ti otevřou tvůj obzor do vyššího prostoru.

 

 

 

To se splnilo tím, že jsi někoho v té práci nové práci potkala, a ten člověk trochu pozměnil tvé chápání,  nastartoval tvůj duchovní život. Ber všechny události jako pozitivní, protože každá událost v životě nám přinese něco dobrého a my toho můžeme využít ve svůj prospěch, můžeme mnoho pochopit a změnit případně své chybné postoje a pohledy.Co se týká vztahů, tak jak už jsem popsala výše, nemáš žádný karmický závazek. Proto můžeš prožívat štastné a harmonické vztahy. Svého osudového muže teprve potkáš. V kartičkách jsem viděla nový začátek vztahu, to, co tě blokuje, je fakt, že si nevěříš, hledáš na každém muži spíše chyby, očekáváš zlamání. Opravdu je to ve tvém myšlení, a ne v osudu, který máš připravený.

 

 

 

 

Ten je naopak pozitivní, žádná samota ti v žádném případě nehrozí. Zkus věřit, že tvůj osudový muž už je blízko tebe a čeká jen, až zboříš svou hradbu předsudků a otevřeš své srdce. Pokud neotevřeš srdce, nemůže žádná láska přijít. Je ale mnohem jednodušší změnit myšlení, než čistit karmu a podřídit se karmické výchově.To co máš svým kodem duše dané, je fakt, že po celý svůj život se budeš snažit pomáhat lidem, být pro své blízké oporou a pomocníkem. Stojíš velmi o rodinu, přátele, a věř mi, že lidé v okolí tě vnímají pozitivně. Stejně jako ostatní si zasloužíš lásku, péči a starostlivost od druhých lidí, jako odměnu za své chování. Jen si musíš stanovit hranice, protože někteří lidé, tvé empatie zneužívají a mají tendence tě spíše využívat. Dávej si na takové chování pozor, abys nesklouzla k přehnané péči o druhé lidi, zatímco na sebe bys zapomínala. Je potřeba posílit tvou psychiku.

 

 

 

Hodně by ti pomohly meditace, psychické uvolnění, a také bezesporu hodně sil dokážeš nabrat v přírodě. Měla by se stát tvojí součástí, protože máš přírodu velmi ráda.

 

 


 

 

Opakuj afirmaci

 

VZDÁVÁM SE VŠECH ILUZÍ ,BOLESTÍ A UTRPENÍ. JSEM NAVĚKY BOŽÍM DÍTĚTEM, ODPOUŠTÍM SI VŠECHNO SVÉ DOMNĚLÉ ŠPATNÉ JEDNÁNÍ I NEJEDNÁNÍ.  CÍTÍM MÍR A HARMONII A CHVÁLÍM SE ZA VŠE DOBRÉ, CO JSEM DO TÉTO CHVÍLE DOKÁZALA A ZVLÁDLA.  DNES SE ZAMYSLI A UVĚDOM  SI, ŽE SÍLU TVÉHO VYZAŘOVÁNÍ A VÝŠKU TVÝCH  VIBRACÍ, OVLIVŇUJE  STAV TVÉ MYSLI. ZANECH SEBEOBVIŇOVÁNÍ, ODPUSŤ SI DNES VŠECHNO, CO SI MYSLÍŠ, ŽE JSI UDĚLAL/A/  NEBO NEUDĚLALA. OPAKUJ SI JÁ   SOUCÍTÍM SAMA ZE SEBOU I S VĚDOMÍM, ŽE VŽDYCKY DĚLÁM, JAK MOHU NEJLÉPE. BOŽÍ VESMÍR JE DOKONALÝ NYNÍ I VŽDYCKY.

 

 

 

anděl-s-koťátkem.jpgVzkaz od andělů

 

MILOVANÁ BLANKO, NEPOSUZUJ SVOU VLASTNÍ HODNOTU MĚŘÍTKEM OSTATNÍCH,TY JSI KDO JSI A TO JE HODNĚ. VYUŽIJ KAŽDÉHO NOVÉHO DNE K LÁSKYPLNÉ CESTĚ OBNOVY SVÉ DUŠE. I KDYŽ ZATÍM NESLYŠÍŠ NÁŠ HLAS, A NEVIDÍŠ NAŠE SVĚTLO, MILUJEME TĚ A PODPORUJEME TVOU CESTU.

 

S láskou a požehnáním Kytička

P.S. Velmi ráda se s tebou někdy setkám osobně.

 

 

 

 

zena-krasna-a2.jpgDobrý den,


moc děkuji za výklad. Je opravdu úžasné co jste mi napsala. Je to jako bych to psala já, sama o sobě. Vzhledem k tomu, že když jsem byla dítě ostatní děti na mě byly zlý, mám hodně nízké sebevědomí a nevěřím si, když mám někoho oslovit, nebo např. ve škole vím správnou odpověď, jsem radši ticho, nebo stojím v koutě a nic neříkám, protože se hodně červenám. V minulosti se mi za tuto mojí "Vadu" lidi smáli a pošklebovali, i teď se občas najde někdo, kdo na to strašně rád upozorní, takže se tomu chci vyhnout a proto jsem taková.

 

Na druhou stranu, jsem sama na sebe (v tichosti) opravdu pyšná co už jsem v životě dokázala a čím jsem prošla a tím jaká jsem. Možná proto, že jsem měla takové dětství. Píšete abych začala něco dělat se svou psychickou nestabilitou, já to vím, ale nevím jak..=( pořádáte třeba nějaké víkendové sezení, nebo akce, kam bych mohla přijet? Taky bych se s Vámi ráda setkala a o všem si popovídala.
Děkuji mockrát s přáním hezkého dne


Blanka

 

TOPlist

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Život jako v bublině

(Pavlína, 18. 1. 2017 23:18)

Kytičko milá,

potřebovala bych vědět, proč žiju právě takovýto život.
Jsem ve společenství lidí, ale chybí mi blízká duše muže. Potkali jsem se už? Má můj blízký ještě něco důležitého k vyřešení? Možná jsem slepá? Pyšná? Málo otevřená?
Podobné je to i s prací. Nevím, kam směřovat svůj potenciál.
Potřebovala bych už vylézt z té bubliny a žít opravdobý reálný život...
Děkuju moc:)

Pavlína

Dakujem

(Maria, 11. 5. 2014 14:33)

Dobry den,mila Blanka mila Kyticka.Prave citam vsetko o sebe,mojom detstve,zivote a nebola to prechadzka ruzovou zahradou.Aj ked mam uz svoj vek,je to stale narocne,niekedy neznesitelne.U Kyticky som vzdy nasla pochopenie,lasku,podporu,usmernenie.Keby som jej bola viac na blizku,urcite by som sa od nej ani nepohla.Vrele doporucujem stretnuutie s mojou Kytickou.Prajem krasny pozehnany den.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260006
Měsíc: 15542
Den: 578