Jdi na obsah Jdi na menu

KAM SAHAJÍ NAŠE OSOBNÍ HRANICE....

krásná-víla-v-srdíčku.gifMilá Kytičko,
Pročítám Tvé pěkné stránky a dovoluji si poprosit o odpověď na svůj dotaz.
Absolvovala jsem několik Tvých seminářů a také masérský kurz u Tebe v salonu Růžová orchidej. Dále po ukončení akreditovaného masérského kurzu jsem si otevřela vlastní studio, kde se snažím předávat lidičkám to, co jsem se naučila, co vím a umím. Přesto se zdá, že se mi příliš nedaří. Zatím je to tak, že sotva stačím zaplatit náklady a výdělek téměř žádný. Začínám být unavená a tak trochu zklamaná, mám strach, co bude dál a tím si nejspíš blokuji přísun dalších financí.

Moc Tě prosím Kytičko o Tvůj vhled a názor. Mám pokračovat, nebo zvolit raději jinou cestu? Je možnost, že by mi někdo nepřál a posílal negativní energii?
Také by mne zajímalo jaký je Tvůj názor z ryze duchovního hlediska na Tantrické a Tao masáže, které jsou velmi dobře placeny a takovou finanční injekci by mé studio nutně potřebovalo. Přemýšlím o kurzu a zařazení této služby. Děkuji převelice za Tvůj čas a energii. Těším se na další setkání, někde na semináři. Krásný večer přeje
Líba

víla-nádherná.jpgDrahá Libuško,
Předně Ti gratuluji k odvážnému kroku. Vzpomínám si na Tebe, vím, že jsi měla z nového směru trochu strach. Posílám Ti andílkovou energii a vysílám do Vesmíru přání, ať se Ti všechno, a ve všem daří. Zlatíčko moje, namalovala jsem obrázek a žádnou negativní energii u Tebe opravdu nevidím. Nic, co by jsi nedokázala zvládnout. Vše o.k.
 
Věř mi, Libuško, že to chce pouze čas. Budování klientely, to není otázka tří, nebo čtyř měsíců. Počítej rok a půl až dva, kdy se lidičky naučí chodit k Tobě a hlavně VYDRŽ !!!

Je skutečně důležité mít širokou nabídku služeb. Dnes je to nutné, protože lidičky nemají čas a chtějí mít všechno při ruce, takže co nejširší nabídka zaručuje, spokojenost klientů.
Ale samozřejmě ne za každou cenu.Co se týká Tantrických masáží a také Tao masáží, nehledej za těmito masážemi nic duchovního. Tantra v dnešním pojetí je něčím zcela jiným, než bylo původním záměrem.

Tantrické masáže - (popis z nabídky) Na začátku návštěvy vám nejdříve bude nabídnut šálek čaje nebo sklenice s džusem. Během této siesty vám masér nebo masérka krok po kroku vysvětlí, jak bude masáž probíhat a co můžete očekávat za prožitky během masáže i po ní. Během masáže budete svlečena, zatímco masér či masérka bude mít na sobě trenky (tanga). Pro masáž je připraven vysoce kvalitní vonný olej, který se potírá po celém těle.
Zvláštní dotyky v rámci masáže probouzí sexuální energii a pomáhají jí stoupat a rozšiřovat se, takže nezůstává soustředěna jen v okolí sexuálních orgánů. Takto budete moci vnímat, jak se celé vaše tělo stává citlivějším. V případě, že si to budete přát, její součástí tak může být i masáž intimních partií. (konec citátu)

Chtěla bych zde upozornit, že aby se sexuální energie uvolnila, je potřeba stimulovat určité body na našem těle (masáž intimních míst). Takovéto intimní doteky, které jsou mezi naprosto cizími lidmi, to není nic, co by probouzelo proud duchovní energie a jednotu ducha a Stvořitele.

Takže v podstatě jde o to, že se klient objedná telefonicky na masáž, příjde, položí se na lehátko a tantrický masér, či masérka mu masíruje mimo jiné a samozřejmě pokud si to přeje  ,pohlavní orgány. Tento výběr je pouze na klientovi. Masér "musí" i když  za slušné peníze masírovat  a dotýkat se těchto míst, ať se mu to líbí, nebo ne. Když se na to podívám čistě z hlediska obchodního – Klient si mně zaplatí (1500 – 3000kč) a já sahám na jeho intimní místa a probouzím jeho sexuální energii. Kdo tedy jsem v tuto chvíli? Do jaké role, jsem se položila?


Znovu připomínám, že se dotýkám cizího člověka. Možná je to individuální, ale pro mně absolutně nepřípustná situace.   Jako uklidnění snad, může být jen informace, že u tantrické masáže, nemusí dojít k vyvrcholení, /ale samozřejmě může/. Tak to uvádí odborná literatura. Opět jsme u uvědomění si vlastních hranic. Já své hranice znám a neposune je ani vysoké finanční ohodnocení za tuto masáž. Tím spíš bych měla pocit, že se prodávám a že svou hodnotu ztrácím. Promiňte, že to zde napíšu, ale existuje tolik přenosných onemocnění, že i toto by mělo být bráno na zřetel. Očividně není, protože v jednodenním kurzu Tantrické masáže, /jak jsem se informovala/ není prostor k tématu - přenosných chorob. Tito rádoby  "maséři" nemají přehled, jaká rizika při takovém kontaktu hrozí. Stačí nepatrný záděr na nehtovém lůžku, kterým mohou být přeneseny infekce, o kterých často tantrický masér, nebo přesněji řečeno sexuální osahavač, nemá potřebné informace. Často nemá přehled o hygiéně, protože v jednom dnu, se zkrátka nedá všechno probrat.


Co se týká  duchovního hlediska, je nutné  si uvědomit, že sexuální energie je sice tvořivá  energie, nic méně proudí ve spodních čakrách a je úzce spojena s hmotou.
 

Proto nás tyto masáže duchovně nezvedají, naopak nás stahují zpátky do hmoty. Není tomu tak dávno, co mne kontaktovala jedna masérka s nabídkou tantrických masáží pro náš salon.  I přes velmi zajímavý finanční profit jsem tuto nabídku nemohla přijmout. Andělé mi vysvětlili, že vysoké vibrace, které v našem salonu tolik lidiček oceňuje, by nebylo možné na této úrovni udržet. 
 
našem salonu má TANTRICKÁ masáž velké NE.  Co se týká TAO masáže, nedávno ji jeden klient po mně požadoval a vysvětlil mi, že to je masáž, kde se klient a "masér" vzájemně domluví, zda spolu budou mít během masáže sexuální kontakt. Přiznám se, že mi chvilku trvalo, než jsem se nadechla, ale pak jsem klientovi v klidu vysvětlila své stanovisko a on kupodivu souhlasil  s masáži klasickou, kde jsem trvala na tom, aby měl spodní prádlo, což zpočátku odmítal. A také jsem mu (alespoň v to pevně věřím) ukázala, že masáž může být opravdu krásnou duchovní záležitostí a energie, která proudí v horních čakrách, je úžasně harmonizující.  Jako důkaz dobře odvedené práce, byl fakt, že se tento člověk, ke mně znovu objednal.


 A tak milá Libuško, jsme opět u vlastní hodnoty, kterou vnímáme. A já zde pro Tebe mohu prezentovat jen svůj vlastní názor a rady andělů, které dostávám. 
Mocný zákon přitažlivosti funguje -  a proto vydrž v pozitivním a láskyplném přístupu ke svým klientům.  Dávej jim své srdce, svůj úsměv a krásnou duchovní energii, kterou kolem Tebe vidím. To je věc, která se vždy vyplatí a přinese ovoce. Nedovol, aby přechodný nedostatek financí posunul Tvé hranice tam, kde je nechceš mít. Přeji Ti hodně úspěchů a  spokojených klientů.
S láskou Kytička

 

r-andel-krasny.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

napřít energii jedním směrem

(Martina, 22. 2. 2011 15:00)

Děkuji moc Monice za poučný příspěvek z praxe, který je přínosem i pro mě. Ještě mě napadá, že bychom měli vědět co chceme - potom má Vesmír šanci na ta přání odpovědět, ať už pozitivně, nebo negativně.
Když si člověk třeba nechává pootevřená zadní vrátka v podobě těch tantrických masáží, tak o tom ani neví, ale věnuje na to část energie, která je pak taková rozprskaná.
Kdežto když si jasně zvolí cestu, tak po ní pak může jít a ta energie je napřená jedním směrem a má pak větší sílu.
Musím, říct, že ty diskuze tady jsou aspoň pro mě hodně přínosné.
Ještě jednou děkuji.

Kdo jsem?

(Růžena, 10. 11. 2010 13:44)

Přeji krásný den Kytičko:-),
prosím odpověz mi,kdo jsem?

Názor

(Rafelx, 8. 11. 2010 13:16)

Myslela jsem si, že tantrické masáže jsou něco jako, když to těm dvema nejde tak jak by chtěli, majdou si odborníka, ale opravdu odborníka, který jim vysvětlí, ale v žádném případě se jich nedotýká, jen mluví a ukazuje. Dost jsem se spletla, když jsem se dozvěděla, že jde vlastně o stimulaci intimních míst masé érem, kolikrát i málo "vzdělaným" a tak mi to všechno přislo, jako novodobý vykřičený dům, jen je to ve jménu nějakého pofiderného "duchovna". Jistě že sexuální energie se dá opravdu prožívat krásně a že se jí někdy i doopravdy musíme učit, ale příjde mi že kde jsou dva a mají se opravdu moc rádi a nemají žádné předsudky, tak se intimitě a využívání této energie naučí sami´. Rozhodně kdybych vlastnila salon, bych něco takového v něm nechtěla, ani kdyby mi platili zlatem.

Díky

(Martina , 2. 11. 2010 21:09)

Ahoj Kytičko moc Ti děkuju za Tvůj komentář. Souhlasím s ním z celé duše a děkuju za všechny dobré lidi, kteří drží povědomí o tom, co jsou vesmírné zákony a nebojí se ani v této době říci, co je zdravé a normální. Je to pro mne po dnešním dni v práci jako když putující pouští najde studánku. Vím, že si to vytvářím sama, ale přesto Ti děkuji.
LIBUŠCE MOC DRŽÍM PALCE - ZŘEJMĚ NAŠLA TU SPRÁVNOU CESTU PRO SEBE, TEĎ TO CHCE JEN VYTRVAT. S láskou Martina

Hodně štěstí......

(Anyenne, 2. 11. 2010 12:32)

Líbo nevzdávejte to!!! Moc Vám fandím, už jen z toho důvodu, že jsem na podobné cestě jako Vy. Já však zatím neměla tolik odvahy otevřít si vlastní salonek.Je to jedno z mých velkých přání do budoucna. Každý začátek je těžký, ale s otevřeným srdíčkem a vírou v dobrou věc to jistě zvládnete.
Kytičko moc děkuji za krásné vysvětlení různých druhů masáží. Přání klientů se různí a nás začínající maséry mohou jak se říká "dostat", proto moc děkuji za postřehy z praxe.
S láskou Anyenne

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260232
Měsíc: 15525
Den: 604