Jdi na obsah Jdi na menu

JSEM ZAMILOVANÁ, ALE CELÁ VĚC MÁ HÁČEK, JE ŽENATÝ !!

15. 5. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
chvíli mně to trvalo a než jsem se rozhodla položit Vám pár otázek, které se týkají Mého problému. Víte, nepatřím k ženám, které by rozvracely rodiny a tolerovaly mužům jiné vztahy, ale jsem v situaci, s kterou si nevím rady.
Jsem rozvedená už 8 let. Sama jsem prakticky vychovala dceru a syna. Teď až po tak dlouhé době jsem poznala muže, se kterým se cítím šťastná. Jmenuje se Radek, jestli ti to pomůže.Opravdu cítím, že ho miluji. A zdá se, že i on ke mně chová tyto krásné city. Celá věc má ale háček. Asi tušíš jaký. Ten muž je ženatý. Má rodinu.
Je to pro mě velmi těžké. Nechci něco zničit. Ten muž říká, že s manželkou žije jen formálně kvůli dětem, že i ona má nějakého přítele…Ale víš, Kytičko jak to chodí. Muži často v těchto věcech lžou.
Moc moc prosím, podívej se do kartiček. Pokud by bylo lepší ten vztah ukončit, budu hledat sílu ten krok udělat,ale hrozně se toho bojím. Každý den budu čekat na Tvou odpověď.

Alžběta

Milá Alžběto,
udělala jsem podrobný výklad kartiček, nakreslila obrázek a namalovala energie. Také jsem poprosila o odpověď anděly.Víš, muži opravdu velmi často zkreslují situaci, ujišťují ženu, že mají rozvrácený vztah a posléze se zjistí, že se svou milou  manželkou úplně normálně fungují a v podstatě jsou i šťastní. Jen občas potřebují povyražení v podobě milenky, přítelkyně, zkrátka ženy, která jim jejich lži bezmezně věří . Tímto nechci muže jakkoli diskriminovat, ženy se někdy chovají podobně. Alžběto, ale tento vztah je jiný. Radek a jeho žena nemají žádné větší citové propojení. Jako by oba kopali už za jiný tým. Nejsou už na stejně lodi. Nemají stejne sny a oba přemýšlejí o ukončení manželství. Tvůj přítel nelhal ani v tom., že jeho žena má přítele. V kartičkách to bylo velmi jasné.Je to smutné, když mají lidi děti, které je oba potřebují a chovají se  k sobě jako cizinci.Ale to se stává. Láska prostě to je neuvěřitelně křehká věc, kterou musíme hýčkat a chránit.Pokud to podceníme, rozbije se na tisíc kousků. Je to jako oheň, když nemá potravu, uhasíná a vychladne. Pro tebe to znamená Alžběto, že nemusíš mít výčitky svědomí. Nejsi příčina rozvratu tohoto manželství. To jen dva lidi podcenili nebezpečí stereotypu a jednotvárnosti, začali si i ubližovat a přestali chápat jeden druhého. Jejich cesty se dělí. Už nemají v sobě ten plamínek, který jejich lásku udržoval při životě. Půjdou dál každý svou cestou.Alžběto, nechej Radka v klidu dořešit tuto situaci, neovlivňuj jeho rozhodnutí. Toto musí udělat sám. Neboj určitě to udělá. Pak přijmi jeho srdce. Máte mnoho společného a já Vám přeji hodně štěstí.
Sluníčkové dny plné pohody přeje

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247270
Měsíc: 17234
Den: 792