Jdi na obsah Jdi na menu

JSEM ZAMILOVANÁ A NEUMÍM SI TO PŘIZNAT?

milenci-v-dóze.gif Milá paní Kytičko,

přeji Vám krásný podzimní den. Objevila jsem Vaše stránky a vyčetla z nich hodně zajímavých věcí. Proto jsem se rozhodla popsat Vám svůj zážitek, a poprosit o radu.
Před několika týdny jsem byla pozvána na jeden večírek, kde jsem poznala muže. Nic extra, ale když se na mně podíval, cítila jsem jakoby ránu do celého těla. Pak se naše pohledy setkaly a já zůstala jako zhypnotizovaná. Pak jsme spolu tancovali. Nedalo se to odmítnout. Najednou jsem cítila takové vzájemné souznění a propojení, přestože mi ten muž připadal chvílemi odpudivý.
Po tanci došlo mezi námi k objetí. Víc jsem nedovolila. Dokonce jsem mu dala své telefonní číslo, řekl mi, že se mi ozve, až pojede přes naše město. Bylo to celé zvláštní, jeho oči se vpíjely do mých a já se od nich nedokázala odtrhnout. Za pár dnů mi poslal zprávu, že na mně stále myslí.
Nepřipadá mi, že jsem se zamilovala, líbí se mi jiné typy mužů. Přesto si připadám jako omámená , kdykoliv si na něj vzpomenu. Chvěje se mi ruka, když se dívám na mobil, jestli mi už poslal další zprávu, nebo když mi někdo volá ,pokaždé si z ulehčením vydechnu, že to není on.
Přesto na něj stále myslím. Milá Kytičko, nevím, co se semnou děje, už mi není dvacet, ani třicet, měla bych se vyznat ve svých citech. Měla bych poznat, jestli jsem zamilovaná. Proto píšu Tobě Kytičko SOS, co se to se mnou děje? Co si počít s tím zmatením a duševním neklidem. Nechci ho. A přesto cítím, že mezi tím mužem a mnou něco je. Něco, co nedokážu popsat. Jo, a taky mi řekl, že v minulém životě dělal nějakou magii, nebo co, ale ať se nebojím, že tentokrát ne.
Nevyznám se v tom, co cítím, nebo jsem zamilovaná a nedokážu si to přiznat? Moc Vám děkuji, že jste a že jste si můj email přečetla. Děkuji za Váš čas i případnou odpověď
Vaše Majka

link-únor8

víla-nádherná.jpgDrahá Majko,
Bylo zde popsáno už dost karmických vztahů a karmických pout, zde cítím trochu jiný druh připoutanosti. Ten pán, kterého jsi potkala, není jen tak někdo. Kreslila jsem si důkladně obrázek energií a to, co se mi nakreslilo, bylo dost temné, z tohoto obrázku vybíhaly různé klikaté čáry, jako silové pole, propojené s energií nižšího astrálu. Bylo mi trochu zima, z tohoto pohledu na muže, kterého jsem viděla v jakémsi tmavém plášti, zahaleného do mlhy a temné energie.
Víš, to není zamilovanost, co cítíš. Ten muž, nejen že v minulém životě pracoval, ale stále pracuje s magií. V obrázku se to jasně nakreslily tyto silné vibrace. On si vyhledává ženy, které jsou nějakým způsobem energeticky oslabeny, a umí se velmi silně napojit. Navíc moc dobře ví, co dělá a využívá této síly k tomu, aby ženu - oběť získal. Je to vlastně určitá technika sexuální magie. Jasně vidím energetická vlákna, která se dostala až do Tvé aury a silně působí na Tvé podvědomí. Je nutné odstřihnout vlákna a pročistit auru. Zkrátka zbavit se jeho působení. Popros anděly o zvýšenou ochranu.
Požádej archanděla Michaela, aby Tě zbavil všech vazeb na tohoto muže. Udělej propouštěcí rituál. Odpusť mu jeho chování a manipulaci s Tvým vědomím. Smaž jeho telefonní číslo. Nereaguj na jeho SMS. Každý kontakt s tím mužem podlamuje Tvou sílu. V meditacích posiluj svou víru v sebe samu. Opakuj si tyto věty a ukládej je do svého podvědomí.
JÁ JSEM SILNÁ A ODHODLANÁ.
JSEM TO JÁ, KDO ROZHODUJE O SVÉM ŽIVOTĚ.
JSEM SVOBODNÁ BYTOST ZBAVENA VŠECH ZÁVISLOSTÍ.
JSEM POD VYŠŠÍ OCHRANOU ANDĚLŮ.
Přeji Ti hodně síly a odhodlání k vnitřní svobodě. Uvědom si, že nejvyšší dar, který nám Stvořitel daroval je naše osobní svoboda.

S láskou Kytička

 

linkams2-.-andílci.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

láska zakázaná

(jana kopřivová, 2. 10. 2010 21:02)

milá kytičko, zamiloval se do mě duchovní a já také do něho, dal měš vyznání, že v jeho srdci zůstanu navždy. je to rok co jsem ho neviděla a stále na něho myslí. Za pár měsíců mě zača psát na pc jeden postavebý chlap zamilované zprávy a nevím co sdi mám o něm myslet. Prosím o odpověď Proč to mám s najítzím toho pravého tak těžké. Děkuji Jana

láska zakázaná

(jana kopřivová, 2. 10. 2010 21:00)

milá kytičko, zamiloval se do mě duchovní a já také do něho, dal měš vyznání, že v jeho srdci zůstanu navždy. je to rok co jsem ho neviděla a stále na něho myslí. Za pár měsíců mě zača psát na pc jeden postavebý chlap zamilované zprávy a nevím co sdi mám o něm myslet. Prosím o odpověď Proč to mám s najítzím toho pravého tak těžké. Děkuji Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260252
Měsíc: 15501
Den: 597