Jdi na obsah Jdi na menu

Jsem stále nespokojená se svým životem

19. 6. 2007

ObrazekAhoj,
už nevím kudy kam, proto jsem se odhodlala napsat a poprosit o radu. Mám celkem spokojené manželství a chytré děti, jsme zdraví, s penězi je to také o hodně lepší. Měla bych být spokojená a šťastná, ale nejsem. Mám pocit, na rozdíl od manžela, že se mi toho v životě moc nevydařilo. Neustále všechno probírám a rozebírám, zatahuji do toho rodinu, která mou nespokojeností trpí. Doma mi říkají, ať už se o ně tolik nestarám, ale já mám pocit, že nic nebude fungovat, když na to nedohlédnu. Přitom to obtěžuje nejen manžela a děti, ale i mě. Zdá se mi, že už více nezvládnu, v podstatě jsem převzala roli hlavy rodiny.


B...

 

Milá B...,

kresba, kterou mi ochránci odkryli tvůj problém, mnoho napovídá o tvém psychickém rozpoložení. Kladeš na sebe a svou rodinu velké nároky. V minulém životě jsi byla žena, podotýkám že hodná žena. V tomto životě je tedy tvůj úkol mít svou rodinu a ukázat správný směr lidem kolem sebe.
Možná si to neuvědomuješ, ale tvé energie jsou čisté. V ruce na mém obrázku svíráš francouzský klíč. Moje milá, máš něco opravit. Něco, co se v minulosti pokazilo. Tvá nervozita a nespokojenost plyne z pocitů ve vztahu s manželem. Píšeš, že máš spokojené manželství. Podívám-li se hlouběji do tvého srdce, vidím tam začátek cesty. Vidím tebe, jak stojíš na rozcestí a rozhlížíš se. Na někoho čekáš. Zpočátku jsem si myslela, že tě čeká jiný muž. Ale tvůj manžel je partner tobě určený osudem. Není zde místo pro jiného muže, tedy nemělo by být, jestli mi rozumíš.
To tvůj manžel má dluh z minulého života. Ten dluh se týká dítěte. Nemohu zde zacházet do podrobností, není mi to dovoleno. Ale ty sis tento život vybrala, abys mu pomohla. Duše toho dítěte je u tebe. Jasně se mi zakreslilo. I tato přítomnost vyvolává někdy nervozitu. Manžel si myslí, že jsi spokojená, nechápe, proč bys být neměla. Říká, co by za to jiná žena dala. Neví, co se má stát. Tys volila tento úkol a v tvém podvědomí ta informace je. Tvůj duch je na velmi vysoké úrovni. Cítím ty vibrace. Proto jsi nespokojená. Byla bys šťastná, kdyby byli dokonalí všichni kolem tebe.
Moje milá B., není to v našich silách. Ty chceš všechno řídit, ale to nejde. Víš, učíme se i z chyb, které v životě děláme. Věř mi, že to dítě si k tobě cestu najde. I v případě, že se žena na mateřství necítí, třeba kvůli svému věku nebo zdraví, dítě si ji stejně najde. Přijde třeba jako vnuk nebo dítě ze sousedství, o které se nikdo není schopen postarat. Chtěla bych tě upozornit na problém, který se mi zobrazil v tvém močovém ústrojí a ženských orgánech. Ubližuje ti psychická nerovnováha, která brání správnému průtoku energií právě v těchto orgánech.

Rada andělů: Nyní je třeba zklidnit mysl. Ráno zavři oči, párkrát se nadechni, polož andělům otázku a pozorně naslouchej. Otevři svou mysl. Odpověď přijde.
Vyčisti svou mysl a urči si své priority. V době odpočinku si najdi čas na zamyšlení, po čem skutečně toužíš. Popros nás anděly, ať ti pomůžeme. Čekáme na tvé volání. Budeme tvou oporou. Dívej se na svět znovu jako na kouzelné místo.

Hodně šťastných dnů plných andělského světla a lásky přeje

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3259015
Měsíc: 15449
Den: 409