Jdi na obsah Jdi na menu

JSEM ČERNÁ DUŠE

zena-unor-2.jpgPřeji krásný den Kytičko   Jsem černá duše. Asi jsem ti už zmateně psala víckrát. Jednou si mi odpověděla velmi krásně na otázku která se týkala smrti.
Také na to proč znám odpovědi na své otázky .Tvoje odpověď byla pravdivá,ano přesně tak to bylo , v době kdy ke mě přišli první zvláštní sny , jsem byla těhotná nedospělá .
Později jsem se dostala k magii se kterou jsem chtěla pracovat a porozumět své duši , moc jsem toho nedokázala , bála jsem se . Bylo zvláštní že tím nějak trpěla moje dcera , když jsem se tím zabývala tak jsem přestala .

Stala se mi zvláštní příhoda , do dnes to nechápu . Snad ale právě zde jsem o sobě začala pochybovat jako o hodné a milující bytosti. Nic z magie jsem neuměla jen jsem se z několika knih učila ochranné modlitby a sem tam se jen tak pokusila něco udělat. V té době jsem také dala číst o magii svoji silně věřící mámě . Jenže to byla velká chyba , jeli koš tomu všemu vůbec nevěřila se srandy dělala hlouposti .

Zavolala mi o pomoc . Pomohla jsem jí přes telefon , jen vírou a odříkáváním ochrany , nikdo nevěděl co tam dělám .Ten den mi moje starší dcera řekla že ze mě jde zlo. A že se bojí v té místnosti spát. Dnes už jsem babičkou dvou vnuků jenž se narodili v říjnu jako já a mezi nimi je rozdíl dní , to je datum mého narození chtěla jsem se zeptat jestli to pro mě a mé vnuky něco znamená.

Vím že si úžasný člověk , já si tě dovoluji obtěžovat hlavně proto že ve své duši cítím zmatek.
Děsí mě zlé myšlenky i slova ve mě samotné a děsí mě to že mě někdy neděsí , příde mi to jako začarovaný kruh se kterého nejde ven , je možné že jsem byla někdy zlým člověkem , chtěla bych vědět kde se ve mně něco takového bere je možné s tím něco udělat . Taky jestli bych mohla začít s magii nějakým způsobem abych tím nikomu neublížila. Nemám na sebe příliš času , ale moje černá duše se mi nelíbí. Budeš li prosím mít kousíček času na můj zmatený email prosím poraď mi .

Děkuji Lí

link-16.gif

 

víla-nádherná.jpg

 

Drahá Lí

To, co píšeš, se mi ani trochu nelíbí. Mé pocity u tohoto Tvého emailu jsou velmi těžké a bolestné. Tvou duši totiž vidím, jako květ, který je prozářen Boží láskou, ale někdo do něj neustále kape smrtelný jed. Proto lístky tohoto krásného květu kroutí a usychají. Květ vadne, ztrácí sílu a pohybuje o sobě. Což jsem opravdu květ?  Co když jsem jen suchý, pichlavý bodlák pohozený u cesty?

  Věřmi Lí, že každá duše byla stvořena k Božímu obrazu, do každé duše byl dán Boží otisk. Jako krásná pečeť mezi Stvořitelem a stvořenou duší byl dán zákon o vzájemné lásce. Bůh nás miluje v každém okamžiku, za všech okolností, protože vlastně on sám je láska, zosobněná v dokonalé bytosti. 

Člověk se narodí a jeho úkolem je, aby se na tuto lásku rozpomenul. Aby se jeho paměť a myšlení naladily na Božské frekvence. Tím lidská duše získá velkou sílu. Prozradím Ti tajemství. Dokonalost a velikost těch největších duchovních mistrů tkví právě v tom, že si jejich mysl plně uvědomí svou sounáležitost s nejvyšší, univerzální láskou. Rozpomenout se, že vlastně Bůh a člověk je stejné podstaty. Vše, co nás odděluje od Boha, je z nižšího světa. Temné astrální bytosti nám podsouvají myšlenky, které jsou založeny na strachu, na pocitu naší nehodnosti se vůbec Bohu podívat do očí, na pochybnostech o lásce, o nás samotných.

Vůbec nejhorší myšlenkou je, že jsme vlastně stejní, jako tyto temné duše. Přesvědčit nás o tom, že jsme zlí, a to je nejrychlejší způsob, k duchovnímu pádu. Je to cesta sebedestrukce a pádu.

Proto bych Ti milá Lí, chtěla z celého srdce pomoci. Zde je pár prvních krůčků, které Ti pomohou nalézt ztracenou sílu. Opakuj si tyto věty nahlas, nebo jen ve svých myšlenkách, ale snaž se o to, co nečastěji během celého dne. Vždy se zhluboka nadechni a představuj si, že na vrcholku tvé hlavy/ korunní čakra/ je otevřený trychtýř, kterým přijímáš energii, která proudí z Vesmíru a pročistí Tvé tělo, mysl i Tvou duši.

 

1/ PROČIŠŤUJI SVOU MYSL A OTEVÍRÁM SE BOŽÍMU SVĚTLU A LÁSCE.

 

2/ JSEM MILUJÍCÍ BYTOST PLNÁ LÁSKY A SVĚTLA

 

3/ S KAŽDÝM NADECHNUTÍM SE CÍTÍM VÍCE PROPOJENÁ SE STVOŘITELEM

4/ JÁ A STVOŘITEL JSME TÉŽE PODSTATY, BŮH MNE MILUJE A JÁ MILUJI JEHO.

 

 5/ KAŽDÝ DEN A V KAŽDÉM SMĚRU, CÍTÍM VÍCE A VÍCE BOŽÍ PŘÍTOMNOST.

 

 6/ BOŽÍ SVĚTLO A LÁSKA, JE V MÉM SRDCI – VZDÁVÁM SE SVÉ NEDOKONALOSTI A DOVOLUJI SI PŘIJÍMAT OD BOHA SÍLU A DOKONALOST.

Věř, mi Lí, Ty NEJSI ČERNÁ DUŠE. Jen jsi poztrácela sebedůvěru a napojení na Lásku.

Zapomeň na magii, nedělej nic, co by ti mohlo vrátit pocity marnosti a nedůvěry. 

 NEVZDÁVE SE.VYTRVÁŠ-LI, ZÍTŘEJŠÍ MÍR PŘÍJDE A NASYTÍ DNES TVOU MYSL A ZÍŘEJŠÍ DOKONALOST PŘÍJDE A DOTKNE SE DNES TVÉHO ŽIVOTA.

 NEPŘESTÁVEJ SE SNAŽIT, NEBOŤ SE ČASTO STÁVÁ, ŽE DVEŘE OTEVŘE TEN POSLEDNÍ KLÍČ.  /Sri Chinmoy

KAŽDÝ DEN JE JEN JEDNA VĚC, KTEROU SE MÁM NAUČIT – JAK BÝT UPŘÍMNĚ ŠŤASTNÝ. /Sri Chinmoy/

A tak Ti milá Lí přeji hodně krásných dnů. Už jsi asi pochopila, že realitu tvoří naše myšlenky a představy a já tedy teď a v tuto chvíli vysílám do prostoru tuto svou myšlenku a tento obraz, který se silou této myšlenky stává realitou.

Duše mé duchovní přítelkyně Lí je krásný čistý lotosový květ, který září do okolí a vysílá lásku, světlo a vůni. Bůh mou přítelkyni Lí miluje a svou láskou teď, v tuto chvíli, a po všechny dny jejího života, pročišťuje vše nedokonalé a přetváří obraz její duše ke své podobě. Tak to je a tak to bude.

S láskou Kytičk
a

jezis-pritel-2.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podakovanie

(RIA, 20. 3. 2011 16:28)

Draha Kyticka,niet tych slov,ktorými dakujem za Tvoje krasne slova,pochopenie,pohladenie duse,svetlo v tme.Clovek stale pochybuje,je ohrozovany nizsimi silami,pada,trapi sa,ale ked najde taku krasnu,cistu,laskavu dusicku ako si Ty,ktora vzdy cloveka vytiahne z tmy,slovami vdaku nevyslovim.Boh Ti zehnaj draha Kyticka,nevyslovna vdaka zato ze si.Li drzim palce,aj mne sa take stava.

Poděkování

(Líli, 3. 3. 2011 7:41)

Krásný den
Někdy je těžké napsat díky , nebo to nestačí . Nejsou vhodná slova k tomu jak to napsat .Milá Kytičko moji duši si pohladila nejkrásnějším způsobem jaký je jen možný .Děkuji ti s celé mé duše i srdce .Lí

Děkuju

(Gabriela, 2. 3. 2011 16:39)

Milá Kytičko, tvoje slova jsou moc krásná. Ten závěr se mě dotknul..Neboť je naprostá pravda, že nás Bůh miluje a že svou láskou nás každý den prosvětluje a vede nás k tomu, abychom se přibližovali k jeho obrazu..Jak jsi psala - tak to je a tak to bude. Děkuju
Držím palce Lí - uvěř tomu, že jsi podstatou naprosto božskou bytostí a vem si zpět svou sílu, která ti plně náleží.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 19
Celkem: 3246463
Měsíc: 16984
Den: 764