Jdi na obsah Jdi na menu

JEŠTĚ JEDNOU O VTĚLENÝCH ANDĚLECH

13. 11. 2009

Obrazek

 

Milá Kytičko,

Předem se chci omluvit,že Ti opět píšu, ale nedá mi to. Jakoby se ke mně v poslední době přibližovalo stále více tzv.„pozemských nebo vtělených andělů“. Nabývám dojmu, že to čím dál víc lidí o sobě tvrdí a vykřikuje. Je to jakoby na zemi nebyly žádné lidské duše(nebo jen minimum, zato andělů je zde neuvěřitelný počet.) Nedávno jsem narazila na stránky jakési Angelmar, která o tobě píše, že nikomu nepomáháš, že ty o sobě píšeš,že jsi pozemský anděl a píše to opravdu s urážkami.

Ona sama Angelmar , nebo Godly manus o sobě sama tvrdí, že je skutečný pozemský anděl. Já však vím, že jsou to podvodníci. Vím to i od druhých lidí, kteří to cítí stejně. Celé ty stránky jsou divné a nedůvěryhodné. Návštěvnost minimální, takže asi taková skvělá andělská bytost, jak křičí do celého světa, ta Angelmar  nebude. Jsem si jistá Kytičko, že to je stejná osoba, která Tě prosila o kontakt na Tvých stránkách (jak píšeš v jednom článku) a když jsi ji to neumožnila a vysvětlila jsi jí to její ego, tak zahájila proti Tobě štvavou kampaň. To je teda úroveň, a prý je anděl. Určitě se těžko někdo najde, kdo by jí to věřil.Tak na to si názor vytvoří jistě každý sám. Kytičko, prosím, vysvětli, jak to s těmi pozemskými anděly je.

JSOU NEBO NEJSOU ??? NEBO SI NA NĚ STÁLE NĚKDO JEN HRAJE??

Měj se nádherně a přeji Ti krásný den.

Timča /Timotea32@seznam.cz/

Obrazek

 

 ObrazekMilá Timčo,

Děkuji Ti za upozornění, ale asi to ani moc nestojí za nějaké mé vyjadřování. Na pomluvy se dívejme s nadhledem, shovívavostí a soucítěním. Chvilku trvá, než se to naučíme,než to zpracujeme, ale s postupem času si uvědomíme, že ten, kdo pomlouvá, nemá zpracovány základní duchovní zákony.

Pokud někdo o mně napíše, že nikomu nepomáhám, a zde na těchto stránkách, je moje pomoc naprosto veřejnou záležitostí, každý snad umí číst.

Pokud Angelmar tvrdí, že je zde na stránkách vše opsáno jen z knih, toto  bych považovala za velmi zajímavou informaci, neboť osoby z mých příběhů se setkávají na seminářích a jsou to skuteční lidé. Na to možná Angelmar při své andělské vizi zapomněla.

Víš, Timoteo, vykřikovat jedněmi ústy já jsem anděl a zároveň veřejně lhát a pomlouvat, to je jako když si dítě na písku hraje s kyblíčkem, lopatičkou a jen ve své představě je velkým stavitelem.....

Myslím,že není nutné se tím zabývat a že stále platí ono biblické – falešné proroky poznáte po ovoci. Opravdoví andělé na sebe nemusí upozorňovat a jsou pokorní svým srdcem.Je hodně zajímavých duchovních. stránek, na některé jsem zveřejnila odkazy a mají dost vysokou sledovanost, to znamená, že je lidé vyhledávají. a stávají se stále více oblíbenými.  Angelmary má téměř nulovou sledovanost ( 15návštěv za den). A to také mnohé vysvětluje. Nestojí to zkrátka za pozornost. Opravdový anděl by se nikdy nesnížil k takovému chování. Jeho láska by mu to nedovolila. A jak to tedy opravdu s těmi vtělenými anděly je?

 

ObrazekAnděl si vybere v duchovním světě vyspělou duši s vysokými vibracemi a vtiskne jí svou andělskou energii. Tato duše je poslána na svět s určitým úkolem a s anděly je po celý život velmi úzce spjata a propojena. Takové duši se říká pozemský, nebo vtělený anděl, neboť je nositelkou andělské energie. Jsou to duše velmi laskavé a milující, které mají už zpracovány negativní aspekty duše a také své ego. Takové duše jsou mezi námi. Mají obrovskou auru a vyšší světelné vibrace.

Není jich ale zase tak mnoho.  Děkuji za Tyto bytosti lásky.

Prosvětlují náš svět. Naplňují nás láskou a já se před nimi s pokorou skláním, neboť oni jsou světlem na našich pozemských cestách. Jsou Božími pomocníky v pravém slova smyslu.

Všem přeji lásku a klidný den

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3260453
Měsíc: 15528
Den: 661