Jdi na obsah Jdi na menu

JEN TAK SE PODÍVAT DO ZÁKOUTÍ SVÉ DUŠE

21. 8. 2008

ObrazekAHOJ KYTIČKO.
JSEM ŽENA  DVOU DĚTI KTERE JSEM NEVYCHOVALA NEBOT JSEM JE OPUSTILA.JSEM ŽENA VE VZTAHU S PŘITELEM ALE MILUJI JEHO BRATRA. JSEM BEZ FINANČNÍCH PROSTŘEDKU A MAM DLUHY.
JSEM ŽENA KTERA MOHLA MIT TŘETÍ DITĚ,ALE BYLA JSEM NA INTERUPCI.JSEM ŽENA KTERA ŽIJE V NEUPŘIMNOSTI V KLAMU A BEZ LÁSKY.DNES UŽ VIM KOLIK CHYB JSEM UDĚLALA A ZÁROVEN TRPĚLA A TRPÍM.NEDOKAŽU PŘIJMOUT ŽIVOT V REALITĚ TADY NA ZEMI JE TO PRO MNE TĚŽKE.
ZAČINAM MÍT VELKE PROBLEMY, NEBOT VIDIM TO CO VIDĚT NECHCI. NEPŘIJALA JSEM VAROVANI OD MÝCH ANDĚLU A ZÁROVEN PŘEMYŠLÍM O ODCHODU OD PŘITELE. JSEM STALE SAMA I KDYŽ PŘITELE ŠTEFANA MAM. JSOU TU VĚCI KTERE JSOU DŮLEŽITĚJŠÍ. PRO NĚJ NEJVÍC PENIZE.NEVIM KDE ZAČIT A JAK PŘIJMOUT REALITU. UTÍKÁM  K DUCHOVNIMU PARTNEROVI, NEBOŤ ON JE MA NADĚJE V REALITĚ. JE TO BRATR MÉHO PŘITELE A POMOC PRO MNE.NEDOKAŽU UŽ ANI JEHO MILOVAT PROTOŽE  SE OTOČIL KE MNĚ ZADY A NEMLUVÍ SE MNOU. ZAŽIVAM UTRPENI I KDYŽ SE SNAŽÍM ŽIT. UŽ JAKO DÍTĚ JSEM VYRUSTALA V DĚTSKEM DOMOVĚ A TEHDY JAKO MALA JSEM SKRZE JINE LIDI DOSTAVALA LÁSKU ,KTERA ANI LÁSKOU NEBYLA. NEDOVOLIM SI VŠAK TVRDIT ŽE JSEM NEMĚLA NIC. ME DĚTSTVI BYLO O HŘE KTERA VŠAK TRVA DODNES.NEDOKAZALA JSEM PŘIJIMAT A DAVAT LÁSKU NEBOT MI CHYBÍ SOUCIT.HRA JE HRA A JA UŽ NECHCI HRAT NA SCHOVAVANOU NEBOT ME SNY VIDÍM PŘES RŮŽOVÉ BRYLE KTERE CHCI SUNDAT. VIDÍM TO CO VIDĚT NECHCI NEBOT SI PŘEJU ŽIT A JIT DO DALŠIHO ŽIVOTA NEBOT ČAS NENI. DNES UŽ VIM JAK TEŽKE JE SPLNIT TO CO JSEM SLÍBILA ŽE VŠE SPLNIM V LASCE A BEZ TRAPENI. JA VŠAK VIM ŽE TA NADĚJE NA MŮJ ŽIVOT JE A ŽE TY CHYBY MŮŽU NAPRAVIT. STAČÍ KDYŽ SE PODIVAM DO PŘEDU A MINULOST NECHAM MINULOSTI JA TO VŠAK ZATÍM NEDOKÁŽU. UŽ NEMOHU ANI BREČET JAK JSEM OTUPĚLA Z TÉ DLOUHÉ BOLESTI. SNAD MAM NADĚJI ,ŽE MI POMŮŽEŠ NAJIT DŮŠI DĚTATKA,KTERA NA MNE ČEKÁ. NEVIM ČIM TU CHYBU NAPRAVIT. MŮJ PŘITEL MNĚ VZAL VŠECHNU NADĚJI NA ŽIVOT PROTO NYNÍ TRPÍM.  CITIM SE SAMA I KDYŽ S NIM JSEM.ŘEKL MI, ŽE DĚTI UŽ NECHCE. NEVIM CO DAL VIM ŽE MI MOŽNÁ ANI NEODEPIŠEŠ ALE JSEM RADA ŽE PRAVDU O SOBĚ JSEM TI MOHLA NAPSAT.MAM VŮBEC NADĚJI ŽIT A JIT DAL?
S POZDRAVEM

ANITA

Milá Anito,
To co píšeš, je začátek velké změny ve Tvé duši. Je to něco jako  Velký jarní úklid. Podívala jsi se hluboko do své duše. Našla jsi tam zákoutí, které tě nepotěšily. Ale když se podíváme do nitra svých myšlenek, když dokážeme opravdově vidět stav své duše, je to dobrý začátek. Děláme to proto,že se nám něco nelíbí a toužíme to změnit. Když toužíme něco změnit, máme naději, že vykročíme tou správnou cestou. Na to nikdy není pozdě.Jistě. Chyby, které sami v sobě uvidíme, prohry a selhání, to není jednoduché přijmout.Ale musíme přijímat svou osobnost takovou jaká je. Když si řeknu větu“ Jsem kdo jsem a to je hodně“. Přijímám tím sebe se vším, co ke mně patří. S chybami, hloupostí, zlobou,špatnými náladami, zkrátka přïjímám sebe takovou jaká skutečně jsem. Jedině, když svou osobnost přijmu, můžu na sobě začít pracovat. Zkus se teď na sebe znovu podívat a napiš si sama pro sebe na kousek papíru, co se Ti ve Tvém životě povedlo. Odkryj i své dobré stránky. Ve všem musí být rovnováha. Pokud se na sebe umíš podívat kriticky, musíš se umět i pochválit.

Vždycky je se za co pochválit. Jen to neumíme vidět sami na sobě. Vnitřně jsme často nespokojení a nejsme schopni vidět věci, které jsme udělali správně,ale jaksi samozřejmě.

I tak úžasná žena, jakou byla Matka Tereza, měla občas stavy, kdy plakala, neboť se domnívala, že pro trpící dělá stále málo a nedostatečně.

Nechtěj všechno změnit mávnutím kouzelného proutku. Je to dlouhodobý proces. Udělej ve svém životě inventuru. Dva dny v našem životě nejsou důležité. Je to VČEREJŠEK  a  ZÍTŘEK. Žijme dnes. Neotáčejme se k včerejšku a nepátrejme příliš, co nám přinese zítřek. I tak nám každý den přináší nějakou zkoušku,kterou musíme projít. Dnes se pochval. Dnes si udělej radost. Dnes začni žít. Znovu od začátku. Odpusť jsi své nedostatky a všechno, co jsi neudělala podle svých představ. Popros Stvořitele a anděly, aby do Tvého života vnesli světlo moudrosti a lásky. Ještě dnes pošli ze svého srdce lásku všem, kterým chceš odpustit a také těm,od kterých žádáš odpuštění Ty. Začni žít se všemi lidmi v souladu. Otevři se duchovnímu světu s nadějí, že přijmeš své úkoly a splníš to, co máš udělat. Udělej krok zpět a postav se na znovu na startovní čáru. Můžeš si dát své vnitřní nové datum narození. Od tohoto dne, začni žít jako nový člověk. Vyber si duchovní jméno a tím se oslovuj. Začni žít tak, jak toužíš. Být jiná, lepší, plná lásky a pochopení.Mám Ti napsat, že všechno, co se ve tvém životě stalo špatně, lze napravit.

Vzkaz proTebe:  Važ si toho, kým jsi. Jdi za svými sny. Jednat znamená žít naplno a být při tom sám sebou. Když odmítneš brát si věci osobně, vyhneš se životním zmatkům. Pocity hněvu, žárlivosti, a dokonce i smutek jednoduše zmizí, jakmile si přestaneš věci vztahovat na sebe. ZMĚŇ SVŮJ ŽIVOT.
S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260445
Měsíc: 15524
Den: 658