Jdi na obsah Jdi na menu

JE TO ZÁZRAK, JSEM TĚHOTNÁ

9. 3. 2008

Obrazek30.11.2007
Dobrý den, milá Kytičko.

Chtěla jsem vás poprosit o radu, pomoc...
Máme doma skoro 4 letou holčičku. Těhotenstvi s ni bylo absolutně bezproblémové
a krásné.

Chtěli bychom ještě dalši dítě (děti), ale bohužel se nedaři. S otěhotněním
problém nemáme, ale miminko nás vždycky opustí. Loni v lednu jsem otěhotněla,miminko nás opustilo ve 14 tt., na podzim jsem otěhotněla znovu,

bohužel znenadáni jsem v 9tydnu opět potratila.
Proč? Vím, ze nic se neděje náhodou... Ale... Proč vše vypadá od začátku tak
krásně, miminko roste, bije mu srdičko a pak ze dne na den vše skonči?
 

Milá Kytičko, mohla by jsi mi prosim poradit, zda-li se dočkáme ještě dalšího
děťátka nebo zda-li se mam smířit s tim, ze dalsi miminko uz mít nebudeme?
 

Děkuji a přeji krásný den a hodně štěstí
 
 Jana.

10.12:2007
Milá Jani,

dívala jsem se do kartiček. Poprvé, se stalo něco špatně s ikarnací, prostě se to někdy stane, duše miminka nebyla připravená dostatečně. Viděla jsem, jakoby se něčeho zalekl chlapec, který se k vám chystal,
Druhé těhotenství silně ovlivnil tvůj strach a tvé obavy.
Jani, dívala jsem se do kartiček. Vše je připraveno.. Vše je nyní O.K. ve tvé hlavě musí být tyto myšlenky.
Těším se na své děťátko. Mé těhotenství bude skvělé. Miluji dítě, které se ke mně chystá.
Mluv na tu dušičku, co u tebe je. Budu na tebe myslet. Budeš milující maminka, nenechej si vše zkazit myšlenkami, které se vkrádají do tvého podvědomí. TY MÍT DĚTI MŮŽEŠ.

Ozvi se, až otěhotníš, budu ti dodávat energii a posílat po andílkách světýlko.

S láskou Kytička

 
7.3.2008
Přeji krásný večer, milá Kytičko!

V listopadu loňského roku jsem Ti psala. Byla jsem po 2 potratech. Dodala jsi mi strašně moc sil a energie. A napsala jsi mi, že až budu opět těhotna, mám se ti ozvat... Kytičko, dneska, před pár minutami, jsem zjistila, ze JSEM TĚHOTNÁ! Neni to krása? Mám obrovskou radost. Věřím, že tentokrát to vyjde. MUSÍ! MUSÍ!Jsi první, kdo to ví. Neví to ještě ani manžel... Jen jsem v duchu děkovala svým andělíčkům...

Milá Kytičko, chtěla jsem tě moc poprosit, zda-li bys mi mohla poslat trochu energie a \\\"světýlka po andílcích\\\", tak jak jsi mi v Tvém listopadovém e-mailu nabizela.
Šlo by to, prosím? Byla bych Ti hrozně moc vděčná. Viď, že tentkrat bude vše v pořádku? Je jeste neco, co mohu sama udelat pro to, aby tentokrat vše vyšlo? Kromě toho, že budu snad ta nejšťastnějši těhulka pod sluncem?
Žijeme momentálně v USA, ale Tvé stránky pročítám každičký den. Hodně se z nich učím. Jsou plné světla a lásky. Jsi úžasná osoba.
Nevím, zda potřebuješ muj datum narozeni.

Moc, moc za všechno děkuji a přeji hodně štěstí

S láskou, Jana.

 

9.3.2008
Jani,

ani nevíš, jakou mám radost. To je skvělé. Moc na Tebe myslím. Máš v hlavě mnohem radostnější myšlenky, než dřív. A to je velmi dobrý začátek.

Vizualizuj si představu zdravého, krásného dítěte ve svém náručí.
Ten obraz si uchovej v paměti. Věř mu. Představuj si své dítě, ať máš jasnou představu.jaké bude mít  vlastnosti, nadání a tak. Jak budě vypadat? Všechno si představuj obalené v růžovém světle andělů.

Znovu se k Tobě vrátil ten chlapec, který se velmi snaží o příchod na zem.

Buď šťastná maminka. Vyber jméno a mluv na něj s láskou. Povzbuzuj ho. Řekni mu, že mu ve všem budeš pomáhat a hlavně mu pověz, jak moc jej miluješ a těšíš se na něj. Opakuj mu větu, že tentokrát nedovolíš, aby mu někdo ublížil. V minulém životě se něco takového stalo.

Jani nevím, jak je tomu v USA, ale u nás tavené sýry obsahují siřidla, a ty potažmo ovlivňují vývoj srdce plodu. Takže já bych celé těhotenství raději do jídelníčku zařadila sýry přírodní, zrající a taveným sýrům bych se vyhnula. Světýlko, ti budu průběžně posílat. A budu Ti dodávat energii. Pros archanděla Gabriela o ochranu.  

Včera se narodila krásná holčička jedné mamince, která první těhotenství prožila v nemocnici a druhému miminku také nezjistili srdeční aktivitu, takže zemřelo.

Třetí těhotenství, prožila celé doma se svou holčičkou. Pevně věřila,že to bude dobré, nepochybovala a svěřila všechny své starosti Stvořiteli a andělům. Je tolik šťastná. Holčička je zdravá a krásná. Věřím, že mi pošleš i ty fotku svého zlatíčka, které se na

Tebe nesmírně těší.


Přeji Ti, aby Tvé myšlenky zůstaly pevné.
Hodně krásných slunečných dnů, přejde

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3256938
Měsíc: 16240
Den: 669