Jdi na obsah Jdi na menu

JE TO VAROVÁNÍ, NEBO PŘEDZVĚST NĚČEHO HORŠÍHO?

29. 9. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
Rozhodla jsem se, že napíšu do Tvé poradny, protože si dělám starost o syna.
Můj syn je už dospělý a jezdí jako řidič s kamiónem.  V poslední době, se přihodilo něco, co se mi jeví, jako  zvláštní shoda okolností. Pravda je, že se o syna bojím, vzhledem k tomu, co se na našich silnicích děje. Vždycky mně mrazí, když sleduji zprávy o nehodách a neštěstích.

Všechno začalo nezdařeným výletem, s kterého si můj přivezl suvenýr v podobě sádry na pravém koleně. Zranění menisku se hojilo dost dlouho a nastaly komplikace. Pak ukončil pracovní neschopnost a vyjel opět na silnici. Během krátké doby měl lehčí nehodu, kterou ovšem nezavinil.
Za necelý měsíc, mu zase nedal opilý řidič přednost na kruhovém objezdu a syn opět boural.
Škodu zaplatila po dlouhých tahanicích pojišťovna, oděrky a modřiny se snadno zahojily. Strach v mém srdci, ale zůstal.

Bála jsem se, jakoby mi něco říkalo, že to není všechno. Prosila jsem, ať si najde jiné, bezpečnější  zaměstnání.
Myslím, že syn také potřeboval jako řidič najít opět jistotu. A tak po vzájemné domluvě se zaměstnavatelem začal pracovat na údržbě vozidel v garážích ve stejné firmě.

Zdálo se, že nyní je syn v bezpečí. Ale nebyl. Po několika týdnech, mi zazvonil telefon. Ozvali se mi z nemocnice z jednotky intenzivní péče. Můj syn měl v práci nehodu. Právě když procházel kolem jednoho z aut, kde jeden ze zaměstnanců hustil pneumatiku, pneumatika  takzvaně vystřelila a zasáhla mého syna přímo do hlavy. Lékaři mně upozornili, že syn je ve vážném stavu, a že patrně přišel o sluch. Synova přítelkyně je zdravotní sestra a tak mi vše vysvětlila a snažila se mně uklidnit.

Kytičko, přesto, to byla nejdelší noc v mém životě. Moc jsem prosila, aby se můj syn uzdravil, a to se také postupem času stalo. Dokonce i sluch se mu po určité době vrátil.

Stále je tu však otázka: „Má toto všechno mému synovi snad něco napovědět?“ Něco ještě nepochopil? Co se stane příště? Je to všechno snad nějaké varování? nebo  předzvěst něčeho horšího?

Děkuji za odpověď
Jaroslava

 
Drahá Jaroslavo,

To co jsi napsala, je celkem jasné varování. Tvého syna se snaží tyto události nasměrovat na trochu jinou cestu. Tvůj syn se má v tomto životě naučit rozlišovat základní hodnoty. Bohužel stále u něj převládá přesvědčení, že nejdůležitější je materiální zabezpečení. Je tím opravdu hodně uzemněný a jeho duše, volá o pomoc. I když si to neuvědomuje. Proto k němu přichází situace, které navozují stále stejné myšlenkové pochody. Má si uvědomit, co má v v našem životě skutečnou hodnotu. ZDRAVÍ, ŽIVOT, ŠTĚSTÍ, LÁSKA ? A nebo MAJETEK , PENÍZE? POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI?

Jakoby se kolem něj do kruhu točila pověstná  ruleta smrti. Jeho číslo padá jen o kousíček vedle.

Ostří kosy, jen lehce zavadí o jeho tvář. Zranění kolena signalizuje, špatnou cestu. Neústupnost a neochotu naslouchat. Pak málem přišel o sluch. Opět signál. Poslouchej více své srdce. Nepřepočítávej dny na peníze. Tvůj čas se tím může hodně zkrátit.

Přítelkyně Tvého syna je zdravotní sestra. Dostal tuto ženu, aby přes její poslání pochopil pravou hodnotu života. Bohužel,zatím nic neslyší. Jeho uši jsou hluché, přestože mu lékaři jeho sluch zachránili. Neposlouchá totiž signály své duše. A proto musí přijít jasnější znamení. Něco ho muselo zastavit, zpomalit. Tvůj syn si v minulém životě nevážil života svého ani svých blízkých.

Jeho současný život budou provázet tvrdé připomínky a zastavení a jestli to včas nepochopí, bude mu čas opravdu zkrácen. Jeho partnerka mu v tom velmi pomáhá a stala se jakoby fyzickým andělem jeho života. Je to žena plná lásky, pochopení a přes ní k Tvému synovi proudí milosti, které mohou velmi ovlivnit jeho další život.
Jarunko, neboj se o syna, protože strachem, zbytečně přivoláváme negativní vibrace. Spíš mu pomoz pochopit a seřadit správně hodnoty. Ve tvém vědomí je všechno správně. seřazeno. Jen tak můžeš synovi ukázat správnou cestu.

Přeji ti hodně sluníčkových dnů

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3259006
Měsíc: 15448
Den: 411