Jdi na obsah Jdi na menu

JE JARO A DĚJÍ SE ZÁZRAKY - DALŠÍ MIMINKO,KTERÉ ANDĚLÉ PŘIVEDLI

25. 4. 2008

ObrazekZdravím vás paní Kytičko.
Čekáme miminko,které je tak trochu i vaše.Proto vám chci dát vědět jak se nám vede.Jsem v 11 týdnu a všechno je v nejlepším pořádku,pani doktorka ze mě nemohla.Říkala,že kdyby neměla v papírech napsaná ta moje 4 zamlklá těhotenství nevěřila by.Nemohla uvěřit,že je všechno tak najednou bez problémů.miminko se vyvíjí přímo ukázkově a já netrpím ,žádnými nevolnostmi a zkrátka si těhotenství užívám.Každý den se modlím k Bohu a mému milovanému archanděli Gabrieli za zdraví mého děťátka a pevně věřím tomu,že jen díky němu je všechno v pořádku nejen s maličkým ,ale i se mnou.Cítím jeho ochranu. Na prvním ultrazvuku mi paní doktorka,ukázala,že miminka tam byla dvě.To druhé ,ale už bylo zaniklé.Byla jsem z toho smutná,ale věřím ,že se ke mě to miminko jednou vrátí. Jediné z čeho mám strach a chtěla bych tě poprosit o názor je to ,že mi při další návštěvě u lékařky budou dělat dnes už prý rutině běžný triepple test na vývojové vady plodu.Mám z něho ukrutný strach a jak brouzdám po internetu,tak oprávněný.On ten test totiž rád dopadne falešně pozitivně a maminka má pak dvě možnosti,buď jít na odběr plodové vody ,nebo žít ve stresu až do porodu jestli její miminečko bude zdravé.Mám z toho hlavu jak kolo štěstí a už teď mi nedá abych o tom všem nepřemýšlela.Odběr plodové vody je veliké riziko pro miminko a proto si ho udělat nenechám,ale mám strach že tomu malému ublížím víc nervováním nad tím jestli bude v pořádku.Nejraději bych tyhle testy zakázala,ale má lékařka si tripple test přímo vyžaduje.Myslíš si Kytičko,že moje maličký bude v pořádku?A co mám dělat když testy dopadnou špatně a mě bude vnucován odběr plodové vody.Co mi poradíš.Zjistila jsem si od sestřiček z ordinace,že 90procent maminek chodí na odběr plod.vody protože tripple test dopadne špatně.Připadne mi to jen stresování maminek,protože pak velké většině dojdou dobré výsledky.
Nezlob se na mě,ale mám o svého drobečka strach a moc bych ráda věděla tvůj názor.S pozdravem a láskou 
PS:pošlu ti fotečku miminka z dalšího ultrazvuku,který bude příští pátek

Těhulka

 

Moje milá Těhulko,

Stalo se přesně to, co už jsi 4x zažila, otěhotněla jsi, a těhotenství zase hned zaniklo. Ale tentokrát, andělé k tobě přivedli duši děťátka a to zůstalo tam kde mělo. Proto jeden zaniklý plod a vedle něj zdravé,bezproblémové miminko. Rozumím tomu, že paní doktorce se to těžko chápe. Tento případ se vymyká jejímu chápání, přesto Ti určitě bude správně radit a já z ní dokonce taky cítím, radost, kterou má,že se všechno tak zázračně povedlo. Teď je důležitá Tvá vnitřní pohoda a víra.

Vím,že své dítě miluješ. To stejné, cítí dušička, která k tobě přišla. Čím budeš bezstarostnější a radostnější, tím bude Tvé děťátko jistější a ve větším bezpečí. Říkej si několikrát denně, moje dítě je silné a zdravé a u mě je v bezpečí. Říkej si to, i kdyby lékaři měli jiný názor. Vzpomeň si jak paní doktorka byla překvapená.

Programuj si každé ráno své podvědomí slovy – Dnes prožiji se svým děťátkem krásný a radostný den. Večer se pochval za to, jak jsi pečovala o své tělo, své zdraví a tím i o své děťátko. Popřej mu dobrou noc, sebe i děťátko, svěř na celou noc do péče a andělů a Stvořitele.Nepřipusť jsi jinou myšlenku, než tu, že budeš šťastná držet v náručí miminko. Toto těhotenství TI dává spoustu síly a radosti. Každý další den, který prožijete spolu, je příslibem toho, že budete za pár měsíců velmi šťastni. Nejvíce odcházejících miminek, je do osmého týdne těhotenství.. Nejhorší máte za sebou. Těším se na fotku z ultrazvuku a určitě i ostatní návštěvníci stránek se s Tebou budou radovat. Hezky si ten krásný den , kdy dostaneš fotku miminka užij a oslav. Moc Ti to všichni z celého srdce přejeme. Zde je nejnovější fotka naší Karolínky, v těhotenství byly také vážné problémy, dokonce se narodila o měsíc dřív. Ale andílci při ní stáli a pomáhali. A tak je Karolínka šťastně s námi.I k Tobě plyne zvláštní pomoc posvěcená modlitbami a touhou naplnit své srdce citem nejsilnějším. A to je mateřská láska.

S láskou Kytička

 

 Obrazek

Obrazek

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256789
Měsíc: 16193
Den: 647