Jdi na obsah Jdi na menu

JAK SE ZBAVIT PŘIPOUTANOSTI K ČLOVĚKU

bř-anděl-9 

Kytičko,
zdravím tě z celého svého srdce... Nevím jestli si na mě ještě vzpomínáš, ale není to tak dlouho co jsem se na tebe obracela plná zoufalství, beznaděje a bolesti...když jsem se dozvěděla, že můj přítel zemřel při autonehodě...jsem na tom pořád stejně...bolavá a nešťastná a nevím si už sama se sebou rady...nevím na koho jiného než na tebe, bych se měla obrátit...
 
V době kdy jsem se na tebe obrátila prvně jsem byla ještě těhotná, nyní už svírám v náručí našeho společného syna Tomáška, miluji ho z celého svého srdce a zároveň se mi chce stále plakat...při vzpomínce na jeho tatínka...je mi tak strašně líto, že si ho tatá nikdy nepochová, nikdy ho neobejme, nikdy ho nepolíbí...
 
Kytičko jsem strašně nešťastná a nevím jak dlouho to všechno ještě vydržím...říká se, že čas je dobrý doktor a všechny rány vyhojí, ale čas běží a není to lepší ani trochu...jsem fakt zoufalá...zoufalá ze všeho a začínám se bát, že to tady sama bez něj prostě nezvládnu...najednou nic nemá smysl a ta bolest je tak vyčerpávající, myslela jsem si, že když se narodí Tomášek, že se ta bolest zmírní, ale není tomu tak...
 
Vím, že musím být silná hlavně kvůli synovi, kterého nesmírně miluji a kdyby se něco mělo stát i jemu, tak to už bych opravdu nezvládla...Bohužel se ti nepodařilo spojit s přítelovou duší a chápu, že si jeho klid nechtěla rušit náslině...ale kdyby jen tušil jak moc bych mu chtěla ještě alespoń jednou říct jak ho miluji...raději bych zemřela já, kdybych věděla, že mu tím vrátím jeho život...Omlouvám se Kytičko, že tě tady zahrunuju svými problémy, ale já opravdu nevím na koho jiného se obrátit...
Hanka
 
víla-nádherná.jpgDrahá Hanko,
Moc Ti gratuluji k narození chlapečka. Je nádherné stát se maminkou a dát nový život človíčkovi, který je pro Tebe vším. Já vím, že Tě trápí myšlenka na přítele a cítíš samotu a neskutečnou lítost. že se nemůžeš o své štěstí podělit s člověkem, který by Tvé radosti z děťátka nejlépe rozuměl, protože je to také jeho dítě.
 
Je moc těžké smířit se s odchodem milovaného člověka a přemýšlet o skutečnosti, že se nikdy nebude radovat z Vašeho děťátka.
Mám Ti milá Hanko sdělit, že Tvůj přítel je stále u Vás. Ani pro něho není jednoduché odejít, a nechat Tě ve Tvém smutku a bolesti. Prosí Tě o propuštění, to proto, aby jste oba mohli plnit další úkoly, které ještě máte vykonat.
 
Máš si udělat večer klidnou chvilku, posadit se, zapálit bílou svíčku a v klidu a zhluboka se několikrát nadechnout. Popros o pomoc archanděla Michaela a Gabriela. Zavolej jménem svého přítele a v duchu mu poděkuj za všechno hezké, co jste spolu prožili.
 
Pros o pročištění všeho negativního, co se mezi Vámi stalo a odpusť mu každou myšlenku, slovo i skutek, zkrátka vše, co nebylo protkáno harmonií a láskou. V duchu se rozhodni, že tohoto muže ze svého života propustíš v míru, lásce a bez jakékoliv připoutanosti. Připomeň si společně prožité chvíle. Několik minut věnuj těmto vzpomínkám.Vybav si lásku a náklonnost, kterou jsi k němu cítila. Mysli na něj vroucně a poděkuj mu ještě jednou za čas, který s tebou strávil.
Představ si Vás oba, jak jste zahaleni do zlatého světla. Jste obklopeni zářivým světlem, jako byste stáli ve světelné kouli. Obejmi ho a polib.ˇPověz mu, že ho miluješ. Prožij intenzivně tento okamžik a pak si představ, že se koule dělí, jako oplodněné vajíčko a rozděluje Vás.Nyní jsou dvě světelné koule a ty od sebe pomalinku odplouvají do rozlehlosti prostoru a času vesmíru.
 
Představuj si jak koule s přítelem odplouvá do světla a mizí v nekonečné dálce. Uvědom si zbytečnost a pošetilost připoutanosti. Tímto rozdělením jsi poskytla poctu Vám oběma. Popřej příteli všechno dobré a nech ho jít. Požehnej mu jeho cestu. Svíčku, kterou jsi zapálila nechej zcela dohořet.
 
Uvědom si, že s přítelem se znovu potkáte, až splníš své povinnosti, které v tomto životě jsou tvým úkolem. Poděkuj vesmíru za znovu získanou svobodu. Poděkuj za svého syna, který se pro Tebe stal krásným motivem pro znovunabytí štěstí a rovnováhy.
Já Ti Hanko přeji Ti jen šťastné dny, plné harmonie a  lásky.

Kytička

 

linkams2-.-andílci.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(Děkuji, 18. 11. 2010 21:36)

Všem moc děkuji za komentáře. Jste moc hodní.

Děkuji

(Děkuji, 18. 11. 2010 21:35)

Všem moc děkuji za komentáře. Jste moc hodní.

Milá Haničko,

(eva, 29. 9. 2010 10:46)

také jsem nedávno přišla o přítele,kterého jsem měla moc ráda.S malým miminkem je to ještě horší,ale on je polovina jeho,to co Ti po něm tady zůstalo, a ty ho musíš provést dětstvím a dát to nejlepší,aby byl pak v životě šťastný.Tvůj přítel je určitě tady s Vámi,bude Vás chránit a držet nad Vámi ochranu.Mě moc pomáhá,že ho mám tady někde vedle sebe,že mi pomáhá,v duchu spolu komunikujeme a jednou se určitě sejdeme.V tom materiálním životě tady Ti bohužel zbývají jen hezké vzpomínky,ale musíš žít tady a teď,máš Tomáška a časem to bude lepší.Ale musíš to přijmout,nic jiného nezbývá.Posílám lásku,moc na Tebe myslím.

laska

(julie, 26. 9. 2010 12:23)

nevim si rady sama ze sebou.opustil me pritel moje srdicko je k nemu tak moc pripoutane ze si nedokazu predstavit zivot bez nej.krat jsem nu to i rekla ze je ma jedina laska osudova.ja ak citim a vim ze patrime k sobe.i kdyz mi je 47roku a jsem rozvedena nikdy jsem nikoho tak nemilovala.modlim se za nasi lasku .muzes mi pomoci

Drahá Haničko,

(Dadina, 16. 9. 2010 8:10)

je velmi smutné, co Tě potkalo, věř, že časem bude trochu lépe. Mně před čtyřiceti lety potkalo podobné neštěstí, tolik jsem si přála, abych se svým přítelem měla alespoň dítě, ale nebylo tomu tak. Nikdy na svou lásku nezapomeneš, ale děkuj Bohu, že máš jeho chlapečka, tím bude vlastně pořád s Tebou. Přeji Ti hodně síly.

Bude dobře...

(Iveta, 15. 9. 2010 21:17)

Haničko,velmi s tebou cítím,ale buď prosím silná,máš malého Tomáška,který je to nejlepší,co ti tvůj přítel mohl zanechat.Určitě ti bude dělat jen samou radost vše bude dobré....přeji ti v životě jen a jen zdraví a štěstí.Iveta

Hodně sil,

(Šárka, 15. 9. 2010 21:13)

Haničko, chce se mi plakat nad tím smutkem. Být dneska osamocenou maminkou je moc těžké a s láskou v srdci k osobě, která tu již není, je to dvojnásob těžké. Moc, moc Vám přeji, abyste to zvládla a trochu se Vám ulevilo. A hlavně, aby Vám život v budoucnu přinesl moc radostí a lásky.

DRŽÍM PALCE

(Hanka, 15. 9. 2010 9:59)

Milá Hanko,moc ti držím palečky,abys tuto nelehkou situaci zvládla a za čas se mohla zase alespoň trochu radovat.Moc držím palce.Hanka

k

(l, 14. 9. 2010 13:45)

ghz

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3246909
Měsíc: 17166
Den: 886