Jdi na obsah Jdi na menu

JAK MOC JE DŮLEŽITÁ VÍRA

23. 10. 2009

Obrazek

ObrazekMoje zlaté sluníčka.

Včera mi napsala jedna dušička zvláštní postřeh ze soudní síně.Je jasné, že andílci mohou pomáhat kdekoli, a o blikajících světlech jste na mých seminářích už hodně slyšeli, ale tato pomoc mně udělala velkou radost. Nesmírně to posiluje důvěru, že s námi jsou a pomáhají, pokud požádáme.

 Milá Kytičko

včera jsem měla jednání v jisté právní, pro mě životně důležité záležitosti. Proti mě stálo "stádo" právníků protistrany, nutili mě (a to je hezký slovo)do řešení hoodně špatnýho pro mě a v té chvíličce, když už jsem myslela, že se sesypu, tak se rozblikaly všechny světla v místnosti, zalilo mě světlo a teplo a byla mě vnuknuta myšlenka jak to vyřešit aby se vlk nažral a koza zůstala alespoň na nějakou dobu celá. Ztratili řeč a přistoupili k mému návrhu a to bez slova!!!

Marionett
 
Mám opravdu radost a přeji Ti Marionett hodně víry a láskyplných dnů. Ať zázraky, které se v tvém životě dějí, jsou krásným potvrzením Tvého láskyplného přístupu k lidem okolo tebe.

Obrazek

 

Když opravdově v pomoc andělů věříme a naše víra je neochvějná, dějí se zázraky.  Mohla bych už klidně napsat knihu z příběhů, které není možné racionálně vysvětlit.

Najednou přišla nečekaná pomoc, zvrat v beznadějné situaci, signál, který napověděl řešení a kdo toto nezažil, zkrátka jen stěží uvěří. Zhmotňování myšlenek je důsledek neochvějné víry.

Nedávno mi jeden kamarád obchodní zástupce napsal, že od doby, co žádá anděly o pomoc,a pozitivně si vizualizuje své obchody, jeho počet smluv se zdvojnásobil. To, že někomu tato technika nefunguje má tři hlavní příčiny.

 
  1. Nemá dostatečnou víru ( v podvědomí může být blok, který zpochybňuje úspěch)
 
  1. Člověk porušuje některý z duchovních zákonů
 
  1. Není ještě úplně vyrovnán jeho karmický dluh (je třeba něco pročistit)
 
  1. Přání není správně formulováno, a myšlenky jsou příliš chaotické.
 
Pokud zjistíme některý z těchto nedostatků, je třeba ihned začít pracovat na nápravě.

Obrazek

 

Další email je také jedním ze splněných přání a správné vizualizace.
 
Dobrý den Kytičko,
chtěla bych se s Vámi podělit o malou radost. V poslední době se mi podařilo prodat docela hodně výrobků, vlastně skoro nestíhám dělat nové. Právě dnes si slečna zakoupila hned tři výrobky věnované na podporu zvířátků ( koňský útulek, psí útulky Tibet a Maršovice a útulek Toulavé tlapky ) Toulavým tlapkám jsem už odnesla balík s věcmi a doufám, že se bude dařit nadále
Také sleduji Vaše stránečky. Přeji Vám jen to nejlepší

Vaše Jana
 
 
Janince bych chtěla popřát, aby její srdíčko, které je plné lásky, Bylo stále otevřené a stejně laskavé, jako je pohlazení andělů, Když pochopíme, jak moc jim záleží na našem štěstí….
.

Obrazek

 

Do třetice splněných přání zde zveřejním komentář od Katky, která doslova zázračně začala malovat.

Moc vám všetkým ďakujem za úžasné slová. Ostala som príjemne prekvapená, keď som uvidela niektoré svoje obrázky na Kytičkinej stránke. Kreslím ďalej, obrázky zachytávajú komplikovanejšie tvary a výraznejšiu kombináciu farieb.
Z obrázku Ježiša som ostala sama prekvapená. Mrazí ma po celom tele, kedykoľvek na obrázok pozriem. Som nesmierne rada, že sa obrázok šíri medzi ľudí, lebo s týmto posolstvom bol kreslený: aby otváral srdiečka a liečil dušičku ľuďom.
P.S. Svetlanka ďakujem, ale ty a tvoje obrázky boli prvým impulzom pre mňa, aby som chytila do rúk pastelky a začala kresliť.
Ešte raz všetkým moc ďakujem a prajem veľa veľa lásky v živote.
Katka

Na začátku byla jedním z impulzů její víry Světlanka Bomberunka, její pastelky a obrázky. To ona dodala důvěru Katce, aby věřila. I když se její intuice na semináři otevřela, bylo potřeba jí uvěřit. Úspěch se neskládá z jedné jediné podstatné věci. Skládá se do mozajky z drobných kamínků. Každý kamínek je do mozajky úspěchu přilepený naší vírou. Pokud je víra nedostatečná, kamínky vypadnou z obrazu a my nic nevidíme. Katka věřila a po krásném obrazu Ježíše, mám pro Vás další léčivý obraz. Je tak krásný a plný nádherné energie. Je to tvář Madony. Vidím její nádherné oči plné lásky a bolesti....a jen tiše žasnu nad tou krásou.....

Obrazek

 

Obrazek

Zázraky se dějí. Nepodléhejme malomyslnosti, když se zpočátku to, o co se snažíme nedaří. Vydržme a mějme před očima jen pozitivní obrazy. Nedejme se odradit neúspěchem a věřme v
úspěch. Děkujme a radujme se i z té sebemenší pozitivní změny.
Přejme všem jen to nejlepší, protože tak přitahujeme podobné věci i k sobě.
Milujme, protože láska je klíčem k úspěchu.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Jana, 18. 5. 2010 14:34)

nádhera,potěšení pro oči a dušičku

tiež si to myslím

(zuzana, 14. 3. 2010 9:36)

Zdravím všetkých ludí, tiež si myslím , že anjelici sú pri nás, aj ja som teraz v skúške, ale verím , že sa mi dariť bude, prosím anjelov o pomoc, aby mi bolo lepšie.....vela lásky Vám prajem

Na dotaz proč jsi musel odejít?

(Eva, 2. 12. 2009 14:38)

Druhý den se mě na ploše objevila Svatá Terezka a její modlitba.Také jsem tam měla ještě jednu zprávu pro Milého človíčka příběh dvou andělů.Měla jsem toto poslat dál,mám málo adres komu bych to mohla poslat.Milá Kytičko mohl by to být vzkaz od mého zemřelého manžela Bohumila.Prosím,tě zda bys mě mohla na toto odpovědět? Až někdy budeš mít na mě čas.Díky.

Katce

(Jana Janna, 26. 10. 2009 9:06)

Milá Katko, Tvé obrazy Ježíše a P. Marie jsou překrásné. Moc děkuji.

Něha,láska....

(Martina, 24. 10. 2009 23:42)

Milá Katuško a Kytičko,je to nádhera............děkuji......

Něha,láska....

(Martina, 24. 10. 2009 23:42)

Milá Katuško a Kytičko,je to nádhera............děkuji......

Čistá láska

(Erika , 24. 10. 2009 22:52)

MIlá Katko a Kytičko,
portrét Madony je úžasný.. vyzařuje z něho čistá láska, pokora.. zároveň cítím z obrázku takovou ochranitelskou mateřskou lásku.. je to nádhera.. Děkuji.

Soucit

(Zuzka, 23. 10. 2009 11:41)

Milá Katko, Tvůj obrázek Panny Marie, mě naplňuje Světlem Pochopení a Soucitu. S vděčností Zuzka

Děkuji

(Channah, 23. 10. 2009 10:35)

Nenecházím jiná slova jenom to jediné DĚKUJI...........
S láskou všechny objímám. Channah

Katusce

(Slavka, 23. 10. 2009 5:51)

Katusko, je to nadhera, dekuji, dekuji, dekuji.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260580
Měsíc: 15551
Den: 709