Jdi na obsah Jdi na menu

JAK MI MOJE NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA UKRADLA LÁSKU

bř-anděl-9Dobrý den,

Kytičko,možná si na mě vzpomeneš, jmenuji se Bětka N. a byla jsem u Tebe před rokem a půl na výkladu karet. Měla jsem tehdy strach o svého přítele. Byl nemocný a měl před sebou dost vážnou operaci . Podstoupil  náročnou operaci a také léčbu, která mu v každém případě zachránila život.

Ty jsi mi Kytičko tehdy řekla, že tato nemoc je zkouška, že je to o tomm, zda pochopí, jak moc jsem pro něho důležitá a jakou oporu v mé osobě má. Také jsi mi řekla, že mu toto dlužím z minulého života, že budu muset překonat překážky, které nebudou jednoduché, a že mám vedle sebe nějakou ženu, která není upřímná ke mně.

Pamatuji si Tvá slova. A tak jsem mu Kytičko opravdu stála po boku v jeho nejtěžších chvílích. Všechno na světě jsem pro něho byla ochotná udělat, všeho se vzdát. Náš vztah se po jeho uzdravení začal hezky rozvíjet, zdálo se, že všechno je dobré. Dokonce jsme si zařídili společné bydlení, byli jsme na dovolené a začali plánovat miminko. Cítila jsem, že to je muž mého života. Po nějakém čase se Kamil  vrátil zpátky do práce a já  jen čekala, kdy se rozhodne, že budeme mít svatbu. Pak se od určité doby začalo měnit jeho chování ke mně. Nevěděla jsem, co se děje, ale časem jsem začala mít podezření, že v tom bude naše společná kamarádka Lenka, která k nám často jezdila, protože Kamil se před Lenkou choval nějak divně.

Přešlo opět pár týdnů, mé podezření stále sílilo a rostlo, a tak jsem se na rovinu zeptala. Chvíli to popíral, že by spolu něco měli. Odjela jsem na služební cestu, a když jsem se po několika dnech vrátila domů, zjistila jsem, že se Kamil k Lence odstěhoval. Nechce se mi od toho dne Kytičko vůbec žít.

Tolik jsem jim věřila. Měla jsem je oba upřímně ráda. Jak mi takovej podraz mohli udělat? Lenka k nám normálně jezdila, vždycky přijela, smála se na mě, já se jí jako kamarádce svěřovala. Byla mojí přítelkyní od střední školy. Věděla o nás všechno.  Dokonce jsme se určitou dobu snažili s Kamilem o miminko. O tom  také věděla. Nerozumím tomu, jak to mohla udělat. Jak může někdo ukrást lásku nejlepší kamarádce? Nevím, co dál, nevěřím už nikomu a asi nikdy nebudu. Je mi 29 let a jsem z života akorát unavená a otrávená. Můžeš mi Kytičko poradit, jak dál? Budu někdy vůbec ještě schopná někoho milovat? Věřit někomu? Děkuji za odpověď.

Tvoje Bětka

linka-1.gif

 

víla-nádherná.jpgDrahá Bětko,

To, co se Ti stalo, je opravdu zkouška těžkého kalibru. Náhlé ukončení funkčního vztahu /tedy alespoň z našeho pohledu funkčního/je vždy velmi bolestivé. Ve Tvém případě je to dvojnásobná bolest, protože Ti ublížil nejen přítel, ale také dobrá kamarádka, takže dva lidi, které jsi milovala a kterým jsi věřila. Víš, možná Tě to překvapí  Bětuško, ale ten Tvůj příběh není až tak vyjímečný. Děje se to poměrně dost často.

Znám ten příběh. Dvě kamarádky,které si sdělují zážitky ze vztahu, jedna má vztah krásný, ta druhá né a tak ta jedna zatouží po tom, co má její kamarádka. Kamarádky si sdělují sny, touhy, prožívají společně štěstí a někdy si Bětuško jen zcela obyčejně závidí.  Na druhé straně ten muž obvykle slyší jaká je ta kamarádka jeho ženy úžasná a skvělá, jak jí to, nebo ono sluší, pak stačí trávit společně více času, obvykle nocí, kdy se po bytě naše společná kamarádka projde méně oblečená, a v myšlenkách muže začnou proudit určité představy, které nastartují tento bolestný proces.

Pak stačí například požádat přítele, aby naši kamarádku odvezl na nádraží, no a problém je tu. Pokud je to vyrovnání karmického dluhu, což ve většině případů také je, tak to bolí o to více, protože jsme právě k těmto situacím velmi citliví.  Moje milovaná Bětuško, jde o to uvědomit si že:

1/DĚJÍ SE NÁM POUZE TAKOVÉ SITUACE, KTERÉ SI MÁME PROŽÍT A ZÍSKAT Z NICH PRO NÁS NĚJAKOU DŮLEŽITOU ZKUŠENOST.

2/ MÁME JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST NAUČIT SE ODPOUŠTĚT.

3/ ZÍSKÁME VELKOU VNITŘNÍ SÍLU, PROTOŽE  POKUD TOTO VŠE PŘEKONÁME A USTOJÍME,MÁME POCIT, ŽE ZVLÁDNEME I HORŠÍ VĚCI.

4/POCHOPÍME, ŽE NAKONEC SE VŠECHNO VYVÍJÍ A DĚJE V NÁŠ PROSPĚCH.

5/UVĚDOMÍME SI, ŽE BÝT CITOVĚ ZÁVISLÍ NA JAKÉMKOLIV ČLOVĚKU, NÁS STOJÍ ZBYTEČNĚ MNOHO SIL.

6/NAUČÍME SE BÝT SAMI SEBOU A UVĚDOMÍME SI VLASTNÍ HODNOTU.

7/UKÁŽE SE, ŽE VESMÍR MÁ PRO NÁS NĚKOHO LEPŠÍHO A NÁM KONEČNĚ SPADNOU PEVNĚ NASAZENÉ RŮŽOVÉ BRÝLE.

8/POCHOPÍME HODNOTU PRAVÉHO PŘÁTELSTVÍ A STANOVÍME SI ZŘETELNĚJŠÍ HRANICE

9/AKTIVNĚ SE NÁM TOUTO PROŽITOU BOLESTÍ PROČISTÍ VZTAHOVÁ KARMA

10/ DOKÁŽEME SE POSTAVIT NA VLASTNÍ NOHY A VZÍT ŽIVOT ZNOVU DO SVÝCH RUKOU.

Bětuško, Tvá slova mi připomněla takový velmi podobný rozchod mé dcery před několika měsíci. Vrátila se k nám domů po dvou letech společného bydlení s přítelem, kterého velmi milovala. Také on se zcela nečekaně zamiloval do společné kamarádky, která je navíc vdaná. Zdálo se, že její život skončil a že nemůže najít to světýlko v husté tmě smutku, pro které by jí opět bavilo žít. Tak moc se trápila, že se do mého srdce začal vkrádat strach,že má dcera tuto situaci nezvládne. Nechtěla se vzdát představy, že nikoho už nikdy nebude tak moc milovat.  Její duše byla zmítána bolestí a beznadějí. Její srdce vyhořelo. Dva týdy téměř nic nejedla, jen brečela a bylo nesmírně těžké dívat se, jak tato jindy veselá dívka propadá depresivním stavům a mluví o konci svého života.  Poprosila jsem proto usilovně  anděly o dvě věci.

1/Žádala jsem, abych jako matka za své dítě mohla odžít část její bolesti, abych jí mohla pomoci s její karmickou zátěží./To každá matka může za určitých okolností udělat/

Požádala jsem anděly o pomoc při této terapii. Vnitřně jsem se znovu spojila se svým dítětem a převzala její trápení. Po krátké chvíli jsem ucítila prudkou bolest u srdce. Začala jsem mít třes v celém těle. Mou bytost ovládl hluboký smutek, beznaděj, strach a lítost. Přibližně tři hodiny v kuse jsem brečela. Přestat nebylo možné. Byl to tak prudký útok na moje srdce a city, že jsem musela celé dopoledne zůstat doma a zrušit všechny klienty v salonu. Postupně, pomalu  jsem tuto bolest prožívala a odevzdávala andělům a Bohu. Má duše se zmítala ve smutku, a já jsem se jen zlehka  zbavovala pocitů, které prožívá člověk, který je opuštěný a zklamaný, člověk, kterého už nebaví život.  Zajímavé na této situaci byl fakt, že mi během dopoledne zavolala dcera, že je jí o hodně lépe a od tohoto dne jsme u ní všichni viděli pozitivní změnu. Na tuto terapii musí být člověk ale hodně silný, musí být připravený, to jsem jasně pochopila a měl by mít také zdravé srdce.

2/Prosila jsem o Boží světlo, které by  uzdravilo její duši.

V této prosbě jsem žádala Boha i anděly, aby jí uzdravili přes  člověka, který by jí dal lásku. Jen láska totiž uzdravuje naši zklamanou a bolavou duši. Lásku je důležité nejen dávat, ale také přijímat. Možná jsem podvědomě očekávala nějakého mladíka, který by přišel a potěšil mou dcerku a vyléčil její smutek.

Ona však pochopitelně nebyla připravena na žádný vztah,což jsem jí i radila, aby si ponechala čas na pročištění myšlenek. Trochu jsme změnili plány a odjeli jsme celá rodina na společnou dovolenou a já jsem stále věřila, že se její srdce opět naplní láskou. Stalo se to. Najednou začala být opět zase sama sebou, začala se smát a znovu vnímat, jak je svět krásný. Dlouho jsem přemýšlela, přes koho k ní přišlo to uzdravující světlo, které léčilo. Pak jsem to pochopila a děkovala jsem všem bytostem za pomoc a vyslyšení mých proseb.

Bylo úžasné pozorovat, že když někoho opravdu milujeme a dáváme mu lásku, léčí to naší duši. Moji dcerku na dovolené krásně léčil Lukášek, nejmladší člen naší rodiny a zůstaly nám na toto léčení  krásné fotečky, jako důkaz, že všechno funguje a když o něco žádáme, jsme vyslyšeni. Toto je láska, která nic nevyžaduje,nic neočekává jen nádherně proudí v srdci a léčí.

TAK ÚŽASNĚ SI LUKÁŠEK TISKL K SOBĚ SVOU TETU

 

p7290830.jpg

 

V JEJÍ TVÁŘI JE VIDĚT, JAK MOC TUTO LÁSKU PROŽÍVÁ

 

p7290831.jpg

 

DĚTI NÁS LÉČÍ KRÁSNOU, ČISTOU ENERGIÍ A MOJE DCERA UŽ SE OPĚT SMĚJE.

p7290828.jpg

ZNOVU PŘIPOMÍNÁM, ŽE V KAŽDÉ SITUACI,KTEROU PROŽÍVÁME, JE VŽDY NA NAŠÍ STRANĚ NĚKDO, KDO JE PŘIPRAVEN NÁM POMOCI. I KDYŽ JE  POMOCNÍČEK TAKTO MALIČKÝ,SÍLA LÁSKY SE NEPOSUZUJE PODLE VELIKOSTI TĚLA ANI MOUDROSTÍ DUŠE.

S láskou Kytička

 

 

otevirajici-se-srdce.gif

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Všechno zlé

(Anna, 4. 12. 2011 19:04)

je k něčemu dobré. Bětko, není to laciná útěcha, ale generacemi prověřená pravda, s časovým odstupem uvidíte, že jste byla vlastně ušetřena porozvodových tahanic a traumat z rozpadu manželství.Možná by to nedopadlo až tak zle, ale to neví nikdo co nás kdy potká. Váš přítel se nezachoval jako partner o kterého je v těžkých chvílích možné se opřít.Proto se do nového roku dívejte s důvěrou, možná se tahle" ztráta "časem bude jevit jako zisk, zisk svobody a nové možné volby a nového života. Jste tak mladá a můžete ještě tolik věcí stihnout.... těšte se na ně přece...

Láska....

(Pírko, 26. 11. 2011 1:14)

velmi poutavý článek...zase jsem ho četla v pravý čas..Kytičko děkuji ti..i já mám doma takového malinkého človíčka, který členy mojí rodiny léčí krásnou energií..Bětušce i tvojí dcerce přeji mnoho lásky, at už přijde od kohokoliv....

Len láska v nás,vie odpúšťať....

(Marianna ohajko@ehs.sk, 23. 11. 2011 20:06)

Kytičko naša drahá,krásne si to vysvetlila Bětušky,že vlastne všetko je tak,ako má byť, aj keď to zrovna v tej chvíli tak necítime a bolí nás to-potrebujeme to "zažiť" a aj takto rastieme a posúvame sa ďalej.Bětuško moja smutná ver,že tým ako si pomohla priateľovi a stála si pri ňom v chorobe svoj dlh z minulosti si si splatila a určite vylepšila karmu,keď sa opať pozbieraš a vstaneš určite stretneš novú-ozajstnú lásku,veď si tak mladá a život máš pred sebou.Ja viem,my ženy sme tak citlivé a trvá nám dlhšie sa pozbierať z citových rán,no anjeli nad nami bdejú a zoberú nás pod svoju ochanu ver tomu Bětuško a pocítiš ich neochvejnú lásku a vyliečiš si ubolené srdiečko.Oni sú stále s nami,cítim ich každý deň a viem,ako nás milujú a chcú nám pomáhať v ťažkých chvíľach a čoraz častejšie si uvedomujem,že som úplne najšťastnejšia keď ich vnímam a to mám i
svoju skvelú rodinku,čo ma chápe a miluje a vie ,ako veľmi lásku v živote potrebujem.No aj ja som musela duchovne povyrásť ,aby som mnohé veci pochopila,nereptala a udalosti čo prichádzali brala ako ponaučenie.A tiež viem,že mnohé v nás často rieši naše ego-nie naše pravé "JA",veď naše vnútorné dieťa v nás chce aby sme boli šťastné ako deti,čo sa usmievajú aj keď slnko nesvieti.Ja každý deň dostávam a prijímam znamenia a keď si to potom večer uvedomím zrazu viem,že aj keď to ráno tak nevypadalo-večer je to už správne a potrebovala som takú situáciu zažiť.Aj v práci si často v duchu pogratulujem:ako krásne si to zvládla Marianka!Nenechala si sa proti svojej vôli vtiahnuť do žiadneho konfliktu a to naozaj na nás pokušenie číha za každým rohom.Neviem či je výhrou vnímať aj negatívne vibrácie,ale rozhodne ma to vopred upozorní:buď ostražitá a nezapájaj sa.A tak sa stále snažím na ľudí usmievať,lebo aj tí,čo sa mračia na svet-potrebujú pocítiť lásku...
Kytinko posielam božteky tvojej Monike,je to krásna dušička a všetci mi tak vééľmi chýbate.
Lásku do všetkých sŕdc vám posiela vaša Marianna.

poděkování

(Eliška, 23. 11. 2011 17:24)

Drahá Kytičko,moc děkuji za Tvou otevřenost,upřímnost,za Tvé sdílení,hodně mi dalo.S vděčností Eliška.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3257147
Měsíc: 16255
Den: 656