Jdi na obsah Jdi na menu

JAK MÁM ZAPOMENOUT NA PŘÍTELE, KTERÝ MI UBLIŽUJE

6. 2. 2008

 

ObrazekMilá Kytička,

posielam Ti svoj srdečný pozdrav, včera som náhodou navštívila túto stránku, trošku s obavami som ra rozhodla napísať, lebo mám pocit, že už nevládzem ďalej. Jeden človek ma trápi už dva a pol roka, stále sa mi vráti a potom surovo odíde, vymýšľa si veci, ktoré sú niekedy až nereálne. Prosím ak môžeš, pomôž mi, ako sa zbaviť myšlienky na neho a ako ho vymazať zo svojho srdca. Brzdí ma , nedokážem na neho zabudnúť a pohnúť sa ďalej. Som rozvedená, nič pekné som v živote nezažila, teda, zažila....ale skutoščnú lásku nikdy. Prosím, ako mám odolávať zlému a negatívnemu...dá sa to??? Neviem, či dostaneš môj odkaz...ak ano budem vďačná za Tvoje písmenká....ešte raz Ťa pozdravujem...a prajem všetko dobré.

Agáta

 Milá Agátko,
Máš za tímto vztahem udělat definitivní tečku. Ten muž vstoupil do Tvého života,aby tě naučil přijmout určité své emoce a naučit tě zvládat situace, ve kterých jsi v minulém životě zklamala. Já myslím Agátko, že se ti to daří.
Potřebuješ posílit své sebevědomí a pochopit, že už si nemusíš nechat všechno líbit, protože jsi dokázala, že zvládneš situace, které jsou velmi vypjaté a které bolí. Našla jsi rovnováhu, jen si jí plně neuvědomuješ. Všechno je na správné cestě. I když to tak na první pohled nevypadá.
Mám pro Tebe vzkaz od andělů.

Milovaná sestřičko, jsme to my, kteří vidíme Tvé pokroky. Vidíme pocit, kterému Vy lidské duše, říkáte PONÍŽENÍ. Ten pocit je Ti důvěrně znám.
My andělé, ale vidíme dál. Vidíme, že právě přes tento pocit k tobě plyne síla, která tě zvedá. Jsi velmi vnímavá a stoupáš schůdek po schůdku tam, kde je tvé místo. Máš už dost bolesti a zklamání. Ve tvé duši nastal proces obnovy a jakéhosi vnitřního procitnutí.
Tvůj směr je daný. Nyní je volná cesta. Budeme Ti posílat vzkazy prostřednictvím čísel, snů a dalších věcí, které začneš zvolna chápat a budeš jim rozumět. Milujeme každou duši. Tím více tu, která hledá cestu, která ji vede dál k lásce a Stvořiteli. Tvůj proces obnovy je částečně splněn.
Přijdou dny, které přinesou porozumění a Novou lásku. Musíš se ale ještě naučit poslouchat vnitřnímu hlasu. Milujeme Tě. My andělé milujeme celou svou bytostí, neboť jsme blízko Světla. I ty se přibliž světlu, ponoř se do naší náruče a naše ruce pohladí Tvoji duši, která tak často bolí a pláče.


Agátko, přeji Ti klidné dny, prosvícené láskou a sluníčkem. Zbavit se lásky je těžké. Udělej propouštěcí rituál. Zveřejním tento rituál ještě dnes na svých stránkách.
Kytička

 

Milá Kytička,

zo srdca Ti ďakujem za Tvoju odpoveď. Keď som prišla včera ráno do práce a
našla si tu odkaz od Teba, keď som si ho prečítala, ani nevieš aký príjemný
pocit naplnil moju dušičku. Tvoje písmenká hrejú, vyžarujú krásnu energiu,
presne viem, čo píšeš, chápem, rozumiem, len neviem, či som na správnej
ceste. Možno na to ešte nedozrel ten správny čas. Ako si napísala, zbaviť sa
lásky je veľmi ťažké, ja budem čerpať silu z Tvojich písmeniek a z odkazu od
anjelov. Rozprávala som sa s nimi, verím, že ma počuli a že mi budú pomáhať.
Aj ja ich mám rada, dúfam, že nesklamem ich očakávania, že budem konať tak,
aby moji milí anjelikovia aj náš Stvoriteľ boli spokojní so mnou. Urobím pre
to všetko. Si úžasná bytosť, som Ti vďačná, verím, že tá bolesť, ktorú
pociťujem skoro pominie. Určite sa ešte ozvem, lebo som milo prekvapená, že
si si našla čas a napísala mi.
Prajem Ti tiež kľudné, pohodové a láskou naplnené dni. Si krásna duša. S
pozdravom Agáta

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3257635
Měsíc: 16173
Den: 581