Jdi na obsah Jdi na menu

INDIGOVÉ DĚTI A PŘIVTĚLENÉ BYTOSTI

víla-nádherná.jpgStále častěji ke mně do poradny přicházejí maminky, které mají takzvané problémové děti. diagnoza ADHD, hyperaktivita, poruchy soustředění, zkrátka dalo by se říci, nic neobvyklého v dnešní době.

Víme, že tyto děti jsou netypické, mají zvláštní přístup k autoritám, jsou svérázné, někdy dost těžko zvladatelné.  Z pohledu člověka, který vnímá energetické proudění a jemnohmotné vibrace, kolem fyzického těla, mohu potvrdit, že tyto děti mají v 80% přemíru temně modré barvy ve své auře. Barva indigo je hodně nápadná a převládá v astrálním těle nad ostatními barvami.

V pátek ke mně do poradny přišla maminka s drobnějším chlapcem, který se trochu ostýchavě posadil a povzdechl si. Bylo mu nejspíš jasné, že se bude opět někdo cizí obírat jeho problémy a citlivými otázkami. Trochu rozpačitě se mi představil a tak jsem znala jeho jméno – Daniel. Když jsem se na chlapce zadívala, tak trochu nejistě se na mě usmál. Byl to milý hezký chlapec. Menší na svůj věk, ale velmi milý. Ucítila jsem nečekaný tlak na srdeční čakře. Věděla jsem, že tento chlapec je nějakým způsobem spojen se smrtí a umíráním. Neunikl mi ten poněkud tvrdší výraz očí, než je u dětí jeho věku obvyklé.

Chlapec byl tichý a klidný a jeho maminka mi podrobně nastínila všechny problémy, se kterými se potýkají, včetně problémů ve škole, a také vztahů v rodině . Namalovala jsem si jeho energetické proudění a  žasla jsem nad sílou této duše. Zadívala jsem se do hlubokých tmavých očí a najednou se obraz zamlžil a já jsem viděla válečníka, vojáka, který dával strohé příkazy a neváhal smrtící ranou k zemi srazit i několik mužů. Slyšela jsem nářek i smrtící sténání umírajících a viděla mihotající se energie duší, které byly stále napojeny na auru chlapce.

Silný mrazivý pocit mi projel celým tělem a studený závan zvláštních energií byl tak silný, že jsem zavřela oči a poprosila archanděla Michaela o ochranu. Vzala jsem do ruky papír a tužku a začala malovat obrázek, který vyjádří ve fyzické rovině to, co se kolem Daniela děje.

Když jsem domalovala, měla jsem celkem jasný obraz indigového chlapce, na jehož auře bylo napojených nespočet duší, které parazitovaly na proudech jeho energií a navozovaly v této duši silný pocit napětí a agresivity. Proto jeho neklidné chování a vnitřní agresivita a také touha neustále s někým bojovat. Přes všechno, co jsem viděla a cítila, jsem byla přesvědčená, že Daniel má dobré, laskavé srdce. Po chvíli tichého hovoru s jeho maminkou, která mi potvrdila informace, které jsem od andělů dostala a které se týkaly Danielova chování a také zdravotního stavu, jsem uložila chlapce na lehátko a začala s pomocí energie archandělů čistit energetické proudy v jeho jemnohmotném těle.

Chlapec po chvíli upadl do zvláštního stavu vědomí a já jsem viděla, jak se jeho duše uvolňuje z jeho těla. Silně a jasně jsem cítila energii andělů. Bylo to, jako kdyby neviditelné ruce hladily jeho tělo a objímaly jeho duši.

Když Daniel znovu otevřel oči, už v nich nebyla tvrdost, napětí  a jeho duše prozářila původní indigovou barvu aury. Poděkovala jsem Stvořiteli, andělům a když jsem vyprovázela Daniela s jeho maminkou ke dveřím, věděla jsem, že se nevidíme naposled. „Tak se mi ozvěte koncem týdne a Ty si hezky užij zbytek prázdnin, pohladila jsem chlapce po vlasech. Daniel se usmál, a když procházel dveřmi, otočil se na mne, a já jsem uviděla opět jeho duši v jiném těle bojovníka  z minulého života. Potlačila jsem tento obraz, který se mi nečekaně objevil před očima. Uběhlo pouze několik dnů a já mám před sebou email, který mi opět udělal radost.

 

link-.-andělé.gif

 

Milá Kytička

růžové-kytičky-levé.gifNevydržala som až do konca týždňa a chcem sa poďakovať už skôr !!!
Prežili sme krásny víkend! Mali sme kľudné dieťa- nášho Danka,
s ktorým sme Ťa navštívili v piatok.
Danko mi už cestou dole po schodoch zo salónu povedal, že pri terapii
cítil, akoby ho niečo ťahalo. Chcel sa pohnúť, ale nešlo to.
Na druhý deň, keď som sa ho pýtala, ako sa cíti, pochvaĺoval si, aké je to
fantastické, že je uvoĺnený.
Súhlasil s návrhom, že už nebude hrať na počítači bojové hry.
Má trochu problémy s pitím jačmeňa. Je mu to nechutné.
V nedeľu poobede sme ho zaviezli na týždeň ku kamarátovi do Smoleníc.
Milá Kytička, ďakujeme!!! Určite sa ozvem koncom týždňa. Sme pripravení
robiť, čo povieš.

Ešte raz vďaka ! Krásny týždeň !

Beáta R.

PRO VŠECHNY MAMINKY INDIGOVÝCH DĚTÍ - PŘIPRAVUJEME AKCI :

VÝCHOVA A PÉČE O INDIGOVÉ DÍTĚ

11.9. 2011 - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

INFO O TÉTO AKCI NAJDETE BRZY NA STRÁNKÁCH

krásné-srdíčk-z-růží.gif

 

S LÁSKOU KYTIČKA

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3261391
Měsíc: 15782
Den: 862