Jdi na obsah Jdi na menu

ENERGETICKÉ ÚTOKY

11. 11. 2016

ENERGETICKÉ ÚTOKY

 JAK JE ROZEZNAT A JAK SE PŘED NIMI CHRÁNIT

link15.gif

 

srdce-v-dlanich-srp12.jpgČím dál častěji se v poslední době setkávám s klienty, kteří vnímají silné energetické útoky na svoji osobu. Přicházejí do mé poradny, nebo píší emaily, s požadavkem odstranit tyto negativní energie a vlivy ze svého duchovního těla, protože se cítí ohroženi, ochromeni, bez vitality a radosti ze života. Často tyto destruktivní vibrace, které někdo záměrně, jindy nevědomě vysílá jsou tak silné, že mohou vážně ohrozit zdraví a zabrzdit hojnost, lásku a negativně ovlivnit dosavadní spokojený život Obvykle těmto intenzivním pocitům předchází hádka, nějaký konflikt, případně rozchod s partnerem, někdy naopak viditelnější úspěchy v podnikání, nebo štěstí a spokojenost v lásce, které mohou být důvodem obyčejné, lidské závisti.

 

Tyto útoky obvykle přicházejí nenápadně a zpočátku se mohou snadno přehlédnout. Obzvláště, pokud jste zaneprázdněni a nezabýváte se příliš vlastními pocity, nebo tento stav přiřadíte k jiné životní události, která může mít podle vašeho mínění, negativní vliv na psychiku a zdraví.

Obvykle ale tyto útoky přichází v čím dál silnějších a častějších intervalech, a mohou dokonce přicházet pravidelně, v konkrétní hodinu. Jak se tyto útoky mohou projevovat?

 

  • Pocity náhle únavy – stav bez energie, malátnost
  • Problémy se spánkem -  časté buzení, kolem 3hodiny ranní
  • Nevysvětlitelný pocit strachu, smutku, nervozity, pocit, že se něco zlého stane
  • Tlak v oblasti solaru, nutkavé pocity na zvracení  /Blok ve třetí čakře/
  • Tlak na oblast srdce, pocit nebezpečí, zrychlený tep a zkrácené dýchání/Blok ve čtvrté čakře/
  •  Napětí a silné bolesti v hlavě, pocit těžké hlavy a tepání ve spáncích / Blok v páté čakře/
  •  Tíha za krkem, jako by nás něco tlačilo, nebo sedělo na ramenou
  •  Pocity náhlého chladu, který vychází od hrudníku a jde krkem až pod bradu   
  •  Náhlé bolesti v různých částech těla, bez prokazatelného původu
  •  Prudké zhoršení zdravotního stavu bez příčiny
  •  Náhlá zmatenost, pocit odtržení od celku, výpadky paměti

 

 

Po určité době člověk postižený těmito symptomy obvykle začne pátrat po příčině svých obtíží. Zdravotní a psychický stav se zhoršuje a obvykle se dostaví pokleslá nálada, zhoršuje se psychický stav a přichází problémy ve vztazích, protože takový člověk je často podrážděný, výbušný , někdy naopak přecitlivělý a lítostivý. Co je na těchto stavech zvláštní je fakt, že takto postižený člověk, často sám intuitivně vytuší  od koho, tato negativní energie přichází , zvláště pokud se takto cítí po nějaké konkrétní události, či setkání. Tyto útoky můžeme rozdělit do tří základních kategorií.

 

 

1/ÚTOKY  NA NEVĚDOMÉ ÚROVNÍ  -  Tuto energii  k vám vysílá člověk, který vám sice nepřeje a nemá vás rád, protože jste mu možná přebrali partnera/ku/, nebo jste získali něco, po čem on toužil, a  nebo  vás nenávidí z jiného důvodu, ale v každém případě vám svými myšlenkami a negativní vlnou energie vědomě neubližuje. Často tuto energii vysílá bývalý partner/ka/  po rozchodu, a sílu této negativní vlny umocňuje žárlivost, zklamání a bolest z odloučení. V podstatě tento člověk na své vědomé úrovni ani neví, že vám škodí. Jen se neustále zaobírá nenávistnou myšlenkou k vaší osobě. Kdo ví,  možná mu prostě jen zrcadlíte jeho slabosti a nedostatky. Díky vám si  uvědomuje něco nepříjemného a nedokáže to řešit na jiné úrovni, než vysíláním nenávistí k vám. V této kategorii se mohou objevovat i  karmická setkání s lidmi, které znáte z minuých životů a stále ještě mezi vámi přetrvává nedořešený problém. Tento člověk vás nemá v úmyslu zničit, jen se sám nedokáže vyrovnat se svými pocity a emocemi. Jeho negativní energie vám může pěkně znepříjemnit život. Pokud k němu ale budete vysílat pravidelně dávku lásky a dávky světla, k tomu mu pošlete odpuštění, pročistíte na jemnohmotné úrovni své vlastní myšlenky, patrně tyto symptomy,  stejně rychle, jako přišly, zase rychle odezní. V každém případě je dobré udělat si řádnou energetickou ochranu, nebo se poradit se zkušeným člověkem, který dokáže odkrýt energetickou příčinu vašich potíží.

 

 

ÚTOKY NA VĚDOMÉ ÚROVNI -  To už je negativní energie silnějšího kalibru. Tento člověk si je vědom své nenávisti a vysílá k vám velmi nebezpečnou emoční vlnu. Zde už je jasný a patrně i důkladně promyšlený záměr škodit. On velmi dobře ví, co dělá a chce se mstít. Umí pracovat s energií, věnuje čas svým rituálům o kterých ví, že ubližují. Nenašel žádný jiný,konstruktivnější způsob jak se vypořádat se svou nenávistí, žárlivostí, křivdou, nebo strachem,  než tyto emoce spojit a proměnit je ve střelu, která se nebezpečnou rychlostí blíží k vašemu aurickému tělu. . Ví, že vám na jemnohmotné úrovni může ublížit a způsobit zranění, nebo vás poškodit v jiné oblasti života. Tak velmi si přeje vaše utrpení, že nedomýšlí důsledky svého konání. Neuvědomuje si, že každá střela nenávisti, může za určitých okolností změnit směr a zabodnout se do jeho vlastního srdce. Ještě nepochopil princip karmy, která se právě tak jako odražená střela chová a vrací se zpět ke svému původci. Možná až za řadu let, nebo několik životů, ale za to velmi spolehlivě.

 

Určitě bude chtít tento útočník vědět, jak se vám daří, nebo spíše nedaří a pokud nejste v přímém kontaktu, bude se zcela jistě ptát vašich blízkých, nebo společných známých na vaší životní situaci. V tomto případě je potřeba velmi důkladně pročistit auru, zpřetrhat energetická vlákna, udělat velmi silnou ochranu z energetickým štítem a prosvětlit celou svou bytost meditací, modlitbou a celkovou očistou. Je vhodné poprosit někoho, kdo umí tyto energie odstranit, pročistit a uzdraví vaši zraněnou duši, a tím dodá i vašemu tělu potřebnou energii a sílu.

,

 

ŘÍZENÉ ÚTOKY NA OBJEDNÁVKU -  Tyto útoky jsou ze všech nejsilnější, jsou nejvíce nebezpečné a mají v sobě nejvíce destruktivní energie. Těmito útoky se zabývají lidé se silnou mentální kapacitou, kteří pracují s černou magií a za určitý vysoký  finanční obnos cíleně škodí člověku, kterého neznají, kterého nikdy neviděli, který jim vůbec  neublížil a oni přesto usilovně pracují na jeho likvidaci. V poslední době se na mě ve zvýšené míře obracejí nejen jednotlivci, ale i majitelé firem, jejichž konkurentinebo nepřející lidé,si tyto útoky objednali. Bohužel se v poslední době tyto aktivity opět  rozšířily a já zaznamenávám zvýšený počet lidí, kteří se s takovými útoky setkali, nebo právě teď je prožívají. Nejsou vyjímkou ani manipulace s vědomím a ovlivňování vůle člověka na dálku za účelem získat parnera/ku, která nemá o danou osobu zájem.

 

Velká část těchto klientů je ze Slovenska. Právě tam se tento podivný a destruktivní způsob vyřízování si účtů, získávání partnerů, nebo ničení konkurence velmi silně rozšířil. V podstatě jde o poškozování zdraví, vztahů a  finanční situace, někdy se tyto oblasti kombinují. V nemalé řadě případů se z těchto útoků vyvine boj o holý život. Na konci této hry je totiž hodně velmi podivných, náhlých úmrtí, sebevražd, infarktů, případně lidí umístěných v psychiatrické léčebně s doživotním postižením a neschopností postarat se o sebe a vést normální život. Zastavit tyto energie není tak jednoduché.

 

Ale protože světlo je silnější než tma a láska je silnější než nenávist, možnost záchrany a nápravy zde určitě je. Ale jde tu o čas, protože čím déle tyto energie působí, tím složitější je jejich odstranění. Vlákna energií jsou zapletená v auře a tvoří síť, která stahuje svého nositele až na samé dno. Vyplést člověka z této sítě, někdy trvá několik týdnů, rekonvalescence duše ale trvá i několik měsíců. Proto je dobré věnovat se prevenci a tou je důkladná energetická ochrana pozitivní naladění a zvýšení vibrací naší duše. Čím jsou vyšší vaše vibrace, tím je pro útočníka těžší proniknout do vaší, tak krásně prosvětlené aury.

 

 

Jako prevenci bych doporučila meditace s pročištěním, rezonováním se substancí  ÓM, posíláním lásky a světla, metodu Hooponopono, posílování ochrany energetického štítu, iniciaci energie Shamballa, Miguraj, pravidelná očista jemnohmotných těl, harmonizace čaker. Prosby o ochranu u vyšších světelných bytostí - Stvořitel, Ježíš, Matka Marie, Archandělé, průvodci.....

 

Pokud ale zjistíte, že jste se už stali terčem energetických útoků, řešte tuto situaci co nejrychleji.¨

 

Moje metoda žehnání ve světelném kruhu, je jen malý střípek toho, co je potřebné udělat, aby se tyto útoky zastavily. Posílit svou duši světlem, je jako obléci si duchovní neprůstřelnou vestu. Naši velkým a silným pomocníkem v této sféře je Archanděl Michael. Metoda žehnání a prosvětlování je velmi silným prostředkem v odstranění magických útoků, i jako využití v ochraně. Používám k této metodě kameny nabité pozitivní energií,čistící křišťály, sůl, speciální mantry, modlitby a žehnací rituály, které je potřeba provádět několik dní.  Právě včera během jednoho čistícího rituálu mi moje klientka,kterou jsem právě měla  v ochranném kruhu zavolala, že najednou pociťuje pozitivní změnu, a že se jí velmi ulevilo. S touto technikou pracuji už řadu měsíců a mám jen ty nejlepší zkušenosti.

 

ochrana4.jpg

 

 

Přeji vám, aby vaše světlo zářilo a aby vaše duše byla tou nejšťastnější

Krásný a pohodový den, přeje

 

Jana Kytička

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vysvětlení co značí co se mi děje

(Lenka Knihova, 13. 8. 2017 12:58)

Dobrý den.,Je to půl roku co se mi dějí věci či jedná a ta samá již od února,Nosila jsem sobě význačný talisman medailonek kulatý se sluncem,Stalo se že jsem ho ztratila,/zjistila po návratu domů protože jsem na 100%jista ,že je doma

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3247206
Měsíc: 17213
Den: 844