Jdi na obsah Jdi na menu

DŮSLEDKY TRANSFORMACE A NOVÉ UDÁLOSTI, KTERÉ SE DĚJÍ

CO SE VIBRAČNĚ DĚJE, KAM KOLEKTIVNĚ MÍŘÍME A CO SE CHYSTÁ?

 

srdce-a-zeme-unor2013.jpgUž třetí týden se ptám, co se to děje. V pondělí před čtrnácti dny jsem vyšla na ulici a vše viděla rozmazaně. Nebylo to vůbec příjemné. Také se mi točila hlava,byla jsem trochu malátná. Napadlo mě, že v prvé řadě musím na oční, že potřebuji brýle.  Trvalo to dva dny, pak jsem opět viděla normálně. Po týdnu jsem zase viděla před sebou mihotavé světla a když jsem pohlédla směrem k obloze, viděla jsem pohybující se zářivé bytosti, nádherné barvy, krystaly a pak to najednou zase zmizelo, jako fascinující fata morgána.  Toto se několikrát opakovalo. Pak se zas několik dní nic zvláštního nedělo, a najednou se tyto obrazy zase objevily.  


shamballa-1024.jpgMinulý pátek jsem odjela do Prahy. Celý den jsem pracovala s klienty a k večeru projížděla sluncem prosvětlenou Prahou. S kamarádkou jsme se měli sejít u Paládia. Stála jsem na určeném místě a stále nikdo nepřicházel. Uběhlo nejméně 20 minut. Zazvonil mobil v mé kabelce. Kamarádka mi volala a ptala se kde jsem. Já jsem na místě, ujistila jsem jí v telefonu.

 

Já také odpověděla kamarádka. Stáli jsme kousek od sebe a přece jsme se neviděly. Procházíme snad současně ještě jiným dimenzionálním prostorem? Závěr týdne mě překvapil ze všeho nejvíce. V duchovní škole Monáda se nám podařilo ve společné meditaci projít do andělského města Shambally. Byl to neuvěřitelně krásný zážitek.


Také vy, jste v poslední době také zaznamenali zvláštní pocity i události, které se týkají posunu energetických proudů naší Země?  Kam směřujeme a co se chystá? Rozhodně ta první polovina roku měla silný posun k vyšším vibracím. Jak se to projevuje?

  

 

link-andel.gif

 

 

 

    1/Začíná se otevírat mimosmyslové vnímání lidem, kteří to dříve vůbec nepociťovali


    2/ Přestávají fungovat některé léky a mnoho lidí hledá přírodní cesty k uzdravení


    3/ Kolem země začínají být viditelná místa andělských měst, a mnoho lidí už je vnímá


    4/Prolínající se dimenze způsobují kolapsy v dopravě – zkrátka někdo najednou není vidět


    5/Přibývá lidí, kteří odmítají konzumaci masa a těžkých jídel, jejich tělo to už odmítá


    6/Zákon přitažlivosti je silnější ve vyšších světech -  proto se i u nás vše rychleji zhmotňuje


    7/Je pro nás změněno vnímání času – pocit že uběhlo pár hodin – znamená prožít celý den


    8/Máme mlhavé, nebo rozostřené vidění, malátnost


    9/Bolesti různých části těla /často hlavy/   -  dochází ke změně struktury buněk


   10/ Alarmující počet násilných sebedestruktivních odchodů duší  -  sebevraždy


   11/Ve větší míře jsou poruchy na PC, na elektronických systémech.


   12/Šíření negativní vlny strachu. /média, sociální sítě/

 

 

 

 

 

To byl výčet těch nejdůležitějších bodů,které shrnují dění současnosti. Odhoďte strach.To, co se děje je naprosto přirozené a je v souladu s  vývojem naší planety.  Všechny události jsou dány změnou míry  vibrační rychlosti Země, jejího srdečního tepu. Právě tep země  se neustále zrychluje . Dříve byla konstantní rychlost na 7,8 Hz. Podle některých zdrojů již dosáhla 12,9, kde setrvává, a zvýší se na 13,0 v blízké budoucnosti.


Cítím to také já, a osobně se setkávám s mnohými lidmi, kteří prožívají tyto stavy a někdy mají strach o své zdraví. Nacházejí se i ve vašem okolí? Jste to vy sami?  Tak začněte uklidňovat  sebe a pak uklidněte i ostatní, kteří jsou okolo vás a ještě nepochopili, co se děje. Tato doba nám naopak přináší nové poznatky, zkušenosti a velký posun. Využijte ji.  Jak můžeme zmírnit  nepříjemné dopady transformace? Co pomáhá ?  Především jsou to meditační cvičení, pobyt v přírodě a také  AKTIVACE TRANSFORMAČNÍHO TĚLA. Naučte se vyhýbat konfliktním situacím, které vás v této době hodně vyčerpávají. Zbavte se negativní energie, která ve vás proudí v podobě neodpuštění a strachu. Odlehčete stravu, pijte hodně vody. A pak si užívejte zázraků, které k nám přicházejí a které mohou znamenat zásadní zvrat v dosavadním životě. 


OTEVÍRÁM DISKUZI. PIŠTE MI EMAILY S VAŠIMI ZKUŠENOSTMI. KAŽDÉ PONDĚLÍ ZDE BUDE NOVÝ ČLÁNEK, KDE SE PODĚLÍME O NOVÉ ZÁŽITKY, ZKUŠENOSTI A TAKÉ RADY. JISTĚ TO PRO VŠECHNY BUDE VELMI ZAJÍMAVÉ.


S láskou Kytička

 

Z vaší korespondence

 

Moc tě zdravím Kytičko,chtěla bych se podělit se svými zážitky k tvému poslednímu článku.
Jela jsem s manželem domů z práce se dvěma kolegyněmi,najednou jsem se octla asi na pár vteřin úplně na jiné ulici,začala jsem zmatkovat,že jede špatně,no koukali na mě jak na blázna.Druhý případ se mi stal minulý týden,ráno jsem poslouchala andělskou hudbu a po skončení CD
jsem si zašla do obchodu,když jsem přišla domu za chvilku mi začalo hrát samo od sebe CD a rozvítila se mi dotyková lampa.Byl to hezký pocit.
No a poslední dva dny kolem 1 hod v noci někdo ke mně příjde a klidným hlasem mi přeje dobrou noc.To mně trochu vylekalo.
Tak to jsou mé příspěvky měj se moc hezky Ivana P.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sny

(Daniela Comoova, 9. 1. 2015 17:12)

Dobry den me se zdaji divne sny o mrtvich lidi ze mamka umre a takovidle sny semi zdaji prosim udelejte s tim neco .Dekuji Daniela Comoova.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247347
Měsíc: 17256
Den: 720