Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA COVIDOVÁ - JAK PŘEŽÍT, DŮLEŽITÉ INFO

11. 2. 2021

                                                        link-kv2.gif

Moji milí čtenáři, moje světýlka. Píšete mi stále častěji o zoufalé době, o boji s covidem, o manipulaci a strachu. Který se snažíte zvládat. O záměrné likvidaci části populace. Já to všechno vím.  Ale co především vídíme všichni, že se situace rapidně zhoršuje. Že umírají lidé, a nyní už i mladí lidé. Také vím, že občas cítíte zoufalství. Média šíří strach a žádnou naději. Prosíte mě o informace. Proto jsem se rozhodla zveřejnit to, co vím. HLAVNÍM NEPŘÍTELEM JE STRACH. TÍM OTVÍRÁME VSTUPNÍ BRÁNU. UKLIDNĚTE SE, A VĚŘTE, ŽE JE TO JEN ZKOUŠKA. BOHUŽEL V NÍ NEMOHOU POKRAČOVAT TI, KTEŘÍ STRACHU PODLÉHAJÍ. Už v roce 2015 jsem upozorňovala na tuto dobu. Ta doba přišla a je to už nevratné, máme teď poslední šanci urovnat si priority a posílit svá těla, dát dopořádku vše a hlavně zvládat strach, který obchází naši planetu. Abychom všichni  touto dobou prošli v harmonii a zdraví, musíme se postarat nejen o sebe, ale také o své blízké. Vesmír má vždy řešení a to na každou situaci.  CHCETE ABY PŘEŽILI VAŠI BLÍZCÍ? VAŠI RODIČE, DĚTI A VŠICHNI, NA KOM VÁM ZÁLEŽÍ? PAK JE NEPŘESTÁVEJTE POSILOVAT V JEJICH PŘESVĚDČENÍ, ŽE JSOU V BEZPEČÍ.  A ČTĚTE. Záleží to na každém z nás. Dotazy mi stále přicházejí a já nestíhám odpovídat na vše. Omezila jsem aktivity, abych se mohla věnovat více péči o zvyšování imunity lidí. ZBAVENÍ SE STRACHU A POSILOVÁNÍ IMUNITY JE V TÉTO DOBĚ ALFA OMEGA.Teď je to potřeba více než kdy jindy bylo. Jsem tu pro Vás. 

 

19.1.2021 Milá paní Kytičko, sleduji Vaše stránky již nějakou dobu a našla jsem v nich vždy to, co jsem hledala. Dnes vám píšu s velikou prosbou. V lednu mi zemřela sestra na covid, bylo jí 36let a byla tak aktivní, sportovala, měla krásný život, dvě dospívající dcery. A najednou je pryč. Nejdřív byla unavená, měla horečky, pak dechové potíže, ty přišly nenadále. Pak jí to rychle semlelo. Ležela na JIP a nic nezabíralo. A 6. den byl pro ni kritický. Prosím o váš názor a radu. Vím, že už jí nepomůžeme, ale všichni se teď bojíme, tatínek a babička, taky maminka, ta má silné astma. Prosím zeptejte se andílků. Co můžeme pro sebe a svě blízké udělat? Jak se chránit a čím? Cítím se najednou tak prázdná a bez energie a bez chuti do života. Sama mám pětiletého syna, který mě potřebuje. Usínám a vstávám a čekám, kdo to odnese příště. Vím, že i tato nemoc má svůj důvod, jako všechno. Ale moc toužím ochránit své blízké, i sebe. Ty přece můžeš zjitit, co by nás mohlo více posílit v této těžké době.

 

Víš. Zeptej se andílků. Moc děkuji za odpověď.

Irena

 

6.2.2021 Dobrý večer Kytička, tvoje stránky sú tak krásne, že ma inšpirujú k duchovnému premýšľaniu. Pred 2 mesiacmi mi zomrela mama Ľudmila. Zomrela na coronavírus .Možno potrebujem uľaviť sebe, snažím sa, ale nejde to. Veľmi sa bojím,lebo cítim,že máme pred sebou ťažké veci. Nedávno sa mi s mŕtvou matkou prvýkrát snívalo. Nemohla som dýchat a cítila som velku tažobu na srdci.
Videla som ju v spalni při dverách. Píšem , lebo by som chcela vedieť ,prečo tak vážne ochorela a či ja budem zdrava. Niekedy cítim hrozný hnev a chcem aby sa to všetko vrátilo, aby sa žilo normálně.
Aký má táto doba význam?
Prosim ta, ja som naozaj so silami na konci. Mám deti
a bez nich si Svet nemôžem predstaviť. Prosím ,poraď nám,ako z tej smoly utiecť, ako prekonať. Prosíim prosím prosím a ďakujem,že si našla čas,a prečitala moju prosbu do konca. Neviem, či sa vyjadruješ k takýmto veciam,, len ťa prosím o názor, o náhľad možno zvrchu, Tvoje rady si veľmi vážim. Nechceme zomriet Veľmi potrebujeme tvoju pomoc.

Prajem veľa zdravia, šťastia a lásky. Mária

 

TAKOVÝCH EMAILŮ A TELEFONÁTŮ MI PŘIŠLO POSLEDNÍ DOBOU HODNĚ. PROSILA JSEM TEDY O INFORMACE A MĚLA JSEM VELMI ZVLÁŠTNÍ SEN. SEDĚLA JSEM U STOLU A SE MNOU TAM SEDĚLA PANÍ, KTERÁ PILA ZE SVÉ SKLENIČKY VODU. USMÍVALA SE NA MĚ. A JÁ JSEM VĚDĚLA V TOM SNU, ŽE JE POZITIVNÍ NA COVID. BYLA CIZÍ, NEZNALA JSEM JÍ. PODALA MI SVOU SKLENIČKU. VZALA JSEM JÍ DO RUKY. UVĚDOMOVALA JSEM SI RIZIKO, ALE ZÁROVEŇ JSEM NEMĚLA STRACH. A NAPILA SE Z NÍ . UVĚDOMOVALA JSEM SI TO RIZIKO, ALE UDĚLALA JSEM TO. NAJEDNOU JSEM SLYŠELA SLOVA, ŽE SE NEMUSÍM BÁT. PAK JSEM VIDĚLA SVOU LEDNIČKU A SPECIÁLNÍ ŠŤÁVY NA STŘEVNÍ MIKROBIOM, KTERÉ UŽ DVA ROKY POCTIVĚ PIJEME A TAKÉ OBRÁZEK HOUBY REIHSI, KTEROU TAK NĚJAK INTUITIVNĚ UŽÍVÁME. VIDĚLA JSEM ŠTÁVU Z GOJI. MÁM DOMA I JINÉ PŘÍPRAVKY NA KLOUBY, NA RŮZNÉ VĚCI, OD RŮZNÝCH FIREM, VITAMÍNY A PODPŮRNÉ PROSTŘEDKY, MÁM ALOE A RŮZNÉ KOLAGENY.  ATD..... CÍTILA JSEM ÚLEVU A ZÁROVEŇ RADOST, ŽE KE MĚ TATO INFORMACE PŘIŠLA. UVĚDOMILA JSEM SI,ŽE NEMÁME ANI RÝMU UŽ PŘES DVA ROKY, A TO JSEM DENNĚ MEZI LIDMI. ŽÁDNÉ NACHLAZENÍ, NIC. PROBUDILA JSEM SE A VĚDĚLA JSEM, ŽE TEN SEN NĚCO ZNAMENÁ, STEJNĚ JAKO VŠECHNY SNY, U KTERÝCH JSEM MĚLA TYTO ZVLÁŠTNÍ POCITY. A TOTO BYLA TA ODPOVĚĎ NA VAŠE DOTAZY.

 

PROTO PŘEDÁVÁM INFORMACE, KTERÉ JSEM DOSTALA .. I KDYŽ VÍM, ŽE MĚ MÁ INTUICE VEDE VŽDYCKY SPRÁVNĚ, NEŽ NĚCO DOPORUČÍM A PUSTÍM DO ÉTERU, VŠE NEJDŘÍV TESTUJI NA SOBĚM, SVÉ RODINĚ A CO NEJVÍCE LIDECH A SBÍRÁM ZKUŠENOSTI. ZAMYSLELA JSEM SE A VĚDĚLA JSEM, CO MI TEN SEN NAZNAČOVAL. TAK JSEM OBVOLALA PÁR LIDÍ, KTERÝ JSEM DOPORUČILA URČITÉ KOMBINACE ŠŤÁV A ČÍNSKÝCH HOUBIČEK.. JE TO ZAJÍMAVÉ, ALE  VŠICHNI ZÁKAZNÍCI, KTERÝM JSEM TYTO ŠTÁVY V KOMBINACI S ČÍNSKOU HOUBOU REISHI. DOPORUČILA, SE ZATÍM BUĎ VYHNULI COVIDU ÚPLNĚ, NEBO MĚLI JEN VELMI LEHKÝ PRŮBĚH BEZ PŘÍZNAKŮ.  DOSUD JSEM TO VŮBEC  NEDÁVALA DO SOUVISLOSTI. ANDĚLÉ MĚ NA TO UPOZORNILI. ALE POZOR. MUSÍ BÝT TEN VÝTAŽEK HOUBY ZE SPÓRŮ, NÉ Z CELÉ LESKLOKORKY, JAKO PRODÁVAJÍ LÉKÁRNY A NĚKTERÉ INTERNETOVÉ OBCHODY. TESTOVALA JSEM JICH NĚKOLIK A VÝSLEDKY MĚ PŘEKVAPILY. NÉ VŠE, CO SE PRODÁVÁ STOJÍ ZA UŽÍVÁNÍ A POMÁHÁ..

MUSÍ TO BÝT TAKÉ SPRÁVNÁ KOMBINACE, PŘESNĚ ZVOLENÁ NA MÍRU. TAM JE NEJVYŠŠÍ EFEKT. A TAK ZAČNEME OD ZAČÁTKU. ALFA OMEGA ČÍNSKÉ MEDICÍNY JSOU SPRÁVNĚ FUNGUJÍCÍ STŘEVA. TAKŽE MUSÍME NASTARTOVAT MIKROBIOM A PAK NASADIT SILNÝ VÝTAŽEK REISHI ABY LIKVIDOVALA VETŘELCE, KTEŘÍ PŘICHÁZEJÍ V PODOBĚ NĚKOLIKA ZMUTOVANÝCH VIRŮ DO NAŠEHO OVZDUŠÍ. PRÁVĚ DNES IZOLOVALI NĚKOLIK OKRESŮ A JÁ VÍM, ŽE SE TO JEŠTĚ NA NĚJAKÝ DELŠÍ ČAS ZHORŠÍ. NEMŮŽEME TO ZASTAVIT, ALE MŮŽEME UDRŽET SVÉ ZDRAVÍ A POMOCI OSTATNÍM.. TO MÁ TEĎ TU NEJVĚTŠÍ HODNOTU. 

 

VYSVĚTLENÍ:

Hlavním nebezpečím viru covid-19 je, že především ovlivňuje IMUNITNÍ SYSTÉM !
A až na 2. místě ovlivňuje PLICNÍ TKÁŇ.
Časové zpoždění mezi těmito dvěma vlnami útoku je přesně to, čemu říkáme „inkubační doba“.


Často používáme slova jako „silná“ nebo „slabá“ imunita. Obyčejní lidé však prakticky vůbec neví, o co se jedná, tedy :
80% celého imunitního systému je koncentrováno ve sliznicích TENKÉHO STŘEVA
ve formě lymfoidní tkáně a jejích akumulací. Lymfatická tkáň produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, G- atd.), jakož i různé typy imunoglobulinů.
Protilátky lymfatickým systémem vstupují do dolní duté žíly srdce a po průchodu plicním oběhemvstupují do krevního oběhu a jsou přenášeny po celém těle.Posiluje se tedy imunita tkání, včetně tkáňové imunity plic.Covid-19, smíchaný s jídlem, vstupuje do střev a začíná ničit lymfoidní tkáň.
Výsledkem je, že postižená lymfoidní tkáň přestává produkovat pro naši imunitu důležité lymfocyty a imunoglobuliny, čímž je zničen imunitní systém, a v důsledku toho je pak také imunita tkání v plicích výrazně oslabena. Začíná další vlna útoku korona virů na již nechráněnou plicní tkáň, která se projevuje těžkou pneumonií, která často končí smrtí.


V současné době jsou všechna protiepidemická opatření zaměřena na zabránění
vstupu korona viru do plic,což je v zásadě extrémně nákladné a prakticky velmi málo účinné.Všechna terapeutická opatření jsou zaměřena pouze na boj proti komplikacím ve formě pneumonie.


Takových vln bude mnoho. Beze strachu jsme vlastními silami schopni je zvládnout.
V současnosti jsou všechna preventivní a terapeutická opatření zaměřena na korona viry v plicích,zatímco se neprovádí žádný vliv na střevní korona virus.Jinými slovy „vozík je umístěn před koně........“

 

A TO ZNAMENÁ , ŽE TO, CO POTŘEBUJEME DÁT DO POŘÁDKU JSOU STŘEVA A TÍM SE SAMOZŘEJMĚ NASTARTUJE IMUNITA, ALE VAŠE TĚLO ZAČNE FUNGOVAT NA JINÉM PRINCIPU. JAKO KDYŽ OBKLÍČÍTE NEPŘÍTELE A ON SE NEMŮŽE DOSTAT TAM, KAM POTŘEBUJE. DÁLE MUSÍME VYLÉČIT VŠECHNY ZÁNĚTLIVÉ PROCESY V TĚLE

 

DÁVÁM ZDE EMAIL, NA KTERÝ NAPÍŠETE, ŽE MÁTE ZÁJEM A JÁ VÁM DÁM TERMÍN A TELEFONNÍ ČÍSLO, NA KTERÉ MI ZAVOLÁTE. POLOŽÍM PÁR OTÁZEK, KTERÉ POTŘEBUJI KE SPRÁVNÉMU URČENÍ A VÝBĚRU. SLUŽBA JE BEZPLATNÁ, KAŽDÝ TEĎ POTŘEBUJETE NUTNĚ V TOMTO PORADIT.  PODLE TOHO ,VYHODNOTÍM, ČÍM ZAČÍT A DÁL TO JE UŽ NA VAŠI REŽII. ZATÍM TO U VŠECH FUNGOVALO NAPROSTO DOKONALE. A PROTO VĚŘÍM, ŽE TÍMTO SPOLEČNĚ POMŮŽEME HODNĚ LIDEM. ZÁLEŽÍ NA VÁS, JAK S TOUTO INFORMACÍ NALOŽÍTE. JÁ JSEM SVŮJ ÚKOL SPLNILA. PROSÍM O ŠÍŘENÍ TÉTO INFORMACE.

 

EMAIL:  mojeimunita@seznam.cz

 

S LÁSKOU A MYŠLENKOU NA VÁS

 

JANA KYTIČKA

žena1-poz.jpg

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3262777
Měsíc: 15317
Den: 452