Jdi na obsah Jdi na menu

DALŠÍ VYTOUŽENÉ MIMINKO - DĚKUJI ZA TENTO ZÁZRAK

16. 4. 2009

 

Obrazek

 

Moje milé sluníčka

Vy víte, že tyto stránky jsou plné příběhů, které nejsou nikým vymyšleny. Prožili je skuteční lidé. Některé můžete potkat na mých seminářích, nebo v Chorvatsku, jiní zůstali v anonymitě a dál se snaží žít svůj život a jít cestou, která jim byla ukázána.

Všechny zkušenosti, které mám a získávám předávám dál, aby je i jiní lidé mohli používat případně předávat dál.

Všechny zkušenosti, poznatky, rituály a postupy mé duchovní terapie, které fungují, mohou někomu pomoci. Proto Vám dnes napíšu, jak můžete pomáhat pomocí energie Miguraj budoucím maminkám. Měla jsem možnost pracovat s vlastní dcerou. A tak všechno začalo příjezdem do Chorvatska / kdo byl na turnusu č. III. si jistě vzpomene/. Přijela jsem do Chorvatska s dcerou a jejím partnerem a všeobecně na všechny z Vás působili jako hodně zamilovaný pár šťastných dušiček.  Moje dcera absolvovala v červnu 2008 odblokování psychických bloků, pročištění aury a odvedení přivtělených bytostí. To všechno jsme jí udělaly s pomocí andělů a mojí kamarádky Alenky, která navíc léčí pomocí barviček a obrázků. Všechna léčba měla směrovat k velmi krásnému cíli. MIMINKU.

Moje dcera, (stejně jako celá řada maminek, které mi píší )  už o dvě miminka přišla.

V jednom těhotenství nebyla dušička miminka přítomná a podruhé mělo děťátko nemocné srdíčko a tak stejně jako u Janinky s dušou bábetka, ( jejíž příběh je na těchto stránkách) miminko ještě před narozením zemřelo. Proto byl u ní psychický blok, který si neuvědomovala a přestože se ve svém prvním manželství snažila otěhotnět, miminko nepřicházelo.

Doporučila jsem budoucí mamince změnu prostředí a všichni jsme věděli, že andílci budou stát při nás, když nám Chorvatsko poradili jako vhodné místo na početí našeho miminečka.

Pobyt v Chorvatsku, moře, procházky a krásné prostředí, bylo jako stvořené k početí nového života.

Při meditacích jsem prosila anděly a společně jsme volaly duši miminka ke spojení.

Na konci srpna jsme už tušili, že možná miminko přijde. V září byly pozitivní těhulkovské testy a v říjnu na ultrazvuku jsme poprvé uviděli bít jeho srdíčko. Jak víme, duše miminka přichází s prvním pohybem jeho těla a to je první stah srdečního svalu.

Byli jsme šťastní a celá naše rodina se na miminko začala moc těšit.

Budoucí maminka byla také velmi šťastná. Když však přešlo několik prvních týdnů, objevily se psychické problémy. Měla jsem vážné obavy, že může dojít až k depresím. Byl velmi patrný nevysvětlitelný smutek, nechuť ke všemu a jakási vnitřní apatie. Lékaři doporučili návštěvu psychiatra, následně psychologa a já jsem poprvé v tomto případě použila energii Miguraj.

Zasvěcení budoucí maminky proběhlo klidně,cítila se dobře,  ale pocity sklíčenosti a smutku za pár dnů, dál pokračovaly. Při napojení na dušičku miminka jsem pocítila tento nevysvětlitelný smutek i já. Cítila jsem velkou křivdu, strach a bezmoc. Viděla jsem trpící ženu, v nelidských podmínkách života. Viděla jsem minulý život miminka, jako nesmírné utrpení a bolest.Tato duše miminka k sobě jakoby z minulosti poutala i jiné duše, které se kolem mé dcery zdržovaly.

A tak se v bytě, kde dcera bydlela začaly projevovat duchovní síly. Rozsvěcovalo se světlo, po chodbě přecházely stíny a když mi i budoucí tatínek sdělil, že se u nich opravdu něco zvláštního děje, vyčistila jsem celý prostor bytu a odvedla duše, kterých tam bylo víc.

Mezi tím došlo k vyšetření budoucí maminky u paní psycholožky, která zjistila, že všechny negativní pocity jsou spojeny s pocity našeho miminka a přecházejí na maminku.

Paní psycholožka (taktéž pracující s energiemi) nám sdělila,že u maminky dochází k jakémusi očistnému procesu a že si jí miminko tím připravuje, aby byla dobrá maminka.

Po očistě bytu, deprese a negativní pocity, překvapivě rychle  zmizely.

A tak jsme se šťastně dostali až k 33 týdnu těhotenství a naše miminko rostlo a sílilo.

Pak přišly problémy s placentou a lékaři hrozili předčasným porodem. Maximálně do 35 týdne a pak musíme vyvolat porod.

V placentě se objevily díry a miminko přestalo přibývat. Opět jsme prosili anděly a předávala jsem mamince i miminku energii Miguraj. Pak přišlo krvácení, bolesti a opravdu hrozilo, že miminko se narodí dost malé a dříve než v termínu. Jak ale postupoval čas, vše se začalo zklidňovat a co lékaři nemohli pochopit, placenta opět začala pracovat tak, jak má. Tak jsme se šťastně dostali až ke 40 týdnu. Když odjela dcera do porodnice, posílala jsem nejprve energii na dálku, jako kdykoliv jindy. Cítila jsem ale, že osobní kontakt bude mnohem lepší. A tak jsem ve čtyři ráno přijela do porodnice a věděla jsem,že se nikým nenechám odbýt a budu u své dcery.

Věděla jsem,že už několik nocí pořádně nespala, a že energii bude nutně potřebovat. A tak jsme až téměř do konce porodu byly spolu. Když měla bolesti, které provázel  často třes a zimnice (nedostatek energie) chytla jsem jí za ruce a cítila jak proud energie prochází mým a jejím tělem.

Třes se okamžitě zastavil. Mezi kontrakcemi jsme si povídaly a já jsem prosila archanděly o pomoc, budoucí tatínek hladil a líbal bříško a povzbuzoval miminko  Energie Archandělů jsem viděla i v porodním sále a tak jsem byla klidná. Archanděl Gabriel stál přímo u mé dcery. Tak velmi jsem právě jeho prosila o pomoc. Měla jsem velkou radost.

Stále jsem si vizuálně představovala proud andělské energie, který proudí a obaluje mou dceru.

Vše proběhlo tak neuvěřitelně rychle. Stačilo jen dvakrát zatlačit a 15.4. 2009  o půl sedmé ráno už na nás vykoukl Lukášek.

Vážil 3,35kg a měřil 50 cm.

Maminka byla šťastná a hlavně překvapená, rychlostí a lehkostí porodu.

Já jsem ještě chvíli s pokorou děkovala za zázrak, který nás potkal.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 

 

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 Obrazek

 ObrazekObrazekObrazek

 

 Na začátku příběhu byla otázka : CO MÁM DĚLAT, ABY VŠE PROBĚHLO TAK, JAK MÁ A MIMINKO BYLO ZDRAVÉ?   Odpověď:  Vidět sebe a miminko šťastnou. Nepřipustit si, že by tomu mohlo být jinak. Věřit andělům a všechno položit do rukou Stvořitele.

Přijímat energii z Vesmíru a posilovat víru, že všechno je v pořádku a děje se tak, jak se dít má.

Rada pro všechny , kteří jsou zasvěcení do energie Miguraj :  Nenechávejte si energii, která skrze Vás proudí jen pro sebe. Posílejte ji s láskou tam, kde je potřeba......

 Kytička

Měla jsem ještě potřebu něco připsat. Poslední fotka, to je pár hodin po porodu.

Maminka sedící krátce po porodu na turka, upravená, nalíčená ( pro svůj dobrý pocit) na otázku "JAK SE CÍTÍ??"  odpověděla s tajemným úsměvem:  "SKVĚLE"

Zdá se, že cokoli dodávat , kromě slova  DĚKUJI   je zbytečné. ......

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulujem!!!

(outoforder, 28. 4. 2009 12:42)

Po trojtyzdnovej dovolenke som sa az dnes dostala ku precitaniu vasho pribehu. Z celeho srdca vam gratulujem, posielam vela lasky...maly je uzasny. (ked vidim takych drobcekov, hned zatuzim aj ja po jednom :-)))

pozdrav

(renča amatýsek, 25. 4. 2009 11:06)

Ted tu z nova koukám na krásné miminečko a štastnou maminku a našla jsem tu pozdravení Matýsek moc Děkuje,posílá všem taky pusinky.

Vše už bylo přáno

(Dana, 23. 4. 2009 21:12)

Už vše bylo řečeno, ale moc, moc všem přeji hodně radosti a lásky, kterou ten malý od andílků přinesl sem na zem.

Krásny zázrak :)))

(Lullaby, 23. 4. 2009 13:38)

Milá Kytička,
to je nádherná správa! Ja som to vedela, zázraky sa dejú :))
Z celého srdiečka gratulujem k šťastnému príchodu malého anjelika do vašej rodinky :) Nech Lukáška i jeho maminku a tatinka sprevádza životom len svetlo, láska, radosť, šťastie, zdravie a dobrí ľudia.
S láskou
Ľudka
P.S. "Žiadny zázrak nie je priveľký, to len naša viera býva primalá"

Moc gratuluji :-)

(Mirka ČB, 22. 4. 2009 7:20)

Milá Kytičko, moc vám všem přeji vše nej a hodně lásky a zdraví do Lukáškova života a posílám plno sluníčka a obejmutí.

Blahopřání

(Klea, 21. 4. 2009 17:46)

Kytičko ,přeji malému Lukáškovi pevné zdraví, lásku a v životě hodně úspěchů a také jeho rodičům....je moc krásnej.

Přání

(Monika K.V., 20. 4. 2009 17:12)

Přeji chlapečkovi i mamince spokojený život!!!

Gratulace :-)

(Renda, 20. 4. 2009 12:16)

Taky gratuluji ke krasnemu miminku a preji spoustu stastnych a laskyplnych chvil Lukaska s maminkou, skvelou babickou a vlastne s celou rodinou :-)

Přáníčko

(MIlča, 19. 4. 2009 21:35)

Není nic krásnějšího,než když se narodí nový človíček.Přeji malému Lukáškovi a celé jeho rodině hodně zdraví, štěstí a sluníčka do dušičky.A hlavně ať jsou mírné problémy v těhotenství jeho posledními v životě.

Blahopřání

(Radka, 19. 4. 2009 21:23)

Milá Kytičko,
moc moc moc ti gratuluju k narození krásného vnuka.Přeji Lukáškovi, jeho rodičům a tobě hodně štěstí,zdraví a lásky.Ať vám Lukášek dělá jen a jen radost.S láskou Radka

Blahopřání

(eva, 19. 4. 2009 9:09)

Blahopřeji k narození Lukáška. Přeji celému Vašemu rodu,ať se daří. Taky mám vnuka. Ondráška, nar. 15.04.ale rok 2006. Tvůj článek, Kytičko, mně velmi dojal. Slzičky stěstí tekly po tváří.Přeji všem jen to nej... s láskou Eva

Blahopřání

(lí lí, 18. 4. 2009 22:23)

Je to nádherné když příde na svět dítě a je tolik očekávané a milované .Přeji vám jen samé překrásné dny plné slunce mnoho lásky a štěstí Lukáškovi jen samé zdraví a každičký den napněný kouzlem lásky adělů , též aby jej životem provázeli opravdoví přátelé s láskou .Lí

Přání

(Ivana, 18. 4. 2009 14:01)

Milá Kytičko,
moc Ti blahopřeji. Tvůj článek mě dojal k slzám.
12.4. měl můj syn 20let,tak nějak mi to všechno
připomnělo.
Lukáškovi a jeho rodičům přeji hodně zdraví, štěstí
a radosti. Lukášek je moc krásný.

:-))

(Zipíček, 18. 4. 2009 13:49)

Kytičko, jeste jedno ti blahopřeju, je to uzasne, kdyz jsem ten pribeh cetla, malem se mi chtelo brecet. Posilej pak i dalsi fotky prosim, budem se vsichni tesit a pak se miminkem kochat :-) Nas Lukasek uz je velky (7 mesiců), roste jak z vody, taky ti pak poslu fotečky, je uzasny miluju ho!! Tak papa a cele rodine preju stesti a radostnou vychovu maleho! At vam dela porad jen radost.-) Pa, Zipíček

CELÁ BABIČKA

(Renata J, 18. 4. 2009 12:40)

:-)

přání

(Renáta , 17. 4. 2009 18:55)

Blahopřeji, všechno dopadlo skvěle a vše je jen tak, jak má být.Hodně lásky ,štěstí a zdraví

blahopřání

(Karla z Podlesí, 17. 4. 2009 18:41)

Mooooc blahopřeji ke krásnému Lukáškovi,ať Vám přináší jen radost.Je opravdu nádherný.

blahopřání

(Karla z Podlesí, 17. 4. 2009 18:41)

Mooooc blahopřeji ke krásnému Lukáškovi,ať Vám přináší jen radost.Je opravdu nádherný.

přání

(Líba, 17. 4. 2009 16:44)

Gratuluji k narození miminka(vnoučátka) a na cestě životem přeji zdraví a štěstí :-).Libuš

gratulace

(Simona, 17. 4. 2009 14:49)

Nádherné, hlavně hodně zdraví lásky a štěstí malému i mamince, ať vás andělé opatrují!



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3247303
Měsíc: 17244
Den: 746