Jdi na obsah Jdi na menu

ČTYŘI RÁDCOVÉ

23. 5. 2016

linka-AB.gif

Milá Drahá Kytičko,

Jmenuji se Lenka Chýlková, je mi 48 let a bydlím nedaleko Zlína. Byla jsem na jednom z tvých seminářů, který mě velmi oslovil. Už více než čtyři roky se snažím na sobě pracovat a jít duchovní cestou. Denně si pročítám tvé stránky a také jsem dělala dle tvého doporučení některé rituály. Věřím, že jsem se dost posunula a vnímám život jinak než dřív. Přesto bych velmi ocenila tvůj vhled a radu v mé životní situaci. Vím, že Bůh je stoprocentní světlo, to nejvyšší a nejlaskavější a dle tvé rady vysílám k němu  lásku a vděčnost.  Cítím že můj život se naplňuje láskou, ale přesto už tři roky po rozvodu s manželem, žiju sama. Mám dceru, která bydlí v Praze, i když jsme poměrně často v kontaktu a máme moc hezký vztah, chtěla bych žít v partnerském vztahu. Žádala jsem Vesmír o nového partnera a věřím, že nám Vesmír posílá vše, co potřebujeme. Přesně takového muže, jakého jsem si přála, jsem potkala. Cíleně mě s ním seznámila kolegyně z kanceláře, kde pracuji.

 

Velmi milý a na první pohled pohledný a hodný člověk. Byli jsme několikrát na výletě a vždy to bylo příjemné a milé. Přesto cítím v srdci napětí vždy kdykoliv si na něho vzpomenu. Není to ten pocit rozechvění, když se člověk zamiluje, je to vždy pocit, jako když mám vyřídit nějakou nepříjemnou záležitost na úřadě, nebo tak. Když mi volá, mám pocit, že mě kontroluje, i když tomu tak není. Nevím, co mám dělat, kolegyně mi o něm pořád vypráví, jak je skvělý a jak to budu mít s ním super a že mám být šťastná, že mě chce. Já to tak ale necítím a vlastně nevím proč. Chápu, že můj email je asi zmatený,  já nechci být nevděčná a přijímám vše, co ke mně přichází. Co mám dělat, když jsem předem unavená z další schůzky? Proč, to tak je? Moc prosím, Kytičko, odpovíš mi? Vysvětlíš mi, co se to se mnou děje a proč nevím, co vlastně chci? Proč je v mé mysli tolik rozporů?

Tvoje vděčná Lenka CH.

 

 

 

zena-ve-zlate-barve.jpgDrahá Leničko,

 

Vím, přesně co cítíš. Situace je taková. Kolegyně tě seznámila s panem „ÚŽASNÝM“ a ty máš být vděčná, že takový muž o tebe stojí a myslí to s tebou dobře. Přece nechceš být sama????? Copak jsi ve věku, kdy si můžeš ještě vybírat? Sedíš tu u psaní emailu pro mne jako hromádka neštěstí a říkáš si, co by jiná žena dala za to, že má příležitost mít hodného, snaživého, hezkého a vůbec, muže s velkým EM. Ach jo…teď to vypadá, že ani vlastně nevíš co chceš. Ale já ti rozumím. Bijí se v tobě totiž dokonce čtyři síly.

 

Síla ROZUMU, síla PODVĚDOMÍ a síla SRDCE a síla tvé DUŠE.

 

Rozum ti radí, JDI DO TOHO, není ti už dvacet a vybírat si už moc nemůžeš, nakonec zůstaneš sama a zahořklá, bez partnera. Je to hezký a čestný chlap. Postará se o tebe, nebudeš sama a láska nakonec přijde. Tak nezahazuj příležitost.

 

Síla PODVĚDOMÍ ti ale předhazuje tvé strachy: Pozor, víš, jak ses cítila opuštěná a osamělá po rozvodu s Jindřichem. Věřila jsi, že Jindřichova láska bude stálá a zestárnete spolu, pojilo vás dokonce vaše dítě, ale ta mladá žena, se kterou se loni oženil, vše rozmetala na kusy rázem zmizelo vše, co jsi léta budovala. A pozor, svět je plný mladých a krásných žen. Tato situace se vždycky může opakovat…

 

Síla SRDCE promlouvá: Haló, to síla ve tvém  podvědomí mi neodovolí, abych se otevřelo. Nemohu zahořet láskou. Nemohu se otevřít, ani nesmím probudit tvou vášeň. Jsem strnulé a uzavřené. K tomuto muži necítím vůbec nic. Zůstávám naprosto chladné. Jediný, kdo by mě teď mohl otevřít je tvá duše, pokud by cítila, že ten muž je tvým vyšším zájmem a je pro tvůj život významným setkáním. Duše ale mlčí, neotevírá mne. A já tímto svým postojem jsem v bezpečí a v klidu.

 

 

Síla Tvé DUŠE zase vyhodnocuje poslední prožitky uplynulého času.  Óóó cítíš tu svobodu? Ten pokrok? Vnímáš ten dar klidu a míru? Prožíváš čas probuzení a jsi opět sama sebou a nesneseš už žádné omezování ani ubližování. Už víš, že dokážeš být jen sama sebou a užít si krásné chvíle vzestupu a meditací, spojení s anděly a Bohem. Tvé srdce se už netrápí. Je v klidu a míru, stejně jako já. Nedovol, aby někdo narušil naše klidné proudy. TENTO MUŽ S TEBOU PŘECE VŮBEC NEREZONUJE, I KDYŽ MÁ VELMI MNOHO KLADNÝCH VLASTNOSTÍ. A každý muž, který s tebou nerezonuje a nepohybuje se na tvých vibračních proudech,  omezuje tvůj prostor. Nedovol to. Poddej se lásce k duchovnímu parnerovi. Když budeš takto pokračovat dál, určitě ho potkáš. Nezabývej se karmickými vztahy, protože TY LENKA CHÝLKOVÁ, UŽ TYTO KARMICKÉ VZTAHY NEMÁŠ ZAPOTŘEBÍ.

 

Leničko, toto všechno je jen hlubší poznání, že ty vlastně partnera nepotřebuješ. Přesněji řečeno, né takového jakého ti našla tvá  kolegyně, i když to udělala s tím nejlepším úmyslem. A bylo by za takového muže hodně žen velmi vděčných. Ty nechceš partnera za každou cenu. Naučila ses využívat plně tvůj čas k duchovní cestě. Máš nyní šanci přitáhnout k sobě duchovního partnera, který bude stejný jako ty. Bude naplněním tvé cesty a souzněním tvé duše. Jiného tvé podvědomí už k tobě nepustí a nepřijme. Pro jiného se tvé srdce neotevře. Vím, že se budeš nesmírně těšit na welness pobyt s kamarádkami na dovolenou zaměřenou na cvičení. Budeš jezdit na festivaly o zdraví a věnovat se tomu, čemu jsi dříve nemohla věnovat svou pozornost. Užíváš si každého dne, jiným způsobem než žena, která jen nakupuje, vaří, stará se o partnera, přizpůsobuje mu své touhy, sny, energie a čas.

 

 

Je to jedna z mnoha cest, kterou si v životě sami volíme. Možná se ptáš koho z těch čtyř rádců poslechnout?  V každém případě svou duši a srdce. Jsou k tobě nejblíže a dokážou spolu hovořit. Vedou tě po té správné cestě, kterou ty sama chceš. Nikdo neví lépe, co ty potřebuješ. Neohlížej se na nikoho, a přeruš kontakty s tím mužem. Uleví se ti. Protože ses rozhodla s ohledem na tvé srdce a na tvou duši.

 

Přeji ti hodně krásných dnů a splněných přání a snů.

 

S požehnáním Jana Kytička

 

milenci-ve-vodě.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dokonalý muž

(Daniela, 8. 1. 2017 21:10)

Milá Lenko,
tvůj popis pocitů z nové známosti mi silně připomíná můj příběh. Měla jsem podobné pocity. Mé manželství bylo v troskách a byl do mě velmi zamilovaný muž, se kterým mě seznámila moje tehdy velmi dobrá kamarádka. Byl dokonalý a pro mě byl schopný udělat mnoho. Rozum mi říkal, že mám takové štěstí, že by mi ho mohla leckterá závidět. Který chlap by přece chtěl mámu s dvěma malýma klukama. Ale srdce mi říkalo, že to není ono, že mi tam něco nesedí. Poslechla jsem tehdy rozum. A záhy jsem zjistila, že jsem udělala chybu, které lituji dodnes. Jsme sice spolu, ale každý v jiném světě. O sdílení tady nemůže být vůbec řeč. Cítím se s ním velmi osaměle, mívám stavy podobné depresi, ale nemám odvahu to s ním skoncovat, i když to bylo nahnuté už tisíckrát.
Takže pokud ti s ním není úplně fajn tak se do toho nenuť. Přesně tak jak ti radí Kytička. Časem by to stejně vyplavalo na povrch a byla bys nešťastná. A on asi také.
Správné rozhodnutí Ti přeje Daniela

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3257171
Měsíc: 16255
Den: 654