Jdi na obsah Jdi na menu

CO SE S NÁMI DĚJE PŘI ANESTEZII?

6. 5. 2010

ObrazekMilá Kytičko,
byla jsem v neděli na Tvém semináři v Blučině u Brna a moc se mi tam líbilo. Na semináři jsem přijala zasvěcení do 1. a 2. stupně energie Miguraj. Moc za vše děkuji.Těším se zase někdy příště. Také zvažuji, že bych se někdy v létě objednala k Tobě do salonu,Růžová orchidej  klikni pokud si na mě uděláš čas. Určitě se ozvu.
Chtěla jsem Tě moc poprosit o radu. V pátek jdu na nějaký jednoduchý lékařský zákrok, který však musím absolvovat v narkóze.
Vzpomínám si, že jsi na semináři varovala a poradila nám, že máme před plánovanou narkózou poprosit anděly o ochranu našich energií. Neporadila bys mi nějakou konkrétní prosbu?
Děkuji moc za odpověď
Alena

 

Obrazek

 

ObrazekMilá Alenko,

Stav člověka v celkové narkóze, je opravdu velmi často příčinou přivtělených bytostí na našich jemnohmotných tělech. Pokud příjde klient ke mně do poradny a ztěžuje si na pocit,že u sebe má přivtělenou duchovní bytost, má první otázka zní: „ Byl(a) jste v poslední době na operaci v celkové narkóze? V mnoha případech tomu tak je, a klient potvrdí, že tyto stavy opravdu má od doby, kdy byl na operacl a i když celková anestezie proběhla bez komlikací, přece jen je najednou něco jinak.

Pokud je člověk tzv. uspán, jsou mu pečlivě kontrolovány všechny jeho životní funkce. Lékař – odborník, anesteziolog však nemůže vidět, co se děje v jemnohmotném těle jeho pacienta. Naše duše zůstává v jakémsi letargickém stavu.

Najednou se nemůže bránit  útokům bytostí, které se nacházejí v astrálu a právě toto je vhodná chvíle přiživit se na našich energiích a přivtělit se k našemu duchovnímu tělu. Čím delší je anestezie, tím je to více pravděpodobné. Operační sál je navíc místem, kde je náhlé úmrtí lidiček často ještě nepřipravených na smrt zcela běžné.

Je tu velmi mnoho bloudících duší a jiných energií a to právě způsobuje toto riziko přivtělení. Pak po zotavení po operaci zjišťujeme změnu nálad, únavu, pocit, že neustále je někdo vedle nás,že ovlivňuje naše myšlenky a podobně. Pokud tuto situaci neřešíme, může tato cizí energie způsobit i za nějaký čas i docela nepříjemné zdravotní problémy. Jsou operace, které ovšem bez celkové anestezie nejsou možné.

Proto jediným řešením. Je postavit si kolem sebe masivní ochranu. Velmi účinné jsou v tomto případě prosby k archandělům.Alenko, až budeš ležet na operačním sále, popros těsně před narkózou o posvátný kruh andělů.
Zopakuj alespoň zkráceně prosby při zasvěcení Miguraj.

Klidně v duchu popros archaněly těmito slovy: Prosím, ať:“
přede mnou stojí archanděl Michael a chrání mě svou mocí před zlem
Po mé pravici ať stojí archanděl Rafael a chrání svým světlem mé fyzické i duchovní tělo.
Po mé levici ať stojí archanděl Gabriel a svou láskou naplňuje mou duši.
za mnou ať stojí archanděl Uriel a svou moudrostí léčí mé emoce.
Prosím bytosti světla, aby po celou dobu mého spánku bylo mé jemnohmotné i fyzické tělo
pod vyšší ochranou andělů. Prosím. ať žádné jiné duchovní bytosti nemají přístup k mému jemnohmotnému tělu.
Děkuji.


P.S. Alenko, přeji zdárný průběh operace a těším se na Tvou návštěvu u mne v salonu.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

anestezie

(Berun, 8. 5. 2010 21:36)

V říjnu 2008 jsem také podstoupila anestezii kvůli konizaci děložního čípku (krátce po porodu druhého syna). Na pokoji těsně před zákrokem jsem se začala obávat, bylo mi nepříjemné, že nebudu mít svojí mysl "pod kontrolou" včetně toho, že mi zasáhnou poprvé do těla (navíc jsem věděla, že příčinou je můj vztah s manželem, který se takto projevil a stačilo by mít jen víc času k vyřešení příčiny). Začala jsem tedy prosit anděly a moje ochránce, aby byli se mnou a neopouštěli mě. Začalo mi ihned mohutně pískat v uchu a to už jsem věděla, že mi tím říkají, že tam se mnou jsou. Všechno dopadlo dobře.

přáníčko

(květinka, 7. 5. 2010 8:26)

Milá Květinko, z celého srdíčka přeju ať operace srdce dopadne dobře, nechť všichni andílci stojí při Vás. A protože čas je pouze tady a teď, posílám spoustu lásky a světla pro Vaši operaci. Také Květinka

operace srdce.

(květinka, 7. 5. 2010 8:03)

MILA KYTIČKO JI JA MAM K TOBĚ PROSBU OHLEDNĚ ME OPERACE PROSÍM NAPÍŠ MI JEN TĚ PROSÍM O RADU,Z POZDRAVEM KVĚTINKA A DĚKUJI PŘEJU HEZKY DEN.

operace srdce.

(květinka, 7. 5. 2010 8:01)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260610
Měsíc: 15552
Den: 735