Jdi na obsah Jdi na menu

CO NÁM PŘINESL SVÁTEK SV. VALENTÝNA

21. 2. 2012

víly-a-barvy.jpgMoje milovaná sluníčka,

přesně před týdnem jsme slavili,nebo také neslavili, svátek, který jako každý rok, také letos vyvolal celou řadu diskuzí. Po intenzivních debatách na různých sociálních sítích, se nám sama nabízí otázka: „Slavit, nebo neslavit sv. Valentýna???

I přes všechnu mou úctu k tomuto deportovanému svátku, kdy usilovně vymýšlíme a sháníme alespoň nějaký drobný dárek  pro naše miláčky,jsem se rozhodla,že  letos tento svátek nebudeme slavit. V předvečer sv. Valentýna, jsem oznámila manželovi, že letos svatého Valentýna neslavíme. Že nebudeme nic kupovat, jen si užijeme jeden druhého tak nějak víc a celý den budeme děkovat a posílat do vesmíru poděkování za to, že můžeme být spolu. Napadlo mě, že všecho, co se musí, není dobrovolné a já chci, aby mě můj partner přinesl kytku proto, že mě miluje a né proto, že je právě dnes 14.2. Viděla jsem až viditelné ulehčení v jeho tváři, že nemusí pro kytku,že má zase o jednu starost méně.

fialová-růže.gifDlouho do noci jsem pracovala a tak mé probuzení do  Valentýnského rána, bylo takové unavenější. Probudila mě intenzivní vůně kávy. Manžel už měl nachystanou snídani, kterou mi přinesl rovnou do postele a hned po prvním polibku řekl: „Přeji Ti krásného Valentýna, miláčku.“

Poděkovala jsem a uvědomila si, že přestože je to velmi příjemné a milé, můj manžel právě porušil naší vzájemnou dohodu. „ O NESLAVENÍ“, protože vlastně Valentýna slaví, í když tak nějak po svém. Mávla jsem nad tím rukou a otevřela počítač. Za pár minut jsem už byla myšlenkami u svých klientů a Valentýn zůstal někde v pozadí. Párkrát jsem během dne vyslala intenzivní myšlenku: „Děkuji za svého manžela, za každý jeho projev lásky, radosti, porozumění, děkuji za to,že mě respektuje, ve všem mě podporuje a důvěřuje mi. A tak celý den se lidičky na celém světě krásně obdarovávali, protože se to musí a patří to k Valentýnu. Já si držela odstup, abych mohla přemýšlet o celém smyslu tohoto dne.

srdce3.gifCO NÁM VLASTNĚ SVATÝ VALENTÝN TÍMTO DNEM DAROVAL A JAK MŮŽEME TENTO SVÁTEK VYUŽÍT V PRAKTICKÉM ŽIVOTĚ

1/Jedinečná  příležitost vyjádřit vděčnost –   celý rok na to obvykle zapomínáme

2/Máme důvod omluvit se, i když k tomu nemůžeme najít jindy odvahu, a můžeme klidně použít větu „Dnes je sv. Valentýna,tak Ti přeji vše nejlepší a promiň, omlouvám se…..

3/ Máme motivaci odpustit a přehodnotit postoje k partnerům, kteří nám ublížili a smazat staré hříchy.

4/Vnést to uvadajícího vztahu nový život v podobě nějakého relaxačního Valentýnského pobytu,nebo netradičního prožitku.

5/Využít tento den a odtajnit své city, vyznat lásku…..

6/ Dát průchod myšlenkám a vyhodnotit vztah, který prožíváme

7/ Obejmout lidi, u kterých to není obvyklé, ale sv. Valentýn to dovoluje a tak rozpustit ledy…

8/Udělat jakoukoliv radost sami sobě – protože láska k vlastní osobě je moc důležitá

9/Jen tak říct dnes je Valentýna „Mám Tě rád“ –  svým dětem, rodičům,sourozencům.

10/Uvědomit si, že všem prodejcům valentýnského zboží stoupají tržby a my jim to ze srdce přejeme a tím podporujeme myšlenku HOJNOSTI PRO VŠECHNY….

A tak na konci všech těchto úvah jsem pochopila, že slavit sv. Valentýna má smysl. Je to den, kdy stoupající frekvence lásky – i když trochu vynucené jsou pozitivní a tak jsem nakonec za tento svátek i já poděkovala. Jistě není náhoda, že právě valentýnský večer jsem objevila video –

KDYŽ MUSLIM MILUJE ŽENU

a tak prosím všechny ženy, které dočetly tyto řádky, podívejte se na toto video,pošlete energii všem těm ženám,které poznaly lásku v jiné podobě. Jejich muži, ještě nepochopili smysl, sílu a význam slova MILOVAT.

Nás by to mohlo přimět k větší vděčnosti za každý projev lásky,. kterého se nám dostává.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chlapská ješitnost je nebezpečná věc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(katka, 2. 3. 2012 15:32)

kytičko je to karmické? jinak proč by bytosti světla a lásky dopustily takové zlo aby bylo spácháno...!?
To v Pákystánu řádí v mozcích těch chlapů nějaký démon kytičko..!!!!!?????????
no to je neuvěřitelný co si k těm ženám dovolují!!!!!!!!!!
jak to ,že nám andělé v tom nepomohou nebo co dělat ..??
to jako ty ženy v nějakém minulém životě udělali něco,že to karma te´d vrací..?
prosím kytičko jak si to vysvětlit tuhle hrůzu,nejradši bych tam zajela a odvezla ty pákystáncký úchyláky na převýchovný ostrov!!!!!!!!!!!!

...láska...

(otto, 22. 2. 2012 9:01)

...uplatňuju bod č. 7....

Ó Bože.

(Marianna ohajko@ehs.sk, 21. 2. 2012 16:40)

Ó Bože,to boli moje prvé reakcie pri sledovaní tohto videa.
Čo sú naše problémy v porovnaní s týmito ženamy?Akoby stratili na význame,tie občasné rozpory názorov...Ja ďakujem Bohu,že som sa mohla v krajine,kde muž miluje svoju ženu a miluje ju srdcom.
Posielam lúč lásky a energiu všetkým ženám,ktoré trpia a strádajú lásku svojich najbližších.
S láskou Marianna

To není láska

(Pavla, 21. 2. 2012 14:21)

Je to vlastnictví, ego, zvrácenost, s láskou tohle nemá nic společného.

srdce mi pláče...

(Veru, 21. 2. 2012 12:48)

Po shlédnutí videa, mi srdce pláče... Hodně tvrdé vykoupení karmy.. Obě strany pohledu (utrpení a smutek a karma) nutí k zamyšlení. Proč my lidi jsme horší než zvěř a považujeme se hloupě za nadřazenou rasu všemu... Kéž Bůh sešle víc lásky a lidi ji v sobě poznají... Kéž by ji v sobě našel každý, tu pravou čistou lásku...

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3247173
Měsíc: 17191
Den: 842