Jdi na obsah Jdi na menu

CO NÁM PŘINESE NADCHÁZEJÍCÍ ROK 2024

Přeji všem milovaným, krásné zimní ráno.

Téma, které jsem na dnešní den vybrala, je NADCHÁZEJÍCÍ ROK 2024. Právě tato otázka je mi velmi často kladena. Chápu, že to zajímá asi nás všechny. 

                     JAKÝ TEDY BUDE NÁŠ NOVÝ ROK 2024

 

Výsledné číslo po součtu všech čísel roku je OSMIČKA.

Nelze z pohledu numerologa očekávat, že to bude rok úplně jednoduchý a příznivý, nicméně je zde jedno velké ALE…..A to ALE se týká právě těch z Vás, kteří již pochopili své životní programy, vědí přesně, co očekávají od života a umí jednoznačně vyjádřit to, co mají ve svém nitru a naučili se aktivně vysílat svá přání. Čím výše se dostává naše planeta do Diametrálních realit, tím rychleji se vše zhmotňuje.

Významy č. 8 jsou:

Hledání rovnováhy, harmonie v dávání i přijímání, úspěšnost, karmické srovnání dluhů, odvaha,vytrvalost, materiální úspěch, ale take finanční propad, pokud dochází k čištění karmických závazků. Pokud je správně uchopena energie tohoto čísla a jsou správně nastaveny vibrace, můžeme dosáhnout velkých úspěchů. Tajemství našeho přístupu, je NENECHAT SE NIČÍM A NIKÝM MANIPULOVAT. Největší úspěch ale mohou očekávat ti, kteří budou na sobě intenzivně pracovat a podporovat svůj duchovní rozvoj a osobní růst.

Dvojka je číslo, emoce a intuice. Logicky z toho vyplývá, že je potřeba kromě hlavy, důvěřovat i svému srdci. Zdvojená dvojka je známka větší citlivosti a silných emocí. Čtyřka je vztahové číslo, proto v tomto roce dojde v mnoha vztazích k uzavření účtu a to přinese rozchody a pochopení, co vlastně chceme a co ne, co pustíme a co si naopak ponecháme. Nezapomeň, že pokud to, co chceš, ať už je to partner, nebo kariéra, držíš příliš pevně a svíráš křečovitě ve svých dlaních, není to plně ve tvé moci. A ty podvědomě cítíš, že to můžeš ztratit.  Povol proto otěže a nechej si pouze to, co ti prospívá, co ti patří. Vesmír ví, co to je a vše, co nepotřebuješ, odnese silná záplava energie, kterou pocítíš ve svém uvolnění. Klíčové slovo nadcházejícího roku je totiž

                                heart   K L I D,    P O H O D A    a   H A R M O N I E  heart

Pusť vše, co Ti přináší neklid a nervozitu, o to, bychom se všichni měli v tomto roce především snažit. Co se týká vývoje událostí, Právě osmička má sklony manipulovat, proto ještě nedojde k definitivnímu zůčtování dobra a zla, proto světové události přinesou značné zkoušky. Kolem nás právě probíhá hra, která nám má otevřít oči. Má probudit naše vnímání dobra a zla, pravdy a lži. Nevěřte všemu, co v médiích čtete, vidíte, slyšíte. Kdo má oči otevřené pochopí a kdo má ochotu naslouchat, určitě uslyší. Nechci psát o žádných katastrofách a co máme prožít, to určitě k nám přijde, jako pramen, který pročišťuje a smývá všechnu špínu. Věřit v dobro a prozřetelnost je doslova téma roku. 

Nezapomínejme, že osobní vibraci roku velmi ovlivňují naše osobní čísla, tedy data narození, která dokreslí jasný obraz a strukturu cesty, na kterou se máme za pár hodin  vydat.

Osobní výklady na email,  jsem měla do konce roku plně obsazeny. Děkuji za váš velký zájem. Objednávat si opět můžete od 1..1.2024

 

PŘEJI VŠEM, ABY NADCHÁZEJÍCÍ ROK, BYL PRO VÁS ROKEM DUCHOVNÍHO RŮSTU, ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, POŽEHNÁNÍ A ROKEM LÁSKY.

ŽEHNÁM VŠEM SVĚTELNÝM DUŠÍM, KRÁSNÝM BYTOSTEM LÁSKY.

VAŠE JANA KYTIČKA

Na obrázku je moje kniha pohádek O kouzelnici Sofince, které byly vydány v letošním roce a obsahují česká přísloví. Knihu je možno objednat na adrese duchovni.pomoc@seznam.cz

Ráda pošlu i s věnováním,.... cena knihy 230Kč.

 

                                                                               kniha-1a.jpg

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3262770
Měsíc: 15312
Den: 446