Jdi na obsah Jdi na menu

CO DĚLAT, KDYŽ VIBRAČNÍ POLE SÍLÍ VÍCE, NEŽ JSME PŘIPRAVENI PŘIJMOUT

zena-unor-4.jpg

Milá Kytičko,

 

Přečetla jsem si poslední příběhy na Tvých stránkách a přemýšlím o tom, co se to vlastně kolem nás děje. Vím, že všechno se zrychluje, naše země se pomalu posouvá do vyšších dimenzí a nemáme se tohoto nového stavu bát. Ale víš Kytičko, jak je vidět a slyšet kolem nás, tak mnoho lidiček tento stav přestává zvládat a cítí se velmi zle. Tak moc zle, že volí smrt a odmítá život. I já pozoruji, že se něco děje s mou chutí žít. Prosím Tě o radu.

 

Čím můžeme pomoci změnit náhlý apatický stav naší duše. Respektive duše blízkého člověka, na kterém nám záleží. Nechci Tě zatěžovat dlouhým dotazem, jen cítím, že i já slábnu a přestávám v dnešním uspěchaném světě, plném násílí a honbě za mamonem vidět  smysl.

 

Můžeš mi poradit?

 

Lenka – Kopřivnice

  

link-kv2.gif

zena-unor-9.jpg Milá Lenko,

To co v současné době pociťujeme jsou velmi silné vibrační tlaky na všechna naše těla. Pokud člověk nemá správně srovnány hodnoty, není ukotven ve vztahu, který by ho naplňoval, nebo řeší těžké spory v rodině, práci, navíc ještě na něj doléhá finanční nejistota, pak vzniká v naši duši velká disharmonie a zesilující tlak. Nezvládáme pohled na naši budoucnost.

Tím, že se zvyšují vibrace a duše na to není patřičně připravena, člověk pociťuje únavu a skleslost.

Zvyšuje se agresivita, nebo smutek. Často přichází jako blesk, těžké depresivní stavy, které se vyskytují čím dál častěji.

Víme, že na naší zemi, se začaly dít vážné věci. Na naší planetě dochází k těmto změnám v pravidelném období / i když v řádu tisíců let/ a není to nic, co by tu už kdysi nebylo. Jen lidé na tyto změny nejsou stále připraveni. Proto teď bude probíhat řada mých speciálních duchovních cvičení, která budou sloužit k jako příprava a pomoc při těchto změnách vibračního pole, vzrůstající energie, kterou naše nepřipravené tělo není schopno přijmout.

Co tedy je opravdu důležité.

1/   NAUČIT SE VNÍMAT SRDCEM

Vnímat srdcem znamená naučit se milovat všechny lidi, zvířata, rostliny a všechno co je stvořeno nejvyšší bytostí – Bohem, především dávat najevo lásku naší planetě. Učit se odpoutat rozum a zapojit více srdce. Vnímat události méně rozumově,ale více pocitově.

2/ UZAVŘÍT SVŮJ RODINNÝ KRUH

To znamená pročistit vztahy v rodině, zaměřit se na lásku k nejbližším lidem, se kterými si v tomto životě nejvíce řešíme –  jsou nám proto nejvíce blízcí, jsou pro nás nesmírně důležití – rodiče – prarodiče  – děti – jejich děti - sourozenci – partneři

3/ NELPĚT NA HMOTĚ V JAKÉKOLIV PODOBĚ, ALE RADOVAT SE SKRZE PROŽITKY

Každé setkání s člověkem, ke kterému cítíme lásku, náklonnost a  přátelství, to je nalezení pokladu. Uchovávejme ve své duši radost s těchto setkání. Prolínající se pozitivní energie nás posiluje a zvyšuje naše vibrace.

4/ PŘÍMÉ NAPOJENÍ NA BOHA – ZARUČUJE OCHRANU PŘED ASTRÁLNÍMI ÚTOKY

Bůh je v nás a my jsme v něm. Je naše podstata – nedílná součást naší osobnosti. Zahoďme ještě dnes veškerý strach, poklekněme a přijímejme Boží lásku a energii. Rozpomeňme se na to. My máme svého největšího přítele v Bohu. Je zde a miluje nás. Proč si to jen tak málo uvědomujeme? Čeká nás velkolepé setkání s NÍM. Jednou se k němu vrátíme domů. Nyní jsme zde a máme své úkoly. ON je naším pomocníkem a rádcem

5/POKUD CÍTÍME  TLAK V HORNÍCH ČAKRÁCH, PŘÍPADNĚ NA SOLARU A VNÍMÁME JEN CHMURNÉ MYŠLENKY, NECÍTÍME RADOST – BOJÍME SE DALŠÍCH UDÁLOSTÍ V ŽIVOTĚ A  NA ZEMI, JE TO VAROVÁNÍ, ŽE S NÁMI NENÍ VŠE O.K.

Potřebujeme nutně duchovní očistu, meditaci, propojení srdce a mysli. Potřebujeme se zaměřit na blízkého člověka, z kterého cítíme lásku a energii. Začněme intezivněji milovat a uvědomovat si, kolik lidí potřebuje naší lásku. Kolik darů můžeme svým blízkým dát v podobě vlídného slova, úsměvu, pohledu, či povzbuzení.

6/ NEJÚČINNĚJŠÍM LÉKEM DUŠE NA SKLESLOU MYSL, JE SEBRAT VŠECHNY ZBÝVAJÍCÍ SÍLY A POMÁHAT DRUHÝM.

Není pro naši duši krásnějšího pocitu, než šťastný úsměv člověka, kterému jsme v jeho tmě ukázali světlo.

7/ NAUČIT SE NEPOSUZOVAT A NEODSUZOVAT

Život kolem nás se nezastaví tím, že přestaneme soudit a vyslovovat své názory na druhé. Naučit se nesoudit, posuzovat – to značí velkou sílu ducha a klid mysli. Zkusme to alespoň na jeden den – vzdát se posuzování a odsuzování.

8/NEMÉNĚ DŮLEŽITÝ JE TAKÉ VDĚK.

Být vděčný znamená radovat se z každého daru, prožitku, situace. Radovat se z života je nejspolehlivější způsob, jak předcházet depresivním stavům a apatii.

9/ OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI – OPAKUJME SI POZITIVNÍ AFIRMACE, KTERÉ NÁM PŘINESOU ZNOVU ROVNOVÁHU A POKOJ DUŠE.

Afirmace vhodné pro tuto dobu

DO MÉHO ŽIVOTA PROUDÍ DOBRO ZE VŠECH STRAN, Z OČEKÁVANÝCH I NEOČEKÁVANÝCH SMĚRŮ.

MŮJ SVĚT JE VPOŘÁDKU

VYZAŘUJI ZDRAVÍ, PROSPERITU A KLID

JSEM HODNA/HODEN/ LÁSKY – LÁSKA JE VŠUDE KOLEM MĚ.

VYZAŘUJI LÁSKU A LÁSKA SE MI VRACÍ – ZDROJ LÁSKY JE BEZ HRANIC

PŘIZBŮSOBUJI SE VŠEM ZMĚNÁM A RADUJI SE Z NOVÝCH ZAČÁTKŮ

KAMKOLIV SE VYDÁM, VŠUDE JSEM V BEZPEČÍ, JSEM POD VYŠŠÍ OCHRANOU BYTOSTÍ SVĚTLA.

UVĚDOMUJI SI VELKOLEPOU KRÁSU SVÉ EXISTENCE.

VŠEM ŽEHNÁM A PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ – ONI NA OPLÁTKU ŽEHNAJÍ A PŘEJÍ VŠE NEJLEPŠÍ MNĚ.

JSEM SOUČÁSTÍ BOŽÍHO PLÁNU

JAKÝ BUDE MŮJ DALŠÍ ŽIVOT JE PLNĚ V MÝCH RUKOU.

 

Přeji všem krásný sluníčkový jarní den.

S láskou Kytička

 

ZVYŠOVÁNÍ VIBRACÍ JE POUZE VSTUPNÍ BRÁNA K LEPŠÍMU A KVALITNĚJŠÍMU ŽIVOTU

jezis-a-brana.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(kaia, 2. 5. 2011 22:13)

Svět je krásný a je báječné tady žít. Není důvod utíkat jinam. Jsme obklopeni láskou a nádherným světem. Musíme se jenom naučit jej vnímat. Musíme se naučit ostatním říkat ne. Musíme vnímat doteky matky Země, sledovat sluneční paprsky, pohyb květin ve větru, vůně a to všechno okolo. Nehledejte nekonečné bohatství, nehonte svůj čas. I ten se zpomalí, když najdete své vnitřní já, zastavíte se a uvědomíte si, že okolo je neskutečná nádhera. Každé upadnutí znamená i zvednutí se a povyrostení o kousek dál. Zkuste zapomenout na všechny karmy a drahmy a vzpomeňte si, jaké to je, když jste někde na dovolené.. třeba u moře na pláži, fouká na vás lehký vánek, moře omývá nohy a lehce studí..v dálce svítí zapadající slunce mezi červánky a vy jste svobodní, klidní a spokojení. A tak je to i se životem. Je to dovolená, kterou jsme si vybrali. I když se občas nějaký ten poznávací výlet nepovede, v zápětí přijde jiný, který se nám bude zase určitě líbit. Nemusíme hledat strach. Můžeme to tady milovat.

Re: :)

(Peťula, 5. 5. 2011 20:11)

Kaio, nádherné...Tobě, Kytičce a všem, kteří na tyto úžasné stránky zavítají přeji krásnou "dovolenou"...zasloužíme si ji všichni :-)

Pro Kaiu :-) , také pro Kytičku :-)

(Skalnička, 3. 5. 2011 1:04)

Milá Kaio, moc Vám děkuji za Vaše slova, která mě doslova hřála a hladila. Mám stejný názor jako Vy - i když je to tady někdy těžké, tvrdím, že život je krásný a stojí za to ho žít.
V tyto dny moje rodina prožívá ztrátu milovaného človíčka. V našich srdcích je smutek, ale s láskou a pokorou přejeme jeho dušičce klid a mír a přímou cestu do světla k Bohu. Mám pocit, jakoby se odchodem milovaného tatínka zastavil čas, něco se u mně změnilo - přeplo na jinou frekvenci, zatím to nedovedu popsat, ale začínám vnímat okolní svět jinak. V tento okamžik, kdy píši tyto řádky, cítím ve své duši lásku, klid a mír, pokoru i respekt. Janičko Kytičko, Tobě VELKÉ DÍKY za všechno, čemu jsem se naučila na Tvých seminářích, za všechnu Tvoji lásku a pohlazení duše, kterou nám všem na našich setkáních předáváš. To všechno mi dává sílu nepropadat smutku a jít životem dál. Mám tě ráda a ještě jednou DĚKUJI. Jana Skalnička

Vřelé díky

(Hanka, 29. 4. 2011 13:02)

Drahá Kytičo,
já tyto negativní pocity řeším denním pobytem v přírodě se svým psem.
Pročistím mysl, obejmu stromy, poděkuji za vše krásné. Doporučuji všem.
děkuji za to, že jsi.
Hanka

Přítomnost

(Zuzka, 29. 4. 2011 10:52)

Ahojky všem,
když se zrovna necítím ok, učím se to uvědomovat ale neanalyzovat no prostě to nijak nekomentovat a zhluboka dýchám. Myšlení s egem, tak přestanou otravovat a já cítím vnitřní radost z přítomnosti. Chce to trošku potrénovat a potom se to daří lépe a lépe. Přeji všem krásné jarní dny. S vděčností Zuzka

dík

(Martina, 29. 4. 2011 8:38)

Je to krásné. Za poslední asi dva roky jsem se obrátila na mnoho "duchovních terapeutů", aby mi pomohli. Vždy, když jsem pracně ušetřila nějaké peníze. Nepomohl mi nikdo a nic z toho, co mi předpověděli, se nevyplnilo. Je to velmi těžké a je to "válka nervů". Ale texty jako tyto pomáhají. Díky.

Přesně tohle řešíme

(Marie, 29. 4. 2011 7:02)

Milá Kyti-Jani,
bytostně cítím pravdivost právě dočtených slov. V posledním půl roce jsem doslova zachránila před odchodem n jiný svět sestru. Bolest solaru - neschopnost jíst a stálý pláč - to ji potkalo. Nebudeš tomu snad ani věřit,
malovala jsem jí do aurogramu ochránce a prosila a děkovala. Krize je snad zažehnána. Velikonoce byla umne - prosmály jsme je na mojí zahradní chatě uprostřed rozkvetlých třešní, křiku ptáků a pohledu do rybníka. Modlím se s vděčností děkuji. Kolektivní vědomí - to jsme s láskou přeci MY.:))) Děkuji
(na Říp nejedu zlato - musím se sestrou do lázní, tak příště...)

Odpověď

(Kytička, 28. 4. 2011 23:01)

Milá Lidunko z Ivanky u B., pokud se Ti tato slova líbí, pošli je komu jen chceš. Moc Tě objímám a těším se na naše další setkání. Druhé Lidunce, která se mně ptá na zasvěcení do energie Miguraj odpovím podrobněji v dalším článku, který na stránkách najde hned v pondělí. V podstatě zasvěcení do energie archandělů samo o sobě posílí a zvýší naše vibrace. Často slyším od zasvěcených lidiček,že po zasvěcení, se cítí silnější a hned tak něco je nerozhodí.
Přeji krásný večer
S láskou Kytička

Děkuji za tento článek

(Lída, 28. 4. 2011 21:35)

Milá Kytičko, přesně tenhle článek jsem si potřebovala přečíst. Mám poslední rok stejné pocity i když letos je to o něco lepší. Snažím se o meditace, snažím se ze všech sil překonávat negativní pocity. Bohužel v poslední době těžké stavy deprese trápí mé blízké. Myslíš, že by nám pomohlo, kdybychom se nechali zasvětit do Miguraj? Budu ráda, když mi na tuto otázku odpovíš. Děkuji za všechno.

Krásne :)

(Lullaby, 28. 4. 2011 17:36)

To je nádherné, s tvojim dovolením by som to preposlala mojim priateľom :)) Tešim sa :)

Bez komentáraJe to naozaj tak ako píšeš,Kytička.

(Erika, 28. 4. 2011 13:40)

Děkuji za povzbuzení

(Hela, 28. 4. 2011 11:15)

Díky

(Eva, 28. 4. 2011 10:15)

Drahá Kytičko, je to přesně, jak píšeš.
Nepustit do svého srdce negace z okolního světa, mít radost i z "obyčejných" věcí, potěšit kolem sebe ty, kteří to potřebují, tím potěšit i svoji duši. Poslouchat ptáky, přivonět ke květům. Život je příliš krátký sám o sobě. Drahá Leničko, raduj se z něho, chraň si ho i ve jménu lidí, kteří Tě milují.

děkuju

(Kamila, 28. 4. 2011 10:02)

Kytičko moc Vám děkuju za podporu a pomoc,kterou rozdáváte.Z celého srdce děkuju.Děje se mi to samé,co v tom článku.Moc jste mi pomohla.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3260226
Měsíc: 15522
Den: 602