Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM VE SVÉM BYTĚ CIZÍ ENERGIE A NEMÁM Z TOHO DOBRÝ POCIT

andílek-a-světlo.gifKrásný den, milá Kytičko,
už dlouho sbírám odvahu, abych ti napsala. Na tvé stránky mě přivedla „souhra náhod“. Jen jsem  mylně  klikla a najednou jsem byla tam. Nejspíš to andílci dokážou takto zařídit. Četla jsem příběh z tvých stránek o psovi, který se v bytě kamarádky a jeho pána necítil dobře, bál se a štěkal. V tu chvíli mě přeběhl mráz po zádech, náhle jsem si uvědomila, že přesně tohle dělá i můj pes Bendy. Vypozorovala jsem, že najednou vyskočí, dívá se ke stropu do rohu a štěká. Když se ho snažím uklidnit, kouká asi metr nade mě a vrčí.

Někdy v tu chvíli  cítím takový lehký průvan, mám velmi silný pocit, že někdo stojí vedle mě. Také mám poslední dobou těžké sny. Jakože mě někdo pronásleduje, a ubližuje mi, a já se probudím a pláču, a cítím velký strach. Nikdy se mi toto nedělo. Teď se cítím unavená a nervózní. Loni v srpnu mi ještě ke všemu zemřel můj otec. Maminka to velmi těžce nese. Stále jsme se s jeho smrtí nevyrovnaly. Mám pocit, že se najednou nemůžu hnout z místa. Celá naše rodina, se jaksi podivně hroutí. S mou pomocí začala maminka věřit na anděly. Já jsem už dlouho přesvědčená, že mi pomáhají, ale asi je ještě nedokážu správně cítit a chtěla bych poprosit o radu a o pomoc.

Moc děkuji a těším se na Tvé řádky Mirka

víla-nádherná.jpgDrahá Mirko,

když jsem se koukla do kartiček, viděla jsem Tvůj nedořešený vztah s otcem a jeho usilovnou snahu o kontaktování Tvé osoby.  Takové naléhavé  volání  z jemnohmotného světa, má svůj určitý cíl a svůj důvod. Skutečně nic není náhoda a je potřeba se tímto pocitem zabývat.

Včera, když jsem řešila Tvůj výklad, cítila jsem přítomnost zemřelé osoby, ale nedokázala jsem nic slyšet, jen jsem vnímala klepání a doteky na rameni, hlazení na rukou. Žádný hlas, ani pár slov. K našemu pozdějšímu,přímému kontaktu došlo až těsně před mým usnutím, kdy jsem se uložila ke spánku a ponořila se do hladiny alfa. Je to ten stav, kdy ještě  nespíš, ale jsi v uvolněném stavu vědomí.

Uviděla jsem muže, mával na mě. Sdělil mi, že jsme se ten den už viděli. Pochopila jsem, že jde o muže, který mě ten den již kontaktoval. Byl to Tvůj otec. Stál na balkoně a ukazoval mi, že není nahoře, ale není zatím ani dole. Měl velmi starostlivý výraz a věděla jsem,že chce něco velmi důležitého řešit. Ukázal mi dívky, velmi mladé, určitě ještě děti. Neměly šaty, byly nahé a on mi je ukazoval. Byl to pro mne velmi nepříjemný obraz, ptala jsem se proč jsou ty děti bez šatů.

Uvědomovala, že se na toto nechci dívat. Mezi dívkami byly i muži, kteří se těchto ještě dětí neslušně dotýkali. Tvůj otec měl velmi smutný výraz z toho obrazu. Mě v tu chvíli,  připadal ještě více odporný. Pak se díval velmi smutně a zaměřil se na jedno dítě z toho obrazu. JE TO MÁ DCERA.  V tu chvíli se celý tento obraz rozplynul a já zcela jasně vnímala sdělení, které mi tato nešťastná duše poslala.

Pro Tebe to Mirko znamená, přijmout smutný fakt, že jsi byla obětí sexuálního zneužívání svého tatínka. Vím, jak velmi těžce se Ti toto čte. Možná Tvou paměť již zastřely milosrdné stíny zapomnění a nechceš se vrátit do těchto bolestných vzpomínek. Jestli máš, ale alespoň malinko ráda muže, který byl v tomto životě Tvým otcem, probuď v sobě lítost a pošli mu vlnu odpuštění.  Velmi úpěnlivě k Tobě volá a trpělivě čeká na Tvůj soucit. Pak je potřeba tuto duši s pomocí andělů odvést do světla.

Až toto všechno uděláme, teprve se vibrace ve Tvém bytě ustálí, pejsek bude opět v klidu a Ty nebudeš vnímat cizí energie a budeš opět v pořádku. Toto bolest jsme museli otevřít, aby došlo k uzdravení a aby se Tvá duše  posunula k vyšším vibracím.
Ráda bych pro Tebe měla lepší zprávy a veselejší téma. Moc se přimlouvám za rituál odpuštění, protože i Tobě se uvolní bloky, které Tě spoutávají.
Posílám Ti lásku a andělské světýlko.
Kytička


andílek-a-světlo.gif

Kytičko,

 

děkuji za Tvou odpověď, i když právě toto jsem upřímně nečekala. Měla jsem v hlavě sice pár otázek, na které mi maminka nikdy neodpověděla, ale možná jsem ani odpověď tak moc nehledala. Popravdě mám jen velmi málo vzpomínek z raného dětství. Nepamatuji si svou první cestu do školy, ani vánoce, když jsem ještě byla malá. Vím jen, že se naši občas hádali, a já nechápala proč a moc mě to trápilo. Vím, že Otec mě často brával s sebou na několikadenní výlety a maminka s tím moc nesouhlasila, ale on jí nikdy nevzal a vždy říkal, že by nám to kazila. Když se nad tím zamyslím, měla jsem s otcem opravdu zvláštní vztah.

Měla jsem ho ráda, a zároveň mě na něm něco silně odpuzovalo. Včera jsem své matce položila jasnou otázku na toto téma a ona mi dala příliš vyhýbavou odpověď. Řekla mi: „Proč se máme přehrabovat minulostí.“ Nechtěla o tom se mnou vůbec mluvit. Moc mě to překvapilo. Celé odpoledne byla maminka rozladěná a smutná.  Řekla mi, že otec mě měl rád a víc nepotřebuji vědět. 

Mám najednou Kytičko pocit, že to, co jsem prožila s otcem jako malé dítě, jsem nejspíš schválně zapomněla. V každém případě mi zapadají kamínky do chybějících článků v mé paměti. Měla jsem často pocit, když už jsem byla větší, že maminka nechce, abych měla otce raději než ji. Nerada mě s ním nechávala samotnou. To jsem pochopila. Zdá se, že vše je jasné, a že jsem našla odpověď na svou otázku, proč se někdy cítím tak zraněná a smutná. Děkuji Ti Kytičko a ten rituál udělám ještě dnes. Nechci aby můj otec byl tady se mnou ani o minutu déle, než je nutné.
Přeji hezký večer
Mirka

víla-nádherná.jpg

Drahá Mirko,

 

je mi to opravdu moc líto. Ale věřím, že právě Ty to všechno zvládneš. Mimochodem zapomnění a ztráta paměti z dětství, je velmi častým jevem u zneužívaných dětí. Přeji hodně síly pro Tebe i pro maminku.

  Z toho co čtu, vyplývá, že se velmi snažila Tě před otcem chránit. Oplať jí její lásku nyní tím, že budeš její opora, určitě to také neměla jednoduché.
S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdo je a co chce

(Jana, 17. 9. 2016 15:06)

Dobry den.Dlouho hledam pomoc na internetu,ale zatim jsem nenasla odpoved kterou hledam.Muj pribeh zacina asi uz v detstvi.Moji rodice doma poradali ducharske seance.Vyvolavaly duchy se znamima.Jednou dokonce se muj bratr cely tyden choval jinak.Koukal v noci ven a rikal ,ze v noci vse krasne sviti jako na hrbitove.Pozdeji jsem se dizvedela ze byl v nem tyden jiny duch ktereho rodice spatne odvolali.Nechtel odejit pres lavku na druhou stranu.Nekdy se stalo ze porcelanovy sochy svitili a taky orolezeniny vedle me a sestry v posteli a pak zmyzeli.I rachot rozbijejiciho se nadibi a pak nic nikde nebylo.Pak se dlouho nic nestalo.Postupne umrel deda a pak spachal muj bratr sebevrazdu.Skocil kvuli manzelce pod auto.Nikdy jsem se s tim nesmirila.Je to uz 10 let.3 roky po jehi smrti jsem usinala a najednou se zapla televize.ja citila tihu na mem tele jak me tlaci do postele.nemohla jsem kricet ani se pohnout.Po myslence pane boze prosim prestan to odeslo a televize se vypla.Dlouho byl klid.Az ted je to zas ale kazdou noc.Citim chlad na tele.Jemne brneni a tihu nemuzu se hnout ani kricet.Pak to odejde.Jenze ted me to uz i tahlo v tomto stavu za nohu z postele.Moje dcera 20 let nechce spavat v pokoji.Slysi hole nohy ktere chodi po podlaze.Jednou na me upadla zlomena svicka.letela metr z policky me na zada kdyz jsem spala.Kazdy rika at necham vysvetit dum.Myslim ze to nepomuze.nevim co delat.Dekuji Jana

Neuveřitelné

(Iveta, 19. 10. 2012 20:47)

Ahoj kitičko,musím se na něco zeptat.Každý den cítím jak mě někdo hladí po vlasech,rukách,po celém těle nevíš jestli to může být duch taky mě napadlo jestli mě třeba můj miláček nemůže nějak na dálku myšlenkama hladit a ještě něco je normalní,že kam všude jdu tak tam se objeví můj kluk je to skoro pořád když jedeme nakupovat.

MOJE KAMARÁDKA PROŽÍVÁ NĚCO NEUVĚŘITELNÉHO

(Iveta Klimentová, 20. 1. 2012 8:54)

MILÁ KYTIČKO
Píši ti tento dopis protože,jsem slíbila své kamarádkce že se na to zeptám tebe . Moje kamarádka měla přítele který ji před rokem zemřel.Měla sním velice krásný vztah a stále má nezapomenutelné vzpomínky na které často vzpomíná a pláče kdykoliv hrají klidné pisničky hned se rozbrečí tečou ji slzy jak hrachy a vzpomíná na svého Míšu ktrého milovala nadevše. Před Třemi měsíci se ji ozval po 28 letech její bývalí ¨mládenec za svobodných let z ničeho nic z čista jasna píše ji že vzpomíná na staré časy a došlo to do takových míst že se do sebe zamilovali a její Pepa ji píše krásné sms ale jsou tam slovíčka které ji mrazí v zádech protože tyto slovíčka si psala se svím Míšou ktrý ji náhle zemře povídala mi že ji jde mráz po zádech a rozbrečí se že si to nedovede vysvětli a tak Tě prosím kytičko o vysvětlení abych mohla uklidnit svou kamarádku je mi ji strašně líto a chtěla bych ji alespon slovíčkem pohladit po její dušičce aby byla v klidu .Moc tě prosím o odpověd s láskou Iveta

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3256769
Měsíc: 16190
Den: 643