Jdi na obsah Jdi na menu

CHTĚLA BYCH DÍTĚ, ALE BOJÍM, SE ABY NEBYLO NĚJAK POSTIŽENÉ

9. 3. 2010

Obrazek

 

ObrazekMilá Kytičko,

Dovol mi popřát Ti krásný den a hodně síly, do činnosti, kterou vyvíjíš, pro druhé lidi. Asi stejně jako každý člověk, i já se snažím zařadit do dnešní uspěchané doby a najít sama sebe. Mám syna, mám hodného manžela a zdá se, že mám i práci, která mne naplňuje.

Moc bych si přála mít ještě jedno miminko. Víš, o jedno dítě jsme už přišli. Musela jsem přerušit těhotenství, protože se mimi nevyvíjelo tak, jak by mělo, a hrozilo postižení.

Vím, že to tak nemuselo být, ale co kdyby. Já dostala opravdu strach. A ukončila jsem to těhotenství.

Kytičko, teď mám strach,že to tak dopadne znovu. Bojím se té bolesti, když to zase
opět nevyjde. Bratr mého manžela je totiž také tělesně postižený – sluchově. (Má vrozenou vadu.)

Kytičko, prosím Tě, jak mám nalézt vnitřní klid a jak mám najít odvahu a sílu. Neužívám už léta žádnou antikoncepci, přesto se nejspíš miminku ke mně nechce. Mám strach, že už nikdy nepříjde, že jsem ho svým rozhodnutím navždy ztratila. Teď tu sedím a brečím. Ale vím, že nic nemohu vrátit zpět. To,že jsem miminko musela dát pryč mně silně poznamenalo. Stále si říkám, jak by asi vypadalo, kolik by už mu bylo let a tak. Nevím, ale stále se k tomu nějak vracím a nemohu se pohnout dál. Nevidíš prosím Tě v dálce v tom  tunelu pro mě světýlko, v podobě mého děťátka? Děkuji za odpověď

Kateřina

Obrazek

 

 
ObrazekDrahá Katko,

Rozhodnutí, které v životě uděláme, nemusí vždy být šťastné a správné. Bylo u Tebe miminko. Byla to duše holčičky, která se na Tebe moc těšila, protože jste se měly setkat po několika životech, které jste společně prožily v různých rolích, zvláštní je, že vždy vidím dvě ženy. Nejspíš jste hodně blízké duchovní přítelkyně. Které si pomáhají a snaží se pro tu druhou vždy podat pomocnou ruku. Tak to mělo být i v tomto případě.

Ale člověk prochází nejrůznějšími zkouškami a lékař, který vyslovil ortel nad životem, který tu byl, nad tělíčkem miminka, které se velmi toužilo narodit, byl tím zkoušejícím učitelem.

Já Ti Katko rozumím, i já jsem prošla takovou zkouškou. Nebylo to vůbec jednoduché, byl zdravotní komplikací navíc ohrožen i můj život. Je tak těžké ustát takové rozhodnutí a čekat, jak to vlastně dopadne. Navíc jsem doma měla dvě děti. Tato životní zkušenost mne velmi posunula a já přes všechny prognózy a diagnózy jsem porodila zdravou holčičku, sice malinkou, ale zdravou. O to silnější je dnes její osobnost.

Tím, ti chci naznačit, že máš začít věřit v dušičku, která se k tobě vrací a přijmout její úděl. Prosím, nepřemýšlej jestli Tvoje dítě bude dokonalé, jestli nebude mít nějakou vadu. I to, že se narodí dítě s nějakým postižením, má svou příčinu, má to své důvody.

Uvědom si, že každý člověk je jedinečný a máme milovat všechny duše, které Bůh zde na zemi posílá. Přijmi své děťátko, takové jaké je, pozvi svou přítelkyni do svého života. Vaše setkání je důležité a pro Tebe naprosto uzdravující. To co brání v početí miminka, je samozřejmě strach, a bloky, které si tímto strachem tvoříš.

Popros tuto dušičku o odpuštění. Zahoď za hlavu něco, co se nepovedlo a postav se na startovní čáru. Budeš skvělá maminka a měj na paměti, že si zasloužíš setkání se svou dceruškou. Vím, že už teď jí miluješ a když čteš tyto řádky, slzy Ti stékají po tvářích a v dálce tom tunelu, začíná pro Tebe svítit malinké světýlko. A v tom světýlku na tebe čeká Tvá holčička. Spěchej, je ten nejvhodnější okamžik.

Obrazek

 

NEHLEDEJME DOKONALOST, PŘIJÍMEJME KAŽDÉHO ČLOVĚKA

A SITUACI JAKO PŘÍLEŽITOSTI PROJEVIT LÁSKU......

I VE ZNAKOVÉ ŘEČI, LZE ZPÍVAT...ÚŽASNÉÉÉ....ZAPNĚTE PROSÍM ZVUK ...

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zkouška

(Monika, 12. 3. 2010 7:32)

Milá Katko, vím, jaké to je přijít o dítě, také jsem si to prožila,ale musíme jít dál, také jsem si přitom uvědomila, že Bůh chtěl, abych já se rozhodla, nelituj toho, jak si se rozhodla,byla to zkouška, mysli pozitivně a vše se v dobré obrátí, Bůh nás miluje, ikdyž chybujeme a my by jsme se měli mít také rádi a né si to vyčítat, jsme jen lidé...

Láska-video

(Eva, 10. 3. 2010 11:07)

A to jsou ty chvíle, při kterých si člověk uvědomí,jak je život krásný a jaký to je dar.....
Katko, uvidíš, že dušička děťátka si k Toě cestu najde. Netrap se, těš se.

Koncert

(Pavla, 9. 3. 2010 21:38)

I když tu mám přetopeno, tak se úplně třepu,jak mě celoplošně zamrazilo. Jsem vděčná, za každou takhle krásně strávenou chvilku...

Video a děťátko

(Gabča, 9. 3. 2010 20:14)

Kytičko, video je krásné. Tady jde vidět, jak jsme všichni spojeni, ať jsme s postižením nebo ne. Láska nás všechny spojuje. Tímto videem jsi nám to připomněla. Děkuji. Katko tobě držím palce, ať se brzy setkáš se svojí milou dušičkou. Mysli na lásku, kterou k ní už teď jistě cítíš.

Děťátko

(Aria Keboke, 9. 3. 2010 18:10)

Určitě se se svou dceruškou brzy setkáš :) přeji Ti hodně štěstí a ať je to, co nejdříve. A přeji Ti z celého srdíčka ať je zdravá, ale i kdyby nebyla, i tak by měla být milovaná stejně moc jako každá dušička na tomhle světě. Posílám hodně lásky. Aria

Posílám lásku

(Channah, 9. 3. 2010 10:30)

Milá Katko, i já měla slzy v očích, když jsem četla krásnou Kytiččinu odpověd´. Svoje dřívější rozhodnutí už dnes vzít zpět nemůžeš, ale můžeš příjmout zpět dušičku, kterou si ze strachu odmítla a to je přece úžasné. Opravdu není rozhodující jestli bude dítě nějak postižené, vždytˇkolik žen má postižené děti a za nic na světě by je neviměnily. Je to pro ně obrovské požehnání a velký dar. Katko, přeji Ti, aby si byla silná, uklidníla se a s láskou se připravila na příchod Tvojí milované dcerušky. Posílám spoustu lásky a síly a věřím, že vše zvádněš. S láskou Tě objímá Channah

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3247211
Měsíc: 17214
Den: 844