Jdi na obsah Jdi na menu

CHCI HO MÍT ZA KAŽDOU CENU

8. 9. 2007

ObrazekJsem moc ráda a vděčná, že jsem objevila vaši poradnu. Tolik teď potřebuji nějakou radu shůry, neslyším, nevidím, co mám dělat či nedělat. Budu ráda, když mi malinko protřednictvím vašich pomocníků osvětlíte moji situaci. Zamilovala jsem se do muže. Přišlo to náhle, spousta krásných náhod. Potkali jsme se v práci, pak dokonce na kurzu automatické kresby, pak ve škole...... Má rád podobné věci, dívá se na život skrze duchovní pravdy, které ctím i já, miluje přírodu, rád by tam i žil a měl meditační centrum. Toto byly moje sny dlouho předtím, než jsem ho potkala. Pak přišel on a já se vzdálila od mého bývalého přítele, který byl hodný, pořád mě má rád, ale nemohla jsem jinak. Touha být s tímto mužem byla silnější. Byla jsem to já, která hodně iniciovala naše setkání, tlačila jsem na pilu. On nechtěl žádný vztah kvůli zklamání z minulosti a tíživé existenční situaci. Ale určitá přitažlivost byla vzájemná, a tak jsme nakonec navázali nějaké spojení. Bude to už rok, co jsme spolu, co se známe, i když spolu zatím nebydlíme, ale nedokážeme se opravdu přiblížit. On se nechce moc vázat a na druhou stranu chce vztah udržet. Má v sobě zmatek a já také. Ani bych to zatím nenazvala láskou, jenže já pořád cítím, že to snad někde nějak blokujeme, že jsme se nepotkali náhodou, že je tady možnost něco se naučit a tento vztah prohloubit. Jsem v tom příliš ponořená a nevidím, co dělám špatně, nedokážu se podívat ani realisticky, zda tento vztah má šanci být naplněným a co bychom pro to mohli oba udělat. Předtím, než jsem ho potkala, přála jsem si jenom naplnit své sny, které jsem už napsala, také cvičit tantru a uzdravit svojí sexualitu. Na ženské skupině jsem si dělala i rituál, abych to přitáhla do svého života. No a pak přišel on, já si to nepřála vysloveně takto, měla jsem přece hezký vztah, i když nenaplněný po sexuální stránce. Ale on vstoupil do mého života, ale zatím to nevypadá, že by v něm opravdu chtěl být. Cítím se už velmi vyčerpaná. Nevím, jak dál. Moc ráda bych ten vztah nějak prohloubila. Děkuji za každou radu a přeji vám oběma hodně jarního sluníčka i do duše.

Ingrid


Milá Ingrid.

Je mi líto,že právě láska ti způsobila takové problémy. Na obrázku se mi zakreslila situace,která není právě příznivá. Z tvého srdce jde energie dvěma směry. Energie se spojuje právě na zadní straně tvé hlavy. Znamená to jediné. Ocitla jsi se v citové smyčce. Ať potáhneš za kterýkoliv konec provázku,smyčka se bude utahovat kolem tvého hrdla.

Každá situace má ovšem své řešení. Víš,já znám spoustu rituálu na posílení lásky a připoutání milovaného muže k sobě. Ale to je právě kořen problému. Člověk by k druhému člověku neměl být připoutaný žádným rituálem. Pravé a jediné kouzlo v tomto případě je láska. Ni víc neexistuje. Tvůj současný přítel se mi zamaloval uvězněný v kruhu. Z toho obrázku na mně dýchl smutek. On ti chce hodně pomáhat,ale skutečnou opravdovou lásku k tobě necítí.

Nevzhlíží k tobě jako k ženě,s kterou by chtěl prožít celý svůj život. On má jiné sny. Ty do těch snů nepatříš. Nezapadáš ani do mozaiky jeho osudu. Tvá situace je hodně těžká. Tvé nohy ztěžkly a ty jsi člověk,který potřebuje křídla a rozlet. Máš veselou povahu. Ale nyní máš v hlavě hodně černé myšlenky. Máš je i v srdci. Když budeš tvrdošíjně trvat na vztahu s tvým přítelem, udržíš si ho. Ale nebude to nadlouho. Tvůj dům lásky bude stát na mořském břehu a první větší příboj jej smete do hlubokých vln času. Já u tebe vidím jiného muže. Už se dobře znáte. Jen vám něco společně nefungovalo a váš vztah jsi ukončila více méně ty. S tímto mužem máte společný úkol. Vidím ve tvé blízkosti duši děťátka. Chystá se k tobě. S tímto mužem máte dítě společně vychovat. Když jsi sama zdá se ti,jako by někdo byl blízko. Možná ve spánku nebo před usnutím uslyšíš dětský smích. Znenadání se zastavíš u výlohy s dětským oblečením. Nebo se zahledíš do tvářičky děťátku,které neznáš a pocítíš vnitřní radost a lásku. To jsou neklamné známky přítomnosti chlapečka,který touží po tvé náruči. Nehledě na věk,okolnosti a zdravotní stav,duše dítěte,které touží být s námi si k nám najde cestičku. Ta duše čeká na tvoji odpověď. Rozhodni se správně. Teď rada andělů.

Milovaná,máš nové přátele,čeká tě i znovuzrozená láska.Nechej se vést našim poselstvím a vše ve tvém životě dostane nový směr. Je třeba zklidnit tvou rozbouřenou mysl. A Zvolnit tok myšlenek soustředěním. Vhodná je meditace. Často promlouváme k tvé duši. Jen ty zatím neslyšíš jasně náš hlas. Bolest bude uzdravena. A nový život nalezne u tebe lásku.

 Hodně dnů prozářených láskou andělů Ti přeje 

Kytička 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3260842
Měsíc: 15576
Den: 756