Jdi na obsah Jdi na menu

ČERNÉ DUŠE Z NAŠEHO DOMU PŘEŠLY S NÁMI

18. 2. 2009

ObrazekMilá Kytičko,
Tvé stránky pomáhají mnoha dušičkám otevřeným lásce a já bych Ti za ně chtěla moc poděkovat. Určitě Ti píše mnoho lidí a já Tě nechci otravovat našimi problémy, ale nenapsala bych Ti, kdyby to skutečně nebylo vážné.
Ve zkratce - naše rodina je už 15 let vysávaná neuvěřitelným množstvím lidí. Bojujeme s tím opravdu dlouho. Dříve jsme bydleli v násilně vykoupeném domu, jehož předchozí majitel v něm dělal černou magii a taktéž byl postaven na místě mezi nemocnicí a domovem důchodců. Každý den procházel kolem a proklínal nás, až praskaly kameny v oknech a uvadaly květiny. Poštval proti nám hodně lidí, ačkoli jsme nic neudělali. Máme trochu léčivou energii a tak se na nás napojovalo hodně lidí. Mnoho sousedů a též téměř cizích lidí a hodně důchodců a nemocničních pacientů. Byli jsme jediní, kteří to místo svou energií trochu harmonizovali a proto, když jsme se před třemi lety odstěhovali do vesnice asi 10 km vzdálené, mysleli jsme, že se to trochu zlepší.
Jenže černé duše ze starého domu přešly s námi a lidé nás stále vehementně vysávají a proklínají. V tom městě, kam jezdím každý den do školy, se na nás napojuje několik set lidí z čisté nenávisti a závisti.
Aby toho nebylo málo, stále proti nám dělají černou magii, hází kletby a též jsou zde kletby od jiných členů rodiny.
Po zdravotní stránce na tom nejsme nejlíp. Je to těžký život, ale umíme odpouštět.
Hodně se modlíme, nosíme ochranné kameny a před rokem jsme se začali čistit i tak, že tu černotu spalujeme ohněm svíčky. Jenže po každém pokusu o vyčištění následuje vlna proklínání.
Chtěla bych Tě Kytičko poprosit o pomoc, jestli nevíš o nějaké andělské pomoci, která by nám mohla pomoc. Chápu, že toho máš hodně a nevadí, když mi neodepíšeš. Jen už prostě nevíme, co ještě vyzkoušet, protože jsme zkusili už mnoho lidí, kteří nám slibovali pomoc, ale situace se moc nelepšila. Mám pocit, jakobychom pomalu umírali. Nemáme už energii ani na běžné věci a je mi jenom líto, že se tolik lidí poddalo své nenávisti. Lidské upírství je něco, co bych nikomu nepřála.

Barbora

Obrazek

 

Milá Barboro,

Tvůj email je opravdu hodně rozporuplný. Je pochopitelné, že pokud vykoupíme dům, například při exekučním řízení, je tento krok vždy provázen emocemi té druhé, jakoby ublížené strany.

Není to obvyklý obchod. Není to jen pouhá poptávka a nabídka. Většinou každý nese těžce, když

přijde o dům, který roky budoval a stavěl. Rodily se v něm nejen  touhy, sny, přání ale také jsme určitým způsobem s tím domem srostlí a najednou se musíme vystěhovat, i když nechceme a často se této myšlence silně bráníme. Člověk, který se cítí ublížený kolem sebe často kope jako zraněné zvíře. Znám velmi dobře člověka, který přišel o dům jen proto, že začal podnikat se svým kamarádem  a ten ho podvedl. Stačil jediný podpis, který byl úředně ověřen, ale byl bohužel na dost nepřehledné smlouvě a stal se ortelem a později i důvodem vynesením rozsudku: Exekučně zabaveno. Toto rozhodnutí mu zničilo život. Přineslo zdravotní problémy, které ho odstavily z běžného života. Dnes se stále pohybuje nad propastí života a smrti.

My nevidíme pozadí těchto rodinných tragedií a často se nevinní lidé stávají obětí nejrůznějších podvodů a spekulací. Tito lidé většinou nechápou důsledky své karmy a minulých životů.

Cítí jen bolest, beznaděj a křivdu. Tyto silné emoce nabíjejí často jejich myšlenky velmi negativní energií. A často dopadají bohužel na člověka, který si takový dům koupí a vlastně za nic nemůže. Pouze si koupil dům. Ale byla to jen pouhá nabídka a poptávka? Moje kamarádka je likvidátorka v pojišťovně a tak vím,že se často stává, že nový majitel domu nabytého v exekučním řízení má častěji například rozbitá okna, poškozený plot a podobně. Rozmýšlejme proto důkladně, za jakých podmínek koupíme svůj nový dům. A zamysleme se i nad těmito skutečnostmi.

Ale přejděme k jádru Tvého dotazu. Černá magie? Ano,může se stát,že nešťastný, nebo zlý  člověk přejde k těmto špatným praktikám. Dokonce mi píšeš, že se touto praktikou zabýval už dříve. I to je možné. Ale Barboro,  to,že se na Vaší rodinu napojuje několik set lidí z čisté nenávisti a závisti, i když jste se přestěhovali, a navíc Vás proklínají i další členové rodiny, to je už výplodem nezdravé fantazie.Andělé mně upozornili na jakýsi OMYL. Nepravdu.   Považuji to tedy za pouhou smyšlenou  představu v mysli člověka, který vidí opravdu zlo v každém pohybu, myšlence a události, které se kolem něho dějí .Milá Barboro, je třeba někdy třídit i pravdu od lží a skutečnost, od nezdravé, sebezničující  fantazie.

Stejně tak považuji za omyl žít v představě, že jsme jediní, kdo čistí místo, kde žijeme. To my nemůžeme vůbec posuzovat a pokud skutečně máme léčivou energii, měli bychom mít i dostatečnou ochranu a tím pádem se na nás nesmí nikdo napojit.Za jiných okolností bych tento email vymazala, ale andělé si přejí, aby byl zveřejněn. Mají pro Tebe vzkaz i radu. A protože tyto rady jsou nejspíš důležité i pro další lidi, zveřejňuji jejich odpověď

.„Milovaná sestřičko, člověk, který miluje, který je tvůrcem  dobra , i kdyby koupil sto takových domů, nedokáže probudit v takovém počtu duší nenávist, závist a proklínání. To není možné.  „  Ale dokáže ji probudit člověk, který nezdravě smýšlí. Který tuto situaci tvoří svými myšlenkami.

Představuje si ubližování, zlobu, nenávist závist a nevraživost u ostatních. Každý pohled jiného člověka v něm již vzbuzuje podezření a vytváří další zlověstné a sebezničující domněnky. Zákon přitažlivosti spolehlivě funguje. Podobné přitahuje zase jen podobné. Nepomáhá žádné čištění prostoru tam, kde jsou nečisté myšlenky. Ani ty nemůžeš vyprat prádlo v nečisté vodě. Drazí milovaní. Zlo si najde cestu pouze tam, kde je mu připravena cesta. Víra v moc zla, jeho sílu znásobuje. Váš strach posiluje účinky nečistých sil a jejich působení.Pak temnota pohlcuje světlo, které je příliš málo živeno láskou a v tomto případě i pokorou. Tak, jako onemocní Vaše fyzické tělo, mohou onemocnět i Vaše myšlenky. Kdo kolem sebe vidí jen zlo, nemá zdravé myšlenky. Kdo se cítí ohrožen kletbami, ať sám přestane proklínat ve svých niterných myšlenkách. Protože nic k Vám nepřichází bez důvodu. Nic se Vám neděje bez příčiny. Naučte se odpouštět a vidět ve svém životě lásku, dobro a toleranci. Když přejete ostatním i Vám bude přáno. Není důvod se obávat kletby, pokud je Vaše víra v dobro opravdová a své životy dáte do rukou Nejvyšších, milujících bytostí Boží trojice, Marie a nás, Božích pomocníků.

 

Modlitba, kterou mi andělé nadiktovali pro všechny za uzdravení myšlenek.
Můj milovaný Stvořiteli, věřím, že lidé, kteří jsou mi blízcí i ti, kteří jsou mi vzdálení, myslí na mně s láskou a přejí mi z celého srdce jen dobro. Pomoz mi, abych i já takto o lidech, které jsi ke mně poslal v tomto, či předchozím životě, dokázal smýšlet. Uzdrav mé myšlenky, abych ostatním lidem dokázal z celého srdce přát lásku radost a úspěch v každém jejich kroku. Ať v každém člověku vidím bratra. Ať každý člověk vidí bratra ve mně, protože mé srdce je plné lásky a soucitu k bližním. Ať je také plné něhy k Tobě i všem dobrým bytostem Vesmíru. Dovolávám se Tvé nekonečné lásky a prosím o Tvou mocnou ochranu. Zbav mne síly zla a přijmi mně do své náruče lásky a světla.

Děkuji.

 Přijala jsem tyto slova 18.2. 2009 v 6.50.

S láskou Kytička

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

modlitba

(Gabča, 26. 2. 2009 19:20)

Kytičko, moc ti děkuji za modlitbu. Je v ní síla a potřebuje ji mnoho z nás. A taky je důležité si připomínat zákon přitažlivosti. G.

odpověď andělů byla určena i mně

(Lída, 18. 2. 2009 23:01)

andělé si přáli zveřejnit tento Barbořin email,věděli,že jej Kytička správně vyhodnotí a předá vzkaz určený nejen Barboře,ale mnoha jiným,kteří se nacházejí ve stejném rozpoložení jako ona. A tak i já děkuji za připomenutí,že stejné přivolává zase stejné,takže změnit postoj musím nejdřív já,pak mohu očekávat změnu od okolí.Děkuji moc i za modlitbu.

Ďakujem

(Evita, 18. 2. 2009 20:16)

za ďaľšiu krásnu modlitbu, ktorú si pridám k mojim každodenným. Myslím, že sa k nám dostane vždy to, čo práve najviac potrebujeme a táto modlitba je pre mňa toho dôkazom. Stokrát vďaka.
S pozdravom Evita.

Modlitba

(Eva, 18. 2. 2009 18:47)

Myslím, že každý z nás má někdy pocit,
že ho nemá nikdo rád a v dušičce se usadí smutek a bolest. Tuto modlitbu bychom se mněli modlit všichni, aby těchto chvilek bylo co nejméně
a my se mohli radovat upřímně a bez přetvářky s každé
maličkosti, ze všeho, co se podaří nejen nám, ale i těm druhým a s láskou to přijímali.
Já už ji mám opsanou a určitě ji předám dál,
aby pomohla a potěšila co nejvíce lidí.
Moc za ni děkuji andílkům i Tobě Kytičko.
S láskou Eva

Kytičce

(Lenka, 18. 2. 2009 16:13)

Andílci věděli,proč tento příspěvek vložit.Je nutné,aby si všichni uvědomili,že stejné přitahuje jen stejné a proto buďme plní lásky ,světla a pokory,ať jsou našimi společníky andělé a naše kytička.Kytičko moc děkuji za tento článek.Lenka.

i já ze srdce děkuji

(Lubomíra, 18. 2. 2009 15:41)

určitě jsem si mnoho z tohoto článku odnesla i k sobě do života.Děkuji ze srdce a všem Vám přeji radost a štěstí a Vám, Kytičko, s úctou a láskou posílám poděkování

Pokora

(Zuzka, 18. 2. 2009 11:54)

Milá Kytičko,milé dušičky,cítím,že uvedená modlitba má velkou moc poznání a proto jsem ji také použila pro svůj život.s vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260263
Měsíc: 15489
Den: 595