Jdi na obsah Jdi na menu

ČEKÁNÍ NA TOHO "PRAVÉHO"

ĆEKÁNÍ NA TOHO „PRAVÉHO“

zena-ve-zlate-barve.jpgMoji drazí duchovní přátelé, přeji Vám ten nejkrásnější zbytek léta. Článek,kterým dnes reaguji na četné dotazy do mé duchovní poradny, vyplývá i z velmi častých dotazů mých klientek, které touží po partnerovi, který by byl tím „PRAVÝM“, neboli DUCHOVNÍM partnerem.

 

Je pochopitelné, že se lidé neustále snaží hledat ideální protějšky. Snaží se najít partnera, který by vyhověl jejich představám.  Ale kdo to vlastně je ten „ ideální, pravý, neboli duchovní partner? Co se skrývá za slovíčky, které tak často lidé parafrázují a popravdě jim mnohdy pramálo rozumí? Většina lidí stále tápe, hledá, pochybuje a doufá v něco, nebo v někoho, kdo stále nepřichází……….

 

Většina vztahů, které prožíváme, jsou totiž vztahy KARMICKÉ. Tyto vztahy prožíváme na nejrůznějších úrovních, právě s našim KARMICKÝM PARTNEREM. Tento typ partnera je člověk, který nám v mnoha věcech vadí, ale přesto ho milujeme a nedokážeme ho v této fázi vztahu opustit. Přestože nám dává pořádné lekce. Už v tom prvotním momentu, když  jsme se s tímto partnerem potkali, nám vesmír nasadil růžové brýle, a i když nás okolí upozornilo na některé jeho chyby, MY TO VIDÍME JINAK. A tak si to prakticky i logicky zdůvodňujeme, že náš partner přestane pít alkohol, nebo už nebude  mít kromě nás žádné milenky, případně nás okamžitě přestane finančně využívat, i když je tím dost známý, ale kvůli nám s tím určitě přestane. A tak díky těmto růžovým brýlím nedokážeme rozeznat ani manipulátora, nebo finanční přísavku, ani jinak narušenou osobnost, protože POTŘEBUJEME PRÁVĚ TYTO LEKCE KE SVÉMU RŮSTU.

 

A tak nám karmický partner zrcadlí přesně to, co potřebujeme ve své duši uzdravit. Pokud se máme naučit uzdravit žárlivost, přichází partner, který nám k žárlivosti dá hodně příležitostí. Je taky pravděpodobné, že se v tomto vztahu s nevěrníkem, máme naučit vlastní sebeúctě a netolerovat mu souběžné vztahy za každou cenu, jen aby nás neopustil a nezůstali jsme sami.  V karmickém vztahu se učíme nebýt slabochy, kteří si nechají všechno líbit a se kterými zmítají emoce a strachy, ale být silnými osobnostmi, které s láskyplným přístupem dokážou myslet také na sebe.

 

Karmický partner rovná se NÁŠ VELKÝ UČITEL. V tomto vztahu zůstaneme tak dlouho, pokud budeme cítit, že nám tento vztah stále něco dává. Pokud ho chceme, a cítíme, že i potřebujeme, jsme ochotni udělat cokoliv, aby se nerozpadl. Často lidem ani nezáleží na jejich vlastních pocitech, a i když přicházejí první sebezničující myšlenky, vždy se najde důvod proč zůstat. Úkolem těchto karmických vztahů je najít vlastní vnitřní sílu a SEBELÁSKU. Až budu cítit, že se mám opravdu ráda, tento pocit mi dodá tolik síly, že budu schopná uvědomit si, že nechci žít život s člověkem, který mě uráží, nerespektuje a nebo podvádí a manipuluje se mnou. Už staří Toltékové vědeli, že VEŠKERÁ NAŠE SÍLA POCHÁZÍ Z NITRA. Pokud jsme dozráli na tuto úroveň uvědomění, PŘESTANEME POTŘEBOVAT KARMICKÝ VZTAH.

 

Na tento stupeň vědomí, ale dosáhne pouze ten, KDO SI DOKONALE ODPUSTIL a od této chvíle se ho už nedotýkají  karmické vazby. Přechod od karmického partnera k duchovnímu parnerovi, to je cesta zrání naší osobnosti. Může trvat několik let, nebo také několik životů. Zákon přitažlivosti nám zaručuje, že přitáhneme k sobě právě to, co potřebujeme k našemu růstu. Nelze mít dokonalý vztah a nemilovat sami sebe, protože pokud o sobě pochybujeme a nemáme se rádi, máme k dokonalosti hodně daleko. Podobné přitahuje podobné a tak naše nedokonalost nemůže přitáhnout dokonalý vztah s duchovním partnerem. Láska, přitahuje lásku. Aby nám duchovní partner projevoval lásku bez očekávání a bez hranic, potřebuje jí načíst z našeho zrcadla. Pokud nezrcadlíme lásku k sobě, náš duchovní partner k nám nepřichází. Pouze člověk na této frekvenci vnitřního vyzařování  SMĚŘUJE K DUCHOVNÍMU PARTNEROVI.  

 

Duchovní partner, je člověk, se kterým dostáváme možnost maximálně rozvíjet naši osobnost. Otevírá ty nejlepší stránky naší duše, naše schopnosti, duchovní dary a především je to bytost, která je schopná nás přijmout přesně takové, jací jsme. V případě duchovního partnerství se především spojují duše dvou osob, které rezonují na téměř stejné, nebo velmi podobné vibrační rovině, proto se nesnaží jeden druhého měnit a stylizovat do své představy. Duchovního partnera totiž dokážeme přijmout, aniž bychom vyvíjeli snahu na něm cokoliv měnit. Prožíváme s ním vztah, který tvoří celistvý obraz naší duše, v ničem nás neomezuje, naopak dává nám svobodu ve všem, co potřebujeme pochopit, nebo vykonat. Nezrcadlí nám naše negativní stránky, ale probouzí v nás touhu být ještě lepšími, neustále v nás evokuje snahu více a hlouběji milovat sebe i druhé.

 

Duchovní partneři se nebojí o svůj vztah, není tam už žárlivost, jak tomu bývá u karmických vztahů, protože jeden v druhém vidí  to co ve svém partnerovi, milující a všechápající bytost. Proto si vzájemně důvěřují, respektují se a rozvíjejí se navzájem. Nemají potřebu dokazovat si, kdo je lepší, protože sami sebe vidí jako dokonalé bytosti. Jeden druhému dávají svobodu volby, protože chápou, že to, co dávají tomu druhému, v podstatě dávají sami sobě. Bezpodmínečná láska nečeká odplatu, proto už pouhá myšlenka na lásku jeden k druhému duchovní partnery obohacuje. Dokonalost zrcadlení způsobuje, že pokud partnerovi lásku dávám, zároveň ji dostávám zpět, aniž by se cokoliv dělo. Když něco dostanu, je to pro mě dar navíc. Pokud začnete vidět sami v sobě Boha, je to nejlepší cesta k zrcadlení bezpodmínečné lásky. Tato láska rozpustí všechny bloky a pochybnosti o sobě. Pak začnete vidět Boha i v ostatních lidech, vyzařujete spontánně tuto lásku do svého okolí. Pochopíte, že jste právě takoví jací máte být a nic nemusíte měnit. Váš duchovní partner tak může vstoupit do Vašeho života.

Přeji vám všem  láskyplné dny

Vaše Kytička

 

citat-vztah.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247409
Měsíc: 17269
Den: 688