Jdi na obsah Jdi na menu

ČEHO SE BOJÍ MŮJ PES ?

16. 7. 2007

Obrazek3.6.2007

Milá Kytičko, milí andělé,

rozmýšlel jsem, jestli mám svůj dotaz poslat do Vaší poradny, protože se mi vlastně nic až tak zvláštního nestalo. Přesto jsem neodolal a píšu Vám. Dotaz se týká mého psa. Na jménu, ani rase nezáleží. Zkrátka se svým psem chodím navštěvovat jednu moji známou. Můj pes, se ale v jejím bytě chová podivně. Zničehonic začne vrčet, někdy se rozštěká a dívá se do jednoho rohu, směrem ke stropu. Někdy se celý zježí a je svým pozorováním tak posedlý, že vůbec nevnímá okolí.
Sleduje tam určitý pohyb. My vůbec nic nevidíme, ale moc rádi bychom zjistili, proč se tak chová a co v tom bytě vlastně je.Někdy hned u dveří kňourá a nechce do toho bytu jít. Prosím Vás, zda byste nemohla objasnit, co se v tom bytě vlastně děje.

Děkuji Petr


Milý Petře.

Pejsci jsou na energie z jemnohmotného světa velmi citliví. Mám doma fenku, která v momentě když začnu dělat výklady začně kňučet, roztřese se a pak odběhne do vedlejšího pokoje.
Občas sedí vedle mě a dívá se tak zhruba metr nad mojí hlavu. Pozoruje nějaký pohyb. Nespustí z „čehosi“ neviditelného oči, jen se třese a kňučí. Otázka je, co vlastně vidí. Bezpochyby něco, co my v Tomto okamžiku nevidíme, jen o tom víme. Jsou to bytosti z jemnohmotného světa. Kontaktují nás z nejrůznějších důvodů
Někdy je to duše, která potřebuje pomoci odejít za světlem. Jindy je to negativní energie, kterou obyvatel bytu, nějakým způsobem k sobě přivolal. Ptáš se na konkrétní věc. Zde je odpověď.
Projev energie jiného druhu v tomto bytě je zřejmý. Je to duše mladíka, který přímo v tomto bytě
zmařil svůj mladý život. Byla to nešťastná náhoda. Říká, že se to stalo v koupelně, podrobnosti neznám. Zůstal v časovém meziprostoru. Pohybuje se často v tomto bytě a nemůže jít výš.
Brání mu nepochopení jeho stavu. Petře, v tom bytě musí být i jiné projevy. Ta duše na sebe upozorňuje. Nemusíte se bát. Nikomu to neublíží, jen je to poněkud nepříjemné.

Potřebuješ někoho, kdo tuto bloudící duši odvede ke světlu. Nic víc není potřeba. Pokud bys zjistil předchozí majitele bytu, tak jim vyřiď, že ten, který v tom bytě vlastní vinou zemřel, prosí všechny o odpuštění. Nechtěl zemřít, jen něco selhalo. Vyřiď jim to prosím, ať mu odpustí. Neboť jeho odchodem velmi trpěli.Potřebuje toto odpuštění.
Petře, pejska neuklidníš, pokud tam ta duše bude. Bojí se, a to se nezmění, dokud duše nebude odvedená. Pokud bys nikoho v blízkosti svého bydliště nenašel, kdo se těmito věcmi zabývá, ozvi se mi, protože i na dálku lze s energiemi tohoto typu pracovat. Bylo by dobré prosit anděly o ochranný štít, a o pomoc. Pokud s důvěrou poprosíš, pomoc jistě přijde.

 Přeji Ti s láskou a andělským světlem prožité dny

 Kytička

 
6.7.2007
Kytičko, tak ti zas píšu, našel jsem ty předchozí majitele.Těžko se tomu věří. Představ si, že se jim v tom bytě utopil 15 letý chlapec. Jen tak ve vaně. Zkoušel jak dlouho prý vydrží pod vodou a nedokázal odhadnout čas. Měl igelitový sáček natáhnutý přes hlavu , aby opravdu nedýchal.
Pak to nezvládl a zůstal pod vodou. Vlastně se neutopil, ale udusil. Je to strašné, ale stalo se to už před osmnácti lety.A jmenoval se stejně jako já Petr. Až mně z toho zamrazilo. Co teď dál? Zkoušel jsem kontaktovat paní, která pracuje s kyvadlem, léčí a odvádí duše. Slíbila mi pomoc. Děkuji za radu.

 S úctou Petr


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3257691
Měsíc: 16192
Den: 611