Jdi na obsah Jdi na menu

BOLEST - HOŘKÝ LÉK DUŠE A VSTUPNÍ BRÁNA SVĚTLA


 

anděl-ochránce.jpgDobrý den, Kytičko,

 

 asi před týdnem jsem narazila na Vaše stránky a musím říct, že mne velmi zaujalo, co píšete lidem, kteří někoho ztratili. Je to akorát měsíc a půl co mi při autonehodě zemřel přítel, moje velká láska a snad proto nacházím ve Vašich slovech tolik naděje. Měli jsme s Martinem vše naplánované. Čekala nás velká cesta po jižní Francii, akorát jsme si dostavěli byt a brzo jsme plánovali rodinu, takže je pro mě velmi těžké začít znovu. 

      Není to první velká rána, která mě potkala. V jedenácti letech mi zemřela po těžké nemoci moje velmi milovaná babička, s kterou jsem měla úžasný vztah. V osmnácti letech jsem pak prožila smrt svého tatínka, s kterým jsem neměla úplně pěkný vztah a vlastně až den před jeho smrtí jsme spolu telefonovali a vše si urovnali.

      Prožívám teď velmi zvláštní chvíle. Cítím svého přítele často, což jsou chvilky, které mě drží nad vodou. On byl úžasný, milující a hodný člověk. Prožili jsme spolu překrásné čtyři roky za které každý den děkuji. S jeho rodinou jsme pořád spolu, což si myslím nám moc pomáhá a uvnitř sobě cítím, že je to tak správně.

      Dějí se mi ale i zvláštní věci, jako že mě lidé zastavují na ulici a chtějí se mnou mluvit. Jsem od malička spíše uzavřenější, nerada jsem ve velké společnosti a k cizím lidem mám spíše nedůvěru. Cítím sama v sobě, že je čas na změnu, více se duchovně vzdělávat a právě pro to Vám píši tyto řádky. Snažím se přijít na to, co má moje duše na tomto světě pochopit. Proč je smrt v mém životě tak častá. Navštívila jsem dvě kartářky, kde jsem se dozvěděla snad jen to, že jsem velmi stará duše na své poslední cestě a pro to mě potkávají takovéto věci.

      Pokud si najdete chvilku času na odpověď byla bych Vám vděčná za jakékoliv doporučení, kde začít. V každém případě ale moc děkuji za Vaše stránky a obdivuji Vaši pomoc ostatním.

 

Přeji Vám krásné dny a mnoho šťastných chvil.

Blanka

 

zena-ve-zlate-barve.jpgMilá Blanko,

 

to co se děje ve Tvém životě, myslím ty časté odchody blízkých lidí, je sice velmi bolestné, jsou to ty nejtěžší životní zkoušky, ale každá taková zkušenost naplní duši novým světlem, protože právě ve chvíli, kdy prožíváme utrpení, dokážeme přijímat do své duše více světla. Jsi stará duše, která prošla širokou škálou různých inkarnací, ale nemyslím si rozhodně, že je to Tvá  poslední cesta.

Ve Tvém kódu duše vidím ještě karmické vazby na rodinné příslušníky mužského rodu, to ještě budeš s nemalým úsilím zpracovávat a také na oblast hmoty – majetek – zdraví – finance. Než Tvá duše projde do stavu, kdy už nemusí nic vylepšovat, ještě musíš ujít kus cesty. Nepochybuji ale o tom, že tu cestu zvládneš. Jsi duše, která v sobě dokáže odkrýt velkou sílu. Trápí Tě jen přemíra tvých myšlenek, které Tě nutí vše rozebírat z nejrůznějších stran, dívat se na věci z několika úhlů pohledů. Někdy Ti Tvé myšlenky nedovolí usnout a trápí Tě představa, že ještě stále nemůžeš plně ovlivnit všechny oblasti Tvého života.Tvůj přítel Ti vnesl do Tvého života světlo a lásku. To jsou dvě velké hodnoty, které pomáhají duši ukotvit správně proud energie v srdeční čakře. Otevřela jsi své srdce jeho lásce a on Tě opustil. Odešel uprostřed vztahu, který ještě nedošel úplnému naplnění. V tomto vztahu nebylo vše ukončeno, ještě nebylo vše řečeno a já Ti mám od andělů předat tento vzkaz.

 

anděl-dívka.jpgMilá sestřičko, to, co Ti nebylo dovoleno dokončit a prožít s milovaným mužem, který již odešel do světla,  prožiješ ve stejné úrovni citů, na stejné vlně lásky s mužem, který teprve vstoupí do Tvého života.  Lidské duše ve svých inkarnacích na planetě zemi, mohou prožívat jednotlivé části vztahů s několika lidmi. Je to jako když se ptáče učí létat. Usedne na strom a zkusí se volně pustit do prostoru. To se mu občas nepodaří, jeho strach ho spoutá a sotva trochu popolétne, musí opět usednout na jiný strom. Někdy odpočívá na jiném stromě, který mu poskytne bezpečí a azyl. Ale  opět se vytrvale pouští do volného prostoru a dál se učí létat. A na mláďata, které sotva vylétli z hnízda, na stromech číhají dravci – stejně jako na inkarnovanou duši číhá ve vztahu nebezpečí v podobě zklamání, strachu, ega, nenávisti, a nedostatečné důvěry.. Někdy ptáče nedokáže ani vylétnout na strom a odpočívá v měkkém mechu, nebo trávě. Stejně jako duše klesne do hlubin sebelítosti a klamu, do hluboké trávy sebeobviňování a sebestřednosti.

Tam také číhají nebezpeční dravci, kteří duši mohou její sebevědomí roztrhat na kusy. Nenechej se zmást tím milovaná sestřičko, že máš v tuto dobu slabá křídla. Že Tě únava a bolest v duši nepustí do výšin vibrací, kde bude pro Tebe to nejkrásnější místo. Ty jsi neklesla do trávy sebelítosti, neutápíš se ve smutku, ty jen hledáš cestu a potřebuješ najít bezpečný strom, který poskytne utočiště Tvé duši, která se touží nadechnout, vzlétnout. Příjde čas, že Tvá křídla budou natolik silná, že do výšek lásky a láskyplných vibrací vynesou i jiné duše, které zatím tápou a nejsou schopny žádného letu. Máš větší úkoly než překonat bolest ze ztráty blízkého člověka. Jsi důležitou součástí této etapy vývoje Země. Lidé Tě začínají oslovovat, ty ještě nechápeš, kam směřují jejich otázky. Oni chtějí radu, od duše, která má zkušenosti. Odkryješ svá tajná místa a kalich vědění, který je ve Tvé duši ukryt přinese ovoce. Zatím potřebuješ dosáhnout uzdravení. Popros nás anděly o novou sílu. A my k Tobě přivedeme partnera, se kterým dokončíš proces uzdravení. My andělé stojíme vždy při tobě a posíláme lásku Tvé hluboké a čisté duši.

 

 

linka-BC.gif

 

 

Milá Blanko, andělé Ti dávají na vědomí, že jsi prožila své problémy, ale jsou to jen odrazové můstky, aby sis uvědomila svůj cíl. Toho, co teď chceš, se dočkáš, ale buď připravena, že se Ti do cesty postaví jiní lidé, události či okolnosti. S vědomím sebe sama pochopíš, že některá změna je v životě nezbytná, aby Ti ukázala, jaké jsou Tvé skutečné potřeby, touhy sny a také především úkoly Tvé duše. Z mého pohledu Tě andělé připravují na důležitý úkol pomoci lidem. V kartách jsi měla nového partnera, který Ti pomůže uzdravit bolest.

Já Kytička Ti přeji jen to nejkrásnější vědomí, Tvé síly a lásky, kterou vyzařuješ. V létě plánuji víkendový pobyt pro ty, kdo ztratili blízkého člověka. Uzdravující víkend pro duši, která byla zraněná velkou bolestí. Informace budou brzy na stránkách.

S láskou a objetím…Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milá Blanka...

(Marianna, 17. 7. 2013 0:23)

Ahoj Blanka, zrovna prechádzam tiež niečim stejním, prežila som niekedy až bolestní ale i krásné chvíle so svojim exmanželom, vychovali deti, stal pri mne vždy, keď som potrebovala pomoc a radu...žili sme chvíľu oddelene, ale na jeseň sme plánovali zasa spoloční domov...ale to sa už nesplní...Šofer, ktorý nezvládol rýchlosť, ukončil jeho život...To boli plány, ktorá su preč, zmizli z minúty na minutu a ja si uvedomujem, koho vlastne som stratila a ako mi hrozne chýba...nebol len otec mojich detí, ale bol priateľ,ktorý vypočul a pomohol...Keby sa dali vrátiť tie chvíle odzačiatku, ale hlavne slová, ktoré som mu nestihla povedať...Puka mi srdce a neviem, či tá bolesť prejde, ale hlavne najzvláštnejšie je to, že po mesiacoch som otvorila tieto stránky a Kytička ako by odpovedala i mne...Tiež prosím Anjelov o pomoc, Kytičke ďakujem, a Tebe prajem, aby si skoro zabudla na bolesť, veď spomienku budeš mať v srdiečku navždy..Opatruj sa..Marianna.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3255654
Měsíc: 16512
Den: 497