Jdi na obsah Jdi na menu

BOJÍM SE SPÁT U SVÉHO PŘÍTELE

žena-a-bludičky.jpgNejmilejší kytičko,

Vím, že je mnoho lidí, kteří se na Tebe obrací a i já se na Tebe obracím s velkou prosbou. Vím, že toho máš moc, ale v mém životě  se nějak všechno sype a moc času na důležité rozhodnutí  příliš nemám.  Mám za sebou dost ošklivý rozvod s mužem, který byl ke mně i mým dětem hrubý a často více času trávil v hospodě než doma.

To nebyl život, to byla pětiletá  smršť urážek, trápení, nejistoty a bolesti. Děti si rychle zvykly, že jsme sami a já jsem jim věnovala veškerý čas a vlastně jsem ani neměla zájem se s někým seznamovat.

Loni na jaře jsem ale potkala velmi zajímavého, /když o pár let staršího/ muže, s kterým jsme se sblížili a já se znovu zamilovala. Jeho zraněné srdce – z náhlého úmrtí manželky, která zemřela na srdeční selhání, také toužilo po lásce. Byla jsem zklamaná životem, partnerem, ale jeho láska, vřelá náruč plná něhy mne zbavila všech pochybností a já jsem znovu uvěřila, že láska je tu i pro mne. Celkem jsem uvítala milé  pozvání a odjela na pár dní k Láďovi domů.

Byl to opravdu krásný pocit, být jen s ním a já jsem cítila, jak mě jeho láska krásně naplňuje. V noci, se ale Kytičko stalo něco, co si opravdu logicky nedokážu vysvětlit. Celý večer byl nádherný, Láďovy doteky a milování. Už jsem téměř usínala, když jsem najednou zaznamenala jakýsi pohyb v pokoji. Měla jsem intenzivní pocit, že mne někdo sleduje. Otevřela jsem oči a viděla ve tmě ženskou postavu s dlouhými vlasy, jak stojí u dveří a dívá se na mě. Neviděla jsem jí do tváře, byla jsem jako omráčená a neschopná jakéhokoliv pohybu. Hrozně jsem se bála udělat jakýkoliv pohyb.

Začala jsem křičet hrůzou a Láďa mne až do rána utěšoval, že jsem měla jen nějaký nepříjemný ošklivý sen. Druhou noc jsem se opravdu bála usnout dlouho jsme si povídali a já nakonec příjemně unavená usnula. Nevím přesně jak dlouho jsem spala, ale probudil mne znovu pocit, že se na mne někdo dívá. Otevřela jsem oči a myslela jsem, že zemřu hrůzou. Na mé posteli seděla postava ženy, kterou jsem viděla ten předchozí večer. Opět jsem začala křičet a víc  jsem tu ženu už neviděla.

Tak moc mě to šokovalo, že jsem další den odjela zpátky domů a už jsem nenašla odvahu v tomto domě znovu přespat. Náš vztah je teď takový chladnější a odměřenější. Mám strach, že jsem všechno pokazila. Nevím, co se v tom domě děje a prosím Tě Kytičko o vysvětlení. Kdo to byl a proč za mnou ta duše přišla?  Ovlivní toto nepříjemné setkání můj vztah s Láďou? Už jsem nenašla odvahu vrátit se znovu do toho domu.  Moc Ti děkuji.

S úctou Pavlína Svitáková

link-unor-1

zena-unor-9.jpgDrahá Pavlínko,

Nakreslila jsem si obrázek Tebe, Ládi i energie, které se dotýkají toho domu. Je to velmi zajímavé, když se na tuto situaci podíváme z duchovního hlediska. Hlavně nevěř tomu, že manželka Ládi zemřela na srdeční selhání. Její život byl ukončen násilně, její vlastní rukou. Vidím nějaké léky, které si  tato nešťastná žena vzala se záměrem odejít navždy. Jako důvod vidím žárlivost a nevěru jejího manžela. Nezvládla pocit, že jejího muže mají i jiné ženy.

Byla posedlá myšlenkou pomstít se, ale nakonec, jak už to bývá, tyto nenávistné a nešťastné myšlenky otočila sama proti sobě. Budu upřímná Pavlínko, snad tuto informaci ustojíš a pochopíš. Láďa není muž, který by dokázal milovat pouze jednu ženu. Potřebuje neustálou změnu a jakousi nezávislost. Patří tento styl k obrazu  jeho života a celkem nic s tím nenaděláš. Platí tady doslova a do písmene moudro, že „ STARÉHO PSA, NENAUČÍŠ NOVÝM KOUSKŮM. Patří to k němu.

Nemáš moc velké naděje, že tento vztah bude fungovat. Navíc jeho mrtvou ženu, která s ním stále sdílí jeho dům, nebude jednoduché odvést do světla, ve většině případů se to stejně nepodaří, dokud žijí příbuzní, kteří tou sebevraždou trpěli. Neustále se bude vracet a dávat najevo svou přítomnost. Jsou známy případy, kdy tyto energie na takových místech setrvávají i po celá staletí.

Tato žena se svého muže jen tak nevzdá. V tom domě budeš stále cítit negativní vibrace, které mohou vážně narušit Tvou psychiku. Moje rada je: Čekej na toho pravého partnera, který je připraven dát Ti svou lásku i srdce. Čekej na muže, který bude pro Tebe tím pravým vycházejícím sluncem. Já ho u Tebe vidím.  Tento prožitek s Láďou  ber jako zkušenost a náznak, že opravdu existují věci mezi nebem a zemí.

Přeji Ti krásný sluníčkový den a nezapomeň se usmívat. Ty krásné chvíle života na Tebe teprve čekají a až se vzpamatuješ z nepříjemné mrazivé noci, příjde krásné voňavé ráno, plné lásky, tepla a něhy.

S láskou Kytička

linka-BC.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3259817
Měsíc: 15509
Den: 492