Jdi na obsah Jdi na menu

BOJÍM SE SÁM CHODIT DOMŮ

29. 11. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
Moc tě zdravim a potřebuji tvoji radu.
Maminka mi něco vic o tomto tématu vysvětlila.Ale já chci vědet něco i od tebe.
Já mam problem s tim,ze se už pomalu bojím chodit sám domu. Ja nevim jestli mam halucinace, ale často vídám duchy.
Nejsou to jen duchové,ale stává se mi,ze projdu ze školy a celej byt je vzůru nohama.
Třeba jsem jednou přisel a sel do mého pokoje a pustil si televizi.A mel jsem hlad,takže jsem vypnul televizi a sel do kuchyně pro jidlo.
Jakmile jsem dosel do kuchyně a sám od sebe spadnul z odkapávače taliř. Tak jsem se jen lekl,ale potom jsem se vracel zpět do pokoje a viděl jsem jak se někdo v obyváku schováva za křeslo.To už jsem mel strach.A ještě k tomu jsem uslysel,jak se najednou pustila televize. To uz jsem se bal poradne. Prisel jsem do pokoje a moje peřina byla hozena v rohu postele.Byl jsem k smrti vystrašenej. Taky mám na fotce ducha.Prostě se bojím byt sám doma. Pořad slyším kroky a smích a nesrozumitelná slova. Je mi občas chladno ale doma se topí neustále.Poslouchám taky deathmetalovou hudbu,která je plna negativni energie.Tato hudba se mi moc líbí a nerad bych ji změnil. Může to být i tou hudbou?
Tak tě moc prosím pomoz mi.
Diky a s pozdravem L.

Drahý L.
to je velmi nepříjemná situace. Víš, kolem každého člověka jsou určité vibrace. Aby jsi tomu rozuměl...my všichni vyzařujeme určitou energii, která přitahuje buď dobro, nebo zlo. A jsou určité věci, které tu vibraci dokážou měnit. Ta deathmetalová hudba právě mění ty vibrace k tomu horšímu.Je potřeba snažit se měnit vibrace k vyšším energiím, ne k těm nižším. Protože pak přicházejí deprese a velmi nepříjemné stavy. To že jsi se příkláněl k nižším vibracím otevřelo určité průchozí kanály. Myslím tím i Tvé myšlenky k bytostem z nižšího světa, jehož symboly určitě znáš. Jedním ze symbolů je Satanský kříž. Ty sám jsi uvolnil přístupovou cestu a vstup těmto negativním silám. Ty sám je musíš vyhnat ze svého života.
Už víš ,že existuje jemnohmotný svět a že dokáže na člověka přímo působit, buď pozitivně, nebo negativně.
Zkus v sobě uzavřít jednu kapitolu a otevřít druhou. Udělej tu změnu. První změna bude, že přestaneš poslouchat hudbu, která je zdrojem negativních vibrací. Druhá věc, kterou bys měl udělat je, že se začneš obracet k bytostem světla. Ne tmy. Protože tma představuje strach. Tma představuje smrtelné nebezpečí duše. Kam půjdeš dál? Co uvidíš ve tmě?
Světlo je zdrojem poznání, tepla, zářivých paprsků a duchovního růstu. Tma je cesta k destrukci a trvalému poškození našeho duchovního cítění. Ale ještě pořád máš na výběr. Já jsem ochotná ti podat pomocnou ruku. Za mnou stojí zástup těch, kteří věří, že se rozhodneš pro dobro a pozveš je do svého života. Jsou to andělé, naši ochránci a pomocníci.
Ale musíš chtít sám. Musíš věřit.
Co je velmi nutné udělat, je uzavřít tvé vnímání těch negativních bytostí. Aby jsi měl klid a necítil strach.
Máš před sebou celý život. Máš maminku, která tě miluje a kdyby mohla,bude za tebe i dýchat. To je tak moc. Mít někoho takového.
Je krásné když umíme cítit lásku. Budeš potkávat lidi, které se budeš učit milovat a budeš cítit, že i oni tě milují. Pokud ale půjdeš dál vstříc tmě,nebudeš cítit NIC. Jen strach a prázdnotu a brzy přijdeš na to,že život nemá smysl. Udělej konec jedné kapitoly. To po tobě žádají ochránci, andělé světla. Zahoď všechno co tě svazuje. Myslím tím i všechny návykové látky. Nedívej se zpět. Udělej ten krok kupředu. Tím,že mi napíšeš: Kytičko, chci se změnit a chci milovat toho, kdo Stvořil tuto zem. A chci mít rád všechno co stvořil, protože má duše není ztracená. Jen trochu bloudila. Ale opět našla cestu. Nechci už tmu, chci mít láskyplné paprsky světla ve své duši.
Neptej se už nikoho,nerozmýšlej se a odpověz. Sám za sebe.

Přeji Ti hodně sil ke tvému rozhodnutí.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3261008
Měsíc: 15631
Den: 807