Jdi na obsah Jdi na menu

BOJÍM SE MANŽELA, JSEM ZOUFALÁ

3. 8. 2007

ObrazekManžel strašně pije, jsem zoufalá.

Prečítala som si vašu Andelskú poradnu! I ja sa zaoberám, čo sa deje medzi nebom a zemou! Mam štyri krásne deti, ale je mi lúto ich detstva! Manžel strašne pije a všetci tým trpíme. Čím sme si to zaslúžili? Sú z nás uzličky nervov! Máme strach z něho!

Čakám na rozvod, ale sa to strašne ťahá a ja som zúfalá! Je to niečo z minulych životov, že teraz za niečo pykáme?

Ešte sa chcem spýtat na jedneho muža!

Naše cesty sa križujú! Poznáme sa vraj z minulého života!

Ďakujem za odpoveď!

M.

Milá M...,

život s člověkem, který propadl alkoholu, je opravdu těžký a plný trápení. Tvé myšlenky vidím na pokraji těžkých depresivních stavů. V hlavě cítím napětí až k prasknutí.
Je to tíha nejistoty a čekání, které provázely celý tvůj vztah. Každé otočení klíče, vratké kroky blížící se k vašemu bytu, nedostatek spánku... To všechno se podepsalo nejen na tvé duši, ale i na tvém těle. Tvé srdce je ponořeno do problémů, které ti nedají vydechnout. Brzy se ozvou i větší zdravotní problémy a hodně bych se divila, kdybys už dnes nepociťovala určité negativní změny.

Proč to tak musí být? Proč nežiješ klidný, spokojený život? Příčina alkoholismu tvého manžela je zakotvena už v jeho dětství. Nevyrůstal jako šťastné dítě. Necítil se dobře v prostředí, které nebylo dostatečně vlídné, aby dítě získalo správné představy o životě. V jeho srdci z té doby zůstalo pár jizev, které se nikdy nezahojily. Když potkal tebe, myslel si, že na všechno zlé zapomene, vše se zahojí, ale ani u tebe nenašel to, co hledal. Pak přišla příležitost v podobě kamarádů a po několikáté skleničce se velmi jednoduše zapomenout podařilo.

Tento muž pocťuje celý život nedostatek lásky a není pro něj lehké se s tím vyrovnat. Sám ze sebe je však velmi nešťastný a ubližuje všem kolem sebe. Paradoxní je, že ubližuje právě těm, které by měl mít nejraději. Přesto bys měla vědět, že tě stále miluje. Ať je jeho jednání jakkoli špatné a z jeho úst plynou slova, která tě velmi bolí, miluje tě. Celým svým srdcem. Jen jeho myšlení už je na nižší úrovni, protože se vlivem návykové látky nastartovaly určité pochody a změny. Co je ale nejsmutnější – opět jsou tu děti. Ty si své zážitky odnesou do života a věř, že určitým způsobem už je poznamenaly.

Náš mozek si totiž uchovává emoce. Bohužel i ty negativní. Z nich vznikají myšlenkové bloky, které pak dokáží pěkně zkomplikovat život. Ale život není pro každého, jak už víme, jen procházka růžovým sadem. Tvoje energie jsou vůči manželovi uzavřené. Řešení sis našla sama. Zdá se, že jiné tady ani nemůže být. V této fázi určitě ne. Rozhodnutí rozvodového soudu ukončí jednu etapu tvého života. Pak přijde nový muž. Možná se už někde blízko objevil. Tebe přitahuje. Cítím, jak toho muže k sobě podvědomě voláš. Máte společný úkol.
Energie z tvého srdce míří přímou cestou k němu. Přitahuje tě proto, že ti s ním bude moc hezky. Ale nebude to ten nejideálnější vztah. Muž si s sebou nese problémy z předchozího života. Jeho energie k tobě jsou zatím nestálé a nevyrovnané. Má závazky. A moc dobře to ví.
Budeš se o něj přetahovat s jinou ženou. Nebude to lehké, ale trumfy jsou na tvé straně. Nevzdávej to. V minulém životě jsi porušila daný slib, velmi důležitý. Proto bylo tvé manželství taky pouze ve znamení slibů.


Rada andělů: Věnuj pozornost dveřím, které se otevírají a zavírají. Projdi dveřmi, které se ti otevírají, a uč se od dveří, které se zavírají. Určité kousky mozaiky musí zapadnout na své místo. Máš u sebe anděly, kteří ti chtějí pomoci v procesu uzdravování. Žádej nás o pomoc. Jsme připraveni. Víme, že máš povinnosti, a vidíme, jak tě trápí otázka financí. Musíš si ale najít čas na odpočinek. Tvé tělo to velmi nutně potřebuje. Dochází u tebe ke změnám ve vztazích, je třeba hledat nové přátele v novém období života. Buď otevřená novým přátelským vztahům. Tam, kde byla v tvém životě naprostá tma, začíná prosvítat slunce prvními nesmělými paprsky.

Dny plné slunečních paprsků a andělského světla ti přeje

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3259914
Měsíc: 15506
Den: 517