Jdi na obsah Jdi na menu

BÍLÁ KOLEČKA NA FOTKÁCH. JE TO ENERGIE,NEBO PRACH?

23. 10. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
prohlédla jsem si fotky ze zasvěcení a viděla jsem bílé kolečko nad jedním z účastníků.
Myslela jsem si, že to je vada na fotografii. Mohla bys mi prosím říci, co znamenají tato bílá kolečka na této fotografii nade mnou ?
Moc děkuji

Adéla

Obrazek

Milá Adélko,
takto já vidím duchovní energie, které jsou přítomny kolem nás.  Je to shluk duchovní energie, duchovní bytost. Bytost z jemnohmotného světa. Tak to lze různě nazvat. Jinak odborně se tomuto úkazu říká Orb. Co se týká fotky z Opavského semináře, prosila jsem anděly, aby mi ukázali dušičky, které mám zasvětit na Mistry energie Miguraj. Věděla jsem, kdo by to měl být. Některé jsem na to upozornila a právě nad nimi jsou bílá kolečka. To aby mně andílci ujistili, že se nemýlím. Teď se ale podíváme na Tvou fotografii. Pokud andělé, nebo duše zemřelých chtějí, abychom viděli konkrétní postavu, osobu nám známou.Musí jakoby více splynout s naší hrubou hmotnou podstatou. Pak můžeme vidět skutečnou postavu, nebo třeba bílou mlhovinu a v ní tvář. Dostala jsem hodně takových fotek, i nejrůznější vysvětlení. Třeba, mi bylo vysvětleno,že jsou to molekuly prachu. Pak by ale nebylo možno tyto energie vidět ve vodě, a nad vodou a já takové fotky mám. Pak mi někdo psal, že to nejsou molekuly prachu, ale kapky vody. Pak jsem musela opět nesouhlasit, protože mám fotku, kde se tyto energie objevily v zimě na lyžařské sjezdovce. V mrazu to ani nemůže být kapka vody. Existují určité fyzikální zákony. Proč by se tyto úkazy například fotily jen nad určitými osobami, které stojí těsně vedle sebe? Proč se tyto energie často ukazují v místech, které jsou posvátné? Myslím poutní místa, kostely a tak. Já na Tvé fotce vidím ochránce. Kteří hlídají Tvůj klidný  spánek. A ve snu k Tobě promlouvají a posílají Ti informace. Tvoje fotka je fakt  nádherná Adélko, protože už víš, že když se ukládáš k spánku, tak tě kdosi milý a  neviditelný chrání. Ochránci jsou přímo nad Tebou. Cítím z té fotky lásku a ochranu. Tato fotka jasně říká, že někomu na Tobě moc záleží.Ted mi tu začalo praskat v celém bytě. Vím, co to znamená. Vedle tebe, je prázdné místo v posteli. Nad tím místem je duchovní energie zemřelého člověka. Je blízko tebe. Má tě rád. Moc si přeje abys byla šťastná. Snad sama pochopíš, kdo to je. Ta duše by si to moc přála, aby jsi to věděla a sama na to přišla. Měj se sluníčkově.  Přeji hodně slunečních dnů.
Tvá fotka je nádherná. .

S láskou Kytička

 

 

Ještě bych chtěla doplnit, že často tyto energie vidí malé děti.
Tento maličký chlapeček skutečně  něco určitého vidí a chytá ve vzduchu a velmi je tím objevem
zaujatý. Na první pohled tam nic není. Když se ale podíváte lépe, je tam vidět malinké bílé kolečko. U jeho levé ručičky. Kdoví, s  kým si to ten maličký, chce asi hrát?

Kytička

Obrazek

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3261171
Měsíc: 15658
Den: 848