Jdi na obsah Jdi na menu

ANDĚLSKÁ ENERGIE A ZVÍŘATA

žena-v-obrázku-růže.jpgMilá Kytičko,
zdravím Vás a posílám hezký pozdrav od nás z Benešova. Je to už pár měsíců,co jsme se potkaly na andělském setkání, které pro mě bylo novým startem v mé kariéře. Nevím, zda si vzpomenete, měla jsem dotaz, který se týkal mého vztahu se zvířaty. Od dětství velmi miluji zvířata a moje touha být jim užitečná mě přivedla k nápadu pracovat s andělskými energiemi né pro lidi, ale pro zvířata.
Odpověděla jste mi, že to cítím správně, že je to můj životní úkol a nemám se této cesty vzdát, protože je pro mě správná.

Absolvovala jsem zasvěcení do energie Reiky, Miguraj i Schambally 1024, chtěla jsem se věnovat lidem, výkladům a ezoterice, ale zároveň mě to táhlo k té práci se zvířaty. Chodím už několik týdnů pomáhat na jeden statek, kde jsem začala využívat těchto energií, mám kamaráda veterináře, který mi umožnil přístup k mým pacientům a přesvědčila jsem se, že zvířata na tyto energie reagují velmi kladně. Tak nějak mě tyto mé aktivity navíc přivedly k myšlence vegetariánství a jednou bych se chtěla léčení zvířat věnovat na plný úvazek.

Kytičko, chtěla bych Vám z celého srdce poděkovat za Váš prvotní impuls a za to, že díky Vám jsem našla svůj směr. Vaše slova mě tak povzbudila, našla jsem sílu a odvahu k tomu prvnímu kroku do neznáma, vlila jste mi optimismistický vhled do mé mysli. Ještě jednou děkuji a těším se na setkání s Vámi. Moc si vážím Vaší pomoci.
S pozdravem Zdenka T.

víla-nádherná.jpgDrahá Zdeničko,
naše životní cesty jsou často spletité a někdy je těžké najít směr a mít tu správnou vizi budoucnosti, když ostatní nás navíc zrazují a nevěří našim schopnostem. Děkuji za to, že jsem mohla alespoň malinko přispět ke Tvému růstu a správnému životnímu rozhodnutí.

Někdy mi stačí jediný pohled do očí člověka. Ten pohled spojí mě a jeho duši a já načtu vše, co v danou chvíli potřebuji vědět. Každá duše má jiný úkol a potřebuje řešit zcela odlišná témata. Oči jsou spojovatelky našich duší. Ve Tvé duši jsem viděla nekonečné množství lásky ke zvířatům, která plyne přímo z Tvé podstaty a zaměření. Není nic, co bys nedokázala obětovat, abys mohla dostát svému úkolu. Jedna věc je rozhodnutí a druhá věc je realizace.

Pokud uvěříš, že toto je opravdu Tvůj úkol a z hloubi svého srdce jej přijmeš, pak Ti vesmír také pošle vše, co k tomu splnění potřebuješ. Pomocné duše, prostory, situace a také finance. Toto vše je otázka silné víry. Nemusíš se ničeho bát.

Zvířata na energii andělů a nanebevzatých mistrů reagují opravdu pozitivně. Poprvé jsem sama  na vlastní oči viděla paní, která andělskou energii léčila psa a on jí sám jakoby nastrkoval hřbet, kde měl zdravotní problém a bylo na první pohled patrno, že působení této energie je mu velmi příjemné. Také velká zvířata jako koně, krávy, ovce, dobře reagují na tuto energii. O léčení květin už jsme zde také hovořili, takže , mohli bychom obecně říct, že každý živý organismus na uzdravující čisté, léčivě energie andělů reaguje kladně. Je všeobecně známo, že zvířata vnímají energie člověka –  poznají dobré lidi a reagují na jejich vibrace.

Pokud nějaký člověk pracuje z temnými silami, odráží se to také v jeho energii, obklopují jej temné bytosti,které vibračně přitahuje. A pak se stává, že při setkání se zvířaty má ten člověk potíže, protože psi nepřiměřeně štěkají a dorážejí, cení zuby, jednoduše se bojí. Koně se plaší, ze stejných příčin strachu, jen kočky tato energie bude přitahovat, protože se budou ze všech sil snažit tuto negativitu přeměnit a změnit vibrační pole na kladnější póly. Budou se ale držet v uctivé vzdálenosti od toho člověka, jen tiše příst a vytrvale měnit proudy energie.

Kočka je zvíře – léčitel. Sama jsem si několikrát vyzkoušela kočičí intuici. Naposledy tuto sobotu na návštěvě u jedné kamarádky, která má krásnou bílou kočičku. Už od rána jsem pokašlávala a trošinku mě pobolívalo na průduškách. Dívala jsem se na milou krásnou kočičku a po chvíli jsem k ní začala vysílat myšlenky . „Jsi krásná, mám Tě ráda, přijímám Tvou energii, pojď mě léčit“ . Chvilku se nedělo vůbec nic.

Za malou chvilku kočička přišla, jen se o mě napřed párkrát lehce otřela, něco jako kočičí seznámení. Pak mi vyskočila na klín. To už jsem upozornila ostatní, že mě trochu bolí na průduškách, a že ta kočka jistě má správnou intuici, a bude mě léčit. Čekala jsem, co bude dál. Kočička se mi mohla pohodlně uvelebit na klíně a dřímat v teple a klidu. Ona ale začala šplhat až pod můj krk, kde se mi obtočila jako bílý kožešinový límec na má prsa. Ihned začala příst. Cítila jsem její teplo. Vnímala jsem zvláštní vibrace kočičího předení. Jen lehce jsem jí hladila a užívala si toto krásné souznění. Po dost dlouhé chvilce z mého krku seskočila dolů a dál se věnovala jen svým kočičím hrám.

Měla jsem najednou pocit, že můj domov není úplný a pochopila jsem proč. Ihned jsem vyslala nahoru myšlenku. „ Prosím milovaní andělé, přeji si aby ke mně přišla kočička – stejně bílá a krásná". Vím, že duše té kočičí bytosti příjde a u nás se najednou objeví kotě. Bude to má přítelkyně, bude mi pomáhat léčit....Děkuji...

Děkujeme Ti dnes Bože za lásku všech zvířat, které nás obklopují. Děkujeme, že jsou součástí našeho světa. Děkujeme, že jejich lásku můžeme vnímat, přijímat a že nás léčí. Prosíme Tě z celého srdce, aby co nejvíce lidí pochopilo, že zvířata prožívají emoce podobně jako my. Zvířata trpí, když ztratí někoho blízkého. Radují se ze setkání, cítí bolest, strach a nebezpečí. Cítí smrt, vnímají anděly a energie. Prosím Tě Pane z celého srdce, pomoz tuto pravdu pochopit co nejvíce lidem.

Děkuji s láskou Kytička

 

kotata-jin-jang.jpg


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Proč lidé ubližují zvířatům?

(Petra, 10. 2. 2012 20:13)

Milá Kytičko, proč lidé tak krutě zachází se zvířaty? A proč se to děje čím dál víc a častěji ? Co se stane s dušičkami takto utrápených zvířátek ? A budou viníci někdy potrestáni? Nemůžu pochopit, proč se to děje, celý svůj život věnuji zachraňování zvířátek a často mám pocit, že mi osud už od dětství přímo posílá do cesty zvířátka, která potřebují pomoc ...

Re: Proč lidé ubližují zvířatům?

(Martina, 12. 2. 2012 23:54)

Na tuto otázku také hledám odpověď pořád se ptám PROČ????? Proč se lidé tak krtutě chovají ke zvířatům, proč Ti kteří by se nám oddali trpí kvůli lidem..tolikrát jsem obrečela mou bezmoc:((( Kytičko můžeš nám k tomu napsat něco více? Copak je to jejich "pozemský úděl" .... vím že je vše tak jak má být ALE TOTO?? opravdu musí zvířata zažít tolik bolesti?:((

Re: Re: Proč lidé ubližují zvířatům?

(Jana H., 30. 3. 2012 13:28)

Protože si myslí, že jsou vysoko nad nima a nejsou ochotni připustit, že všechno co je kolem nás je jeden celek a tedy i oni jsou tím zvířetem, ptákem, stromem. Vysvětlit jim toto je beznadějné. Nepochopí a ještě se mi vysmějí.

lidi nezabíjejte cítící bytosti!!!!!!!!!!

(Kateřina Bořková,k.borkova@seznam.cz, 12. 2. 2012 1:21)

taky by mě zajímalo víc o týraných duších zvířat?! nedávno jsem viděla video jednoho vegetariána,který se snaží na přednáškách ukazovat co se děje na jatkách !!!!!!!!!!!ta hrůza!prasátko pověsí za nohy a zaživa podříznou hrdlo,tele vezmou kravičce hned po narození a ta hrůzostrašně pláče celé dny a viděla jsem jak telátku šlapou na hlavu!!!!!!! já se snažím být mírumilovná a lásku vysílat ,ale ve chvíli když jsem to viděla nakopala bych toho chlapa do zadnice!!!!!!!!!!!proč nám s tímhle ARCHANDĚLÉ NEPOMOHOU!? jsem vegetarián,učení sai bábi se mi líbí už z tohodle důvodu-ahimsa=nenásilí,Ježíš,budha,František z Asisi ....atd hodně lidí kolem mě jsou a byli vegetariáni.........dneska jsem byla se svojí 5letou Terezkou v Apolence v Pardubicích jsou tam úžasní ošetřovatelé,té práce co odvedou,budeme tam s Terezkou jezdit častěji a hladit koně ,krmit je jsou úžasní nechtělo se nám od nich .........nedají se ty pocity vyslovit.Kytičko je možné ,že se známe z Atlantýdy ?jsem taky z Atlantýdy a jestli bude seminář v praze můžu si zabukovat místo?
ale když je kočka na tak vysoké duchovní úrovni,že se snaží odvést od někoho temné bytosti a sama loví myši,tzn,jí maso,tzn. zabíjí-to mi pak nesedí s nenásilím a i to,že sai bába říká,že každého kdo jí maso a nechává zabíjet tak stihne stejná karma jako řezníka?! a kočku ne!?
pac a pusu katka
děkuju katka

Přání

(Věra, 6. 2. 2012 22:30)

Moc bych Ti Kytičko přála léčivou kočičí dušičku.Sama jich mám doma 5 a jsou to moje zlatíčka:-))Opravdu se mezi nimi cítím užasně :-))Všechno co píšeš je pravda.

pejsek

(katka, 6. 2. 2012 21:33)

Náš pejsek Barunka u babičky viděla ducha zemřelého dědečka ,který se nejspíš vznášel v rohu kuchyně,protože jsme se nestihly s dědečkem rozloučit v nemocnici a když umřel vrzalo nám jeho oblíbené křeslo doma dva dny,až babička říkala tak dědo už z tebe mám strach nech toho a měla babička krásný sen jak se drží s dědečkem za ruce a procházejí se ,byla se dušička rozloučit ? nebo ho babička pláčem přitahovala..!?te´d se za něj občas modlím
máte krásné stránky kytičko a moc si vážím vaší práce

zvířátka

(Běla, 6. 2. 2012 18:29)

Přes slzy jako hráchy toho moc nevidím, a tak snad jen DÍKY
Kytičko.

Liečivá energia zvierat

(Marianna ohajko@ehs.sk, 6. 2. 2012 17:44)

Úplne ste bou Kytinko súhlasím,lebo tiež máme doma miláčika-našu mačičku"Steisy" a tá teda vie liečiť...Je to silná osobnosť a keď mám svoje ženské dni,leží mi na brušku a hneď bolesti miznú a čo je,najzaujímavejšie,že vždy si vybrovaním najprv nájde správnu polohu a potom sála.
S láskou Marianna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257517
Měsíc: 16225
Den: 641