Jdi na obsah Jdi na menu

ANDĚLÉ MLUVÍ JASNĚ A VESMÍR NÁS VEDE SPRÁVNOU CESTOU

24. 9. 2009

ObrazekMilé sluníčka, k víkendovému pobytu v Beskydech II., už jsem se nechtěla vracet.
Vše proběhlo úžasně a máme nádherné vzpomínky. Přesto právě o tomto víkendu ukázali andělé dvěma ženám, že informace přicházející z Vyšších dimenzí nejsou jen prázdná slova.

Že to jsou přímo a konkrétně míněné rady, ukazatele směru a cesty. Andělé s námi nekomunikují jen tak z nudy,pro legraci, nebo z vlastní potřeby jakéhosi rozptýlení. Jejich pomoc je zřejmá ve všech směrech našeho života. Obzvláště pozorní jsou ale k lidem, kteří hledají novou cestu, k lidem stojících na pomyslné křižovatce života.

Příběh 1.
První ženou, která o víkendu v Beskydech dostala od andělů jasnou odpověď, byla Marcelka.

Přijela do Beskyd s dcerkou, (která byla mimochodem stejně jako maminka plná úsměvu, pozitivní energie, lásky, a tento obraz umocňoval ještě fakt, že pod svým srdcem nosí nový život.)

Hned první večer když jsme si povídali, tak Marcelka nám vyprávěla svůj sen ve kterém vidí hada, nějaký hrad a také nějaký znak. Určitě si vzpomínáte.  Společně jsme se dobrali k vysvětlení, že vlastně had a znak – znamenají symbol léčení. Obraz hradu znamenal, že už někdy v minulém životě lidi léčila. Marcelka se snažila během pobytu znak namalovat a částečně se jí to i podařilo.

Další moment vysvětlení nastal ve chvíli zasvěcení Miguraj, kdy jsem Marcelce sdělila poselství od andělů, které ve chvíli zasvěcování plyne sice skrze mě, ale já si slova, která při zasvěcování sděluji, nepamatuji. Informace jen projde, a neuchovává se v mé paměti.

Tentokrát si ale pamatuji, že kolem Marcelky jsem najednou viděla zlaté světlo. Byla jím obklopena. A já jsem řekla něco o předávání světla. Marcelka byla nadšená, protože před zasvěcením, prosila anděly o jasnou odpověď, která přišla.

Vlastně už jí v minulosti někdo na toto světlo, které kolem sebe bezpochyby má, upozornil. Jen chtěla vysvětlení, které v tu chvíli přišlo. Přesné a jasné. Jsi nositelem světla. „Máš dál, ostatním lidem předávat světlo“.

Po návratu z Beskyd mi Marcelka poslala email, který vše vysvětluje.
 

ObrazekDrahá Kytičko,
píšu ti celá šťastná a ještě se nemůžu z toho nějak vzpamatovat!
V prvé řadě ti chci moooc poděkovat za úžasný víkend v Beskydech a za setkání s krásnýma lidičkama plných lásky a porozumění.Děkuji Ti za zasvěcení do energie MIGURAJ I. a II. stupně ,při kterém jsem měla kolem sebe žluté světlo Archanděla URIELA a vzkaz ,že jsem nosič světla .

Jestli si vzpomínáš ,tak jsem tam vzpomínala můj sen o hradu ,hadech a znaku na chodníku ,ten znak jsem si napůl namalovala na pobytu a zbytek jsem uviděla dnes při otevření web stránek ,abych si přečetla více o Archanděli URIELOVI a nosičích světla .Ten znak co má Ar.Uriel je přesně to co jsem viděla v tom snu!!!!!!!!!!!Dostala jsem další důkaz o Tvých slovech !Děkuji Ti moc za to ,že jsi mi pomohla najít můj směr ,konečně vím co mám dělat a je můj úkol tady na zemi.
Ještě jednou díky z celého srdce

Přeji sluníčkový den
S láskou Marcela
P.S.Přikládám ten obrázek

Obrazek

 

 

Obrazek

Příběh druhý, se týká mé kamarádky Daniely, která řeší bolestný rozchod s partnerem.
Přišla ke mně asi dva týdny před pobytem v BeskydechII., celá ztrápená a bolavá.
Vnitřně cítí, že by se k partnerovi neměla vracet. Hodně jí ubližoval, byť jen slovně.
A tak si přišla pro odpověď k andílkům. Všechny karty, do kterých jsme koukly, byly
 nasměrovány na ROZCHOD, SVOBODU, a NOVÉ ZAČÁTKY.
Karta – SKONCUJ S DRAMATY, - a poselství, které skrze tuto kartu přišlo, bylo neklamným znamením, že opravdu je čas jít dál a nevracet se zpátky. Neohlížet se.

Předala jsem jí vzkaz od andělů, který říkal, že tento vztah není cestou k vzestupu,  ale pádem, do bolesti a ublížení. Navíc, nám bylo sděleno, že rodina muže, kterého Danielka tolik miluje, k ní vysílá neskutečně silnou negativní energii.

Oni jí nechtějí. Je nutné si vytvořit ochranu a nestýkat se s tímto mužem. Byla to jen zkouška, která Danielku měla přivést k vyburcování vlastního sebevědomí. Měla si uvědomit, že ONA si zaslouží někoho lepšího, že už nenechá ostatní šlapat po svém sebevědomí.

 Obraz rodiny partnera ji ukázal odvrácenou tvář slušnosti a lásky. To jí mělo zastavit. Najednou jsem musela říct větu: „Pojeď s námi do Beskyd, tam se všechno pročistí a ty nalezneš novou sílu. Odstraníme energetická vlákna, která Tě s tím mužem svazují, vytvoříme ochranu pro Tebe a ty se budeš cítit svobodně a vše se uzdraví.

Už takto nemůžeš dál, už tento stav hodně ubližuje tvému zdraví. Daniela skutečně musela v této chvíli přiznat, že od chvíle co je s tímto mužem, má i značné zdravotní problémy. S pláčem mi sdělila, že by ráda jela, ale blokují jí navíc finance. Její dušička byla v tu chvíli, jako zmačkaný kus papíru.

„Tak nebudeme řešit finance, řekla jsem rezolutně.“ „Budeš můj host a tím, je vše vyřešeno.“
„Vůbec si nedělej s ničím starosti, jen přijeď.“
Danielka si tedy otřela slzy, vše jsme naplánovaly a rozloučily se.
Večer před odjezdem do Beskyd mi však napsala SMS.
 
Nezlob se, nepřijedu, můj bývalý přítel, mně pozval na víkend a já to nedokážu odmítnout.
Miluji ho. Přijedu za Tebou až v neděli ráno.
Daniela
 

Co k tomu dodat? Snad jen to, že si jistě vzpomínáte, že Daniela, za námi do Beskyd ani v neděli nepřijela. V sobotu utrpěla těžký úraz kolena a tak sobotní večer strávila v nemocnici a pak v bolestech doma.

Vesmír jí poslal několik signálů, ukázal cestu, kam, má směřovat. Ona sama to dobře věděla, ale nechtěla o tom slyšet. Přišla nabídka pomoci. Přišlo upozornění.

Přišlo i zastavení, které bolelo duši. (nenávist rodiny přítele). Posléze musel přijít tvrdý pád aby hodně bolelo i fyzické tělo. 

Když jdeme vlastní silou proti proudu, často jsme jeho silou strženi a hozeni na břeh, kde si máme ujasnit, po čem vlastně toužíme, a kam, chceme dojít…….Někdy to hodně a zbytečně bolí a to je mi líto….

S láskou Kytička

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Shakila@seznam.cz

(Kateřina, 3. 5. 2010 15:31)

Ahojte všem,
cítím se trochu zvláštně když sem přispívám ale už delší dobu cítím, že bych ráda přijala energii andělů a jejich třpyt okolo mě.Jsem dost citlivá bytost, v dnešním světě rozhodně ne natolik silná abych dokázala ubližovat lidem a pracovat na pozici nejvyšší managerky. Zkrátka jsem na lidi h odná a chtěla bych aby byli i oni na mne ale je to těžkké.Chtěla bych přijímat energii andělů a abych se jim dokázala otevřít párkrát jsem už zaznamenala, že něco cítím ale asi se pořád bráním.Také mám problém s jedním mužem.Jednak je ženatý, za druhé na mě nemá čas ale když ano je to tak krásný copak láska je hřích když milujeme celým srdcem? žádám o pomoc...a jsem ochotna ji i dávat...

Můj příběh

(Jana, 24. 9. 2009 14:49)

Na netu jsem požádala o pomoc dušičku, která se na mě napojila a začala mi ubližovat. Zda vědomě či nevědomě nedokáži posoudit. Napsala mi věci, které jsem věděla, že jsou jinak, ale pochopitelně mě to nahlodalo a já začala pochybovat. Mám fóbii na myši. Během 6 dnů jsem viděla 2 potkany. Byly v mé blízkosti a já začala být vystresovaná, kde se co hlo, už bych ječela. Kamarádka mi radila, ať na ten web nechodím, že z toho má špatný pocit. Váhala jsem, ale pak přišel sen. Kamarádka za mnou přišla v náruči držela kočku. Bylo to u mě doma, když jí dala na zem objevila se myš a její kočka jí chytila. (což podle snáře znamená -Zloděj přestal krást). (dle mého vysvětlení krást energii)Druhý den jsem jí volala co se mi zdálo a říkám jí máš mě pomoc. Znovu mi opakovala nech ten web nemám z toho dobrý pocit. Ten den jsem měla i zdravotní potíže a už bylo jasné, že je něco špatně a že s tím musím něco udělat. Večer jsem poprosila archanděla Michaela o přesekání všech vláken od té dušičky a pak jsem vnitřním zrakem viděla její tvář a moc zlé oči. Ráno jsem web vymazela z oblíbených a vím, že už ho v životě nechci vidět. Tudy cesta opravdu nevede. Jěště krásná tečka. Ten den jsem byla na zahradě a prosila jsem andílky, abych už žádné myši nepotkala a do 10 minut mě přišel navštívit kocour od sousedů, který k nám nikdy nechodí:-) Děkuji bohu, andílkům za to že jsem schopna vnímat a pochopit. Všem, kteří prožívají težkou zkoušku přeji hodně síly a pochopení.

prosím pomôž

(nešťastná, 24. 9. 2009 14:15)

Drahá Kytička, prežívam niečo podobné ako Danielka a úplne s ňou súcitím. Spoznávam sa s mužom 4 mesiace. Stretávame sa najčastejšie ako sa len dá, robí pre mňa veci, čo doteraz žiadny iný muž neurobil. Milujem ho celým svojim srdcom. Anjelikov prosím vždy o ochranu nad naším vzťahom. Fakt je ten,že som zistila určité veci, ktoré mojej dušičke ubližujú. Je v tom iná žena. Ona nevedela o mne a ja som nevedela o nej. Keď som chcela od neho vysvetlenie, vždy to skončilo len na mojej "ženskej domýšlavosti". Opak je však pravdou a ja neviem,čo mám robiť. Milujem ho tak silno, že to všetko nedokážem ovládať. On mi svojou "druhou tvárou" ubližuje. Aj napriek tomu ho milujem. Anjelikov sa vždy pýtam ako to vlastne je. Prichádza mi odpoveď, že ma miluje a že všetko je nejaký zámer. Ja už neviem,čo si mám myslieť. Trápim sa, lebo ma tie "iné" veci veľmi bolia. Ale láska, ktorú k nemu cítim, je tak skutočná a silná....

DANIELKA, viem, čo prežívaš a cítiš. Posielam Ti lásku do srdiečka. N.

podobný osud

(Vladimíra, 24. 9. 2009 14:06)

Mám podobnou zkušenost.Nejdříve mně varovala kartářka, pak mně zastavila na chvíli nemoc, pak těžší nehoda. Člověk má najednou více času přemýšlet. Přeji Ti Danielo jasnou mysl při pochopení této zkoušky.
Vlaďka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260542
Měsíc: 15555
Den: 697