Jdi na obsah Jdi na menu

ANDĚLÉ JSOU S NÁMI ZA VŠECH OKOLNOSTÍ

15. 12. 2011

žena-a-křídla.gifMoje zlaté sluníčka,

zázraky posledních dvou dnů, mě opět ujistily, že andělé jsou s námi na každém kroku, v každé situaci a za všech okolností našeho života. Tento příběh se mi stal dnes 14.12.2011. Moc ráda se s Vámi o něj podělím, neboť právě on patří k těm příběhům, které nemají vysvětlení, jen ponechají mrazení v zádech.

 Dnes bylo docela příjemné a na prosinec dost teplé odpoledne. Jako každá žena v tomto období, mám  v hlavě vánoce, nákupy a pečení cukroví. Dokončila jsem proto rychle  svou práci v salonu a za malou chvíli, jsem se už procházela v jednom z obchodů, kde jsem se chystala koupit vánoční dárek svému synovi. Byla jsem plně zaujatá výběrem zboží a davem lidí, kteří touto dobou stejně jako já shánějí vánoční dárky. Naprosto mě pohltila tato zvláštní vánoční atmosféra.

Mou předvánoční idylku přerušilo zvonění mého telefonu v kabelce. Po dost velkém snažení jsem vylovila telefon z kabelky. Bylo to cizí číslo. Mé oči se nedokázaly odtrhnout od nádherných vánočních doplňků a tak jsem jen zběžně a nepřítomně řekla obvyklé „Prosím???“ V telefonu se ozval příjemný mužský hlas, který se mi představil příjmením, které mi ale vůbec nic neříkalo a které jsem v tom svém vánočním zaujetí ihned zase zapomněla.

Muž mi řekl pouze krátkou větu: „ Zdravím Vás ,mám tu od Vás několik zmeškaných hovorů“. „Co potřebujete??? Překvapeně jsem se zeptala „Já ??? Já jsem Vám přece nevolala??„ Ale ano opravdu volala, přesvědčoval mě vytrvale muž.“ „Několikrát za sebou zazvonil telefon a než jsme ho zvedl, tak zase zvonit přestal.“ Proto se ptám, co potřebujete.“„Možná se Vám naše číslo vytočilo omylem,třeba jste ho nechtě zmáčkla v kabelce.“Pokaždé to bylo toto Vaše číslo.“

Zakroutila jsem nevěřícně hlavou. „To není možné, mám telefon, který se nejdříve vysune a pak mohu teprve telefonovat.“ „Nemohla jsem to být já“.  „A pak, neznám Vás, nemám Vás ani v seznamu .Toto číslo vidím poprvé. „Cítila jsem že něco tady nehraje“. Najednou jsem úplně zapomněla na vánoční shon a zastavila jsem se.

„ A kdo vlastně jste???“ Vypálila jsem otázku.“ „Muž se chvíli odmlčel.“ Znovu jsme zopakovali představovací rituál . „Zamyslel se chvíli nad mým příjmením. „Nejste Vy ta zpěvačka??“ Tentokrát jsem se pobaveně zasmála .„Ano, někdy jsem….“ÁÁ tak to jste nám zpívala na svatbě dcery“,řekl nadšeně muž.….“Předám Vám manželku“….Do telefonu se ozval najednou tak těžký vzdech „Ahoj, Renata“….omlouvám se za zmatek…jsem pod těžkými antidepresivy….manžel mi musel zavolat sanitku, bylo mi tak zle, mám hrozné deprese, víš..“ Už nemám vůbec sílu.

„ Její hlas zněl tak slabě a tiše. Vybavil se mi ten den, kdy jsme hráli na krásné svatbě uprostřed léta. Najednou jsem měla před očima zase tu milou blondýnku, která vůbec nevypadala na to, že už vdává vlastní dceru. Už tehdy jsem měla dojem, že je mi tato žena velmi blízká.„ A co se Ti stalo Renátko??„položila jsem důležitou otázku.  Chvíle váhání. „No to je dlouhý moc dlouhý příběh, víš. Nemám teď sílu. „Její hlas byl téměř neslyšitelný.

Nadechla jsem se. „Tak mi Renátko nic nevyprávěj, jen odpočívej a já Ti budu posílat každý den energii a také poprosím anděly, aby Ti dodávali sílu a světlo.  „Moc děkuji ozvalo tiše  ze sluchátka. Až mi bude lépe, tak se ti ozvu. Mnohokrát jsem Ti chtěla napsat“. „Určitě mi napiš.“  „Zatím se měj sluníčkově“. Ukončila jsem tento podivný rozhovor.

Netrpělivě jsem projela všechny volané čísla v tomto dnu. Volala jsem ráno dětem, pak mamince a kamarádce. Všechny mám uloženy  v seznamu. Nic víc tam nebylo. Podala jsem telefon manželovi, který si s ním trochu důkladněji pohrál a vytáhl z paměti další informace. „Na toto číslo dnes nikdo z tohoto telefonu nemohl volat.“ Vrátil mi telefon s tímto definitivním verdiktem.

Lehce mnou projel mráz. Ta žena nutně potřebovala pomoc, potřebovala se se mnou spojit. Andělé to zařídili po svém. A já ji mám teď posílat světlo, léčivou energii  a prosit anděly o další pomoc. Vyšla jsem do stmívajícího se soumraku. V mé duši je ale světlo. ANDĚLÉ JSOU S NÁMI ZA VŠECH OKOLNOSTÍ.

Děkuji a přeji všem krásně vyladěný a sluncem prosvícený den

S láskou Kytička.

linka-IJ.gif

 

Komentáře

Přehled komentářů

PROSÍM O RADU

(zuzka, 16. 12. 2011 13:07)

Paní Věro, s dětmi je to někdy velmi těžké, také já stále prosím a prosím..... pokud budete posílat radu, zde je také moje adresa angelzuzi@seznam.cz
děkuji

Re: PROSÍM O RADU

(Věra, 16. 12. 2011 13:30)

Ráda poradím,jak budu mít více času tak hned napíši.Bude to trochu delší psaní.Přeji pěkný den

paní Věrko....

(Pírko, 17. 12. 2011 13:52)

prosím, pokud byjste mohla...pošlete onu pomoc i mě..děkuji
petraulman@seznam.cz

Paní Věrko

(Hanka, 18. 12. 2011 20:25)

pokud by vám to nevadilo, tak bych též poprosila o radu...email: jamjam@centrum.cz ... moc děkuji. Hanka

Prosba

(Viman, 15. 12. 2011 8:04)

I já bych potřebovala pomoc pro svého nezdárného syna / od jeho andělů, aby mu domuvili / , který se chová zoufale a neustále mě svým chováním trápí několik let, byť bude za měsíc plnoletý. No snad budu i já vyslyšena a pomoc přijde a hlavně včas , kéž by...

Re: Prosba

(Pírko, 17. 12. 2011 13:50)

mám stejný problém se synem, za pár dní mu bude 19 let...je neustále v kotrmelcích a já s ním..moc bych mu chtěla pomoci...ale už jsem aké s rozumem v koncích....

Pro Viman

(Věra, 16. 12. 2011 12:31)

Viman také jsem prosila Boha o pomoc s podobným problémem.A On mi pomohl.Kdybyste chtěla,napište email a jé Vám popíši,jakým způsobem mi Bůh pomohl.Do konce života mu budu děkovat.S pozdravem a láskou Věra

Zázraky sa dejú

(Erika, 15. 12. 2011 8:07)

Stalo sa mi niečo podobné.Ale našťastie nešlo o život.Bolo to vyzváňanie s odkazmi,ktoré som pochopila až po určitom čase.Vtedy mi nedávali zmysel,až po čase.Ďakujem Bohu a anjelom za ne.Aj Tebe Kytička za to,že si a aj za svetlo,ktoré šíriš.S láskou. Erika.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259564
Měsíc: 15475
Den: 569