Jdi na obsah Jdi na menu

A MÁME TU DALŠÍ MIMINKO

27. 3. 2008

ObrazekZdravím tě kytičko.
Mám pro tebe nádhernou novinu.ČEKÁME MIMINKO.A to díky tobě.Jsem v 9 týdnu těhotenství.Pracovali jsme spolu minulý rok v říjnu.Pomáhala si mi vyrovnat se s potratem ke kterému jsem byla donucena svým otcem.Byla u mě pořád ta dušička miminka ,kterou jsem tehdy dala pryč.Pomohla si ji ode mě odvést ke světlu.Zároveň si mi prozradila že pravý čas k setkání s mým miminkem přijde v únoru 2008.Musím se přiznat ,že jsem na to již zapoměla a nechala věcem volný průběh.Jaké pak bylo překvapení 11.3 2008 kdy jsem si udělala test a vyšlo mi okamžitě že jsem těhotná.

U lékařky jsem ještě nebyla jsem k ní objednaná na 1.4.,ale doufám ,že vše bude v pořádku.Těhotenský test jsem si pro jistotu dělala ještě 3krát a vždy pozitivní.Jsem strašně šťastná jen nevím jestli to bude chlapeček nebo holčička.Je mi to jedno,ale vím jak si mě sama poučila,že je dobré s miminkem komunikovat a říkat mu jménem.

Pro mě je to zatím Davídek po tatínkovi,ale nerada bych mu tak říkala pokud by to byla holčička.a pak mám velké obavy jak bude probíhat těhotenství.Mám strach o miminko ,aby nebyly nějaké komplikace.Už jsme o mimi přišli 4krát i když v 5-6 týdnu ,ale ta nejistota pořád ve mě je.Každý den prosím mého dobrého archanděla Gabriela o ochranu pro miminko.Několikrát se mi i o něm zdálo.Jednou se mi zdálo jak mi říká Gabriel ,že budu mít dvojčátka.Cítím jeho ochranu a to je pro mě obrovská útěcha.

Děkuji ti Kytičko za všechno.Jsem šťastná ,že do mého života jsem nechala vstoupit andílky.Že jsem změnila díky nim a tobě celé své myšlení a tím i život.Vrátila jsem se zpět k přírodě.Odstěhovali jsme se z Ostravy na jižní Moravu až k hranicím s Rakouskem do mého rodiště.Bydlíme u mých rodičů a vyřizujeme stavební povolení,příští rok bychom chtěli postavit malý domeček se zahrádkou.

Manžel se nadchl pro zemědělství a tak z kluka z města se stane zemědělec,včera udělal zkoušky na traktor..Je na něm vidět jak je šťastný.Rodiče totiž s mými bratry mají agrofarmu a jsou šťastni že jsme celá rodina pohromadě a že držíme spolu.Můj život dostal úplně jiný směr.Pevně věřím tomu že nám tuhle cestu ukázali andílci,které jsem o to požádala.Je to nádherné .a to díky tobě.Mockrát ti z celého srdce za všechno děkuji.Posílám ti sluníčko.

S láskou Petra

 

Peťulko, moc Ti gratuluji.
Andílci jsou úžasní, sdělili nám i vhodný čas, kdy miminko přijde. Tvůj návrat k přírodě je uzdravující jak pro tvé tělo tak pro tvou dušičku. Prosím nezapomeň miminku opakovat Ty věty, které Ti andílci posílali. Každý den mu s láskou řekni, že se nemusí ničeho bát. Že tentokrát ho ochráníš. Nikdo mu neublíží, nikdo  jeho dušičku nepošle zpět. Budete spolu. Představuj si den Vašeho setkání jako velkou slavnost. Andělé budou s Vámi. Víš, kdy  se duše k tobě vrátila, odpustila Ti a našla novou odvahu a sílu.Poděkuj za její návrat. Vyber hezké jméno a už dnes miminko tím jménem oslovuj. Bude to dítě, které bude mít rádo hudbu a také všechny zvířata. Udělala jsi opravdu moc dobře, že jsi mu připravila nový domov, kde bude mít kolem sebe přírodu.

Přeji ti hodně šťastných dnů a těším se na každou fotku tvého miminka.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3261164
Měsíc: 15651
Den: 846