Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE MŮJ PARTNER DÍVÁ NA JINÉ ŽENY

unor-laska-1.jpgMilá Kytička,

prepáčte mi, že Vám opäť píšem, ale neviem, kde mám hľadať pomoc. Viem, že je mnoho ľudí, ktorí Vás potrebujú.. Keby som sa mohla s niekym poradiť, ale neviem, kam mám ísť a som z toho nešťastná. Stále trpím bolesťou, o ktorej
som Vám kedysi písala. Súvisi so sexualitou. Zašlo to až tak ďaleko, že nedokážem pozerať na televíziu, ani prejsť po ulici, bez toho, aby ma to
nebolelo.

Mám akési choré vnímanie sveta, ktorého sa neviem zbaviť. Keď
vidím pekné dievča, myslím na to, ako by to vnímal môj priateľ a čo by to v ňom vyvolalo. Nedokážem mu veriť. Niekedy pre to veľmi trpím. Môj vzťah sa rozpadáva a ja cítim, že je to všetko moja vina. Prečo nedokážem byť šťastná? Veľmi túžim po láske a nežnosti.. ale sama lásku nedokážem dať.
Cítim, že moje srdce zatvrdlo, pretože sa snažím chrániť pred bolesťou.

Neviem, či mám zotrvať vo vzťahu s priateľom, alebo z neho odísť. Neviem sa rozhodnúť. Nedokážem urobiť ani jedno, ani druhé. Nedokážem ho opustiť, pretože sa bojím osamelosti, ktorá ma čaká. Nemám ani kamarátky, v mojej rodine nik netuší, čo prežívam. Ľúbim ho.. ale niekedy ho nenávidím.
Niekedy sa neviem zmieriť s jeho spôsobom života, neviem mu veriť, neznesiem nadávky. Ale on nie je zlý človek.. Mám pocit, že to, kým je, je moja vina.

Ja som mu v minulosti ublížila a veľmi ma to mrzí. Niekedy na okamih verím, že to bude dobré, že ten vzťah dám do poriadku. Ale potom.. cítim, že už nemám síl. Ale, čo ak je on pre mňa ten pravý? Čo ak sme si súdení a nik na
mňa už nečaká? Kytička, existuje nejaká cesta, ako sa zbaviť bolesti a nájsť riešenie? Veľmi Ťa prosím, pomôž mi.. Ako mám pomôcť sama sebe? Naozaj
neexistuje nádej, že by sme mohli byť spolu šťastní?
Budem Ti veľmi vďačná za Tvoju odpoveď.
Prajem Ti krásne dni.

S pozdravom Tina

 

link-kv3.gif

víla-nádherná.jpgDrahá Tinko,

Vidím Tě jako velmi citlivou a jemnou ženu. Ty dokážeš být něžná a milující. V té Tvé tvrdé slupce je křehké a zraněné srdce. Nikdo nedokáže lépe pochopit Tvé pocity než Tvůj ochránce, Tvůj anděl, který jde s Tebou po všechny životy, které jsi prožila a právě Tvůj anděl Ti poslední dobou radí, abys „NĚCO“ udělala. Podívat se do vlastních pocitů, ponořit se do tichých proudů energií ve svém vlastním nitru, není jednoduché. Co tam najdeš?

Jaké jsou myšlenky v Tvé hlavě? Píšeš, že pokud potkáš hezkou dívku, přemýšlíš, jak by to vnímal Tvůj přítel a co  by to v něm vyvolalo. Hodně žen by si teď mohlo položit stejnou otázku. Tak co ten můj??? Dívá se, nebo nedívá? Má oči jen pro mě? Nebo vnímá i jiné ženy?

Věř mi, že každý muž / pokud je zdravý a přitahují ho ženy/ se dívá. Jen některý to víc dává najevo, jiný to umí skrývat. Ale dívá se každý. A většina mužů navíc mívá ihned sexuální představy s ženami, které vidí. Otázka je, do jaké míry se ten muž dokáže ovládat a jak se zachová. Není důležité, co se odehrává v jeho představách, ale mnohem podstatnější je, co připustí v reálném životě. Pokud tyto představy dokáže zvládnout a tento sexuální náboj obrátí v Tvůj prospěch a miluje Tebe, je vše v pořádku. 

Muži potřebují inspiraci. V podstatě  my ženy jsme na tom podobně a také potřebujeme inspiraci,také se rády podíváme na hezkého muže. Jen nemáme tak často tyto představy. Máme své hudební idoly, umělce, sportovce a přiznejme si, že každá jsme někdy nějakého známého muže obdivovaly. Plakáty známých tvářích v dívčích pokojích jsou toho neklamným důkazem.

Jsme ale u velmi důležité otázky a tou je DŮVĚRA K PARTNEROVI.

A zde máš Tinko velký problém. Nevěříš ani jemu, a tím pádem nevěříš sobě. Máš pocit, že Tě vymění za někoho, koho náhodně potká, kdo se mu nečekaně zalíbí. Podsouváš si tyto představy do podvědomí a dáváš tím do pohybu negativní energii.

Pak jsi nešťastná. Bojíš se. Strach není dobrý rádce. Strach přitahuje navíc bytosti z nižšího astrálu a tito našeptavači dokončí dílo zkázy. Bojíš se zklamání, samoty, vlastní nedůvěry a tento strach tě naplňuje natolik, že se chováš nepřiměřeně k situacím, které nastávají.

Chceš mít partnera pod kontrolou. A jestli muži něco opravdu hodně nemají rádi, jsou to žárlivé „STIHAČKY“ .  Do této role se dostáváme, když nevěříme SAMI SOBĚ a může to mít několik příčin. Jednou z nich je tzv. karmický dluh, který splácíme z minulého života.

To je Tvůj případ. Řešíš si situace z života, kde jsi ty sama nedokázala zvládat sexuální energii. Pak posuzuješ svého partnera dle vlastních vzorců chování a jsi nešťastná.

Vhodné odblokování těchto karmických kódů a vhodné afirmace Ti mohou pomoci najít štěstí.

Afirmace:

ODPOUŠTÍM SOBĚ, I SVÉMU PARTNEROVI V CELÉ LINII ČASU.

VE MNĚ A KOLEM MNE JE ČISTO.

DŮVĚŘUJI SOBĚ I PARTNEROVI, POCIŤUJI BEZPEČÍ A KLID.

JSEM MILUJÍCÍ BYTOST PLNÁ SVĚTLA A SOUCITU.

 

LÁSKY JE DOST PRO VŠECHNY, LÁSKA JE BEZ HRANIC.

 

PŘIJÍMÁM LÁSKU ZE VŠECH SMĚRŮ, VYSÍLÁM LÁSKU KE KAŽDÉMU ČLOVĚKU.

S láskou Kytička

link-andel-111.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ďakujem..

(Tinka, 4. 4. 2011 13:41)

Drahá Kytička, veľmi pekne Ti ďakujem za Tvoju odpoveď, i všetkým, ktorý sa vyjadrili k môjmu príbehu. Už som v to ani nedúfala, možno som sa ani necítila hodná odpovede. O to viac si vážim vaše úprimné a láskavé slová. Ja som cítila, že ten problém je v mojom vnútri, pretože skutočne môj priateľ mi nedáva dôvody na to, aby som mu neverila a viem, že ma ľúbi. Raz som sa ho dokonca opýtala, či sa pozerá na iné ženy a on odvetil, že áno.. pozerá sa, pretože (ako povedala Kytička) keby sa nepozeral, nebol by zdravý muž, ale že to nie je tak, ako si to ja vysvetľujem. Vtedy ma to veľmi bolelo, tá bolesť, ktorá zo mňa vyrazila, bola vždy silnejšia ako akékoľvek dôvody, ktoré ma ubezpečovali, že to, čo si myslím, nie je pravda. Ďakujem Kytičke, že mi objasnila môj problém. Viem, že by som mala viac veriť sama sebe a nepochybovať o tom, že som taktiež hodná lásky.
Ešte raz ďakujem..
S láskou Tinka

Neúcta k sobě a povadlé sebevědomí plodí žárlivost až k šílenství

(Andrea, 3. 4. 2011 11:20)

Milá Tinko, milá Kytičko a ostatní drahé bytosti, po přečtení příspěvku jsem se sice s bolestí, ale i přesto, musela usmívat, jak stejné pocity my lidé máme. Přesně před rokem jsem se potácela ve stejných trápeních, sžíravých představách a vizích, které hraničily už s psychickou poruchou. Po téměř patnáctiletém manželství, z néhož vznikly tři úžasné děti jsem stále více nabývala přesvědčení, že mě můj manžel opustí pro nějakou mladou, krásnou a perspektivní dívku, ač jsem sama "krásná, mladá i perspektivní" (:-))). Moje otěže vůči němu se utahovaly, žárlivost gradovala, představy mě ubíjely a srdce jsem měla zatvrzelé a zraněné. Nechápal jsem své chvání - jak může tak "duchovní bytost" jako já propadat takovým nízkým energiím. Postupem času jsem ale zjišťovala příčinu všech mých obav. Manžela jsem milovala přespříliš, zahrnovala jsem ho láskou, která se mi nikdy nevracela zpět. Jeho zájem o mě byl celá léta jen ekonomický a praktický. Doma jsem vykonávala stále více, přešla jsem i na chlapské práce, jako je skládání uhlí, oprava plotů, stavení úpravy. Vydělával jsem spoustu peněz i při tzv."mateřské" se třemi dětmi, kdežto manžel stále začínal, každý rok v novém zaměstnání, někdy i dlouhé měsíce bez práce. Vše jsem táhla sama a pochpitelně jsem potřebovala od milující osoby zpětnou vazbu a ujištění, že jdeme stále stejným směrem za stejným cílem. Výsledkem toho je, že jsem i se vysokými příjmy stále více zadlužená, dům se nám rozpadá, manžel si žije ve svém světe
a já uhoněná vychytávám nejžhavější výstřely. Po mém zvolení do funkce starostky obce se situace vyhrotila úplně. Manžel tuto skutečnost neunesl, při konfliktu mi zlomil ruku (ale nebyl to první útok se zraněním). Vzal mi auto, abych musela na úřad běhat pěšky, vyhrožoval mi trestnímu oznámeními, začal mi monitorovat poštu a telefony. Role se obrátily. Našla jsem své sebevědomí ukradené dlouholetým ponižováním a uvědomila jsem si, že opravdová láska dává druhému svobodu i za cenu vlastních ztrát. Pokud milujeme skutečnou láskou, důvěra mezi partnery přezáří všechny obavy, které vlastně ani nevzniknou. Ve skutečné lásce je pro nás nejdůležitější pohoda a prosperita druhého partnera, ne obava o vlastní zklamání. Skutečná láska k člověku, se kterým souzníme ani nic jako strach, žárlivost, nejistota nevyplodí. Rozchody jsou velmi bolestné, krutá zjištění jsou zdrcující, ale jsou očistná, chirurgické odtranění takových vředů nás posouvá na duchovní cestě vpřed. Přeju ti, milá Tinko, aby tvé strádání netrvalo dlouho a abys jej na své cestě přetavila v ryzí zlato. I já snažila obrátit na Kytičku ve svém strádání, andělé to však celé zařídili úplně jinak. Přeji vám všem krásné jarní dny. Život je nádherný. Andrea

Tince

(Rosička, 2. 4. 2011 12:01)

Milá Tinko,jsou chvíle kdy mám podobné myšlenky jako ty.Vím jak jsou bolestné.A také vím,že mám stejný karmický dluh jako máš ty.Nejsi v tom sama,budu také odblokovávat afirmacemi které ti tu psala Kytička.A touto cestou za ně i já Kytičce děkuji.A také děkuji za pěkný příspěvek Lili.Budu moc ráda když se s námi Tinko podělíš jakým směrem se dále tvůj život ubírá.Určitě tak můžeš povzbudit další ženy v těchto vlastních poutech uvězněné. Přeji všem moc krásné jaro :-)S láskou Rosička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260794
Měsíc: 15569
Den: 736