Jdi na obsah Jdi na menu

VĚDECKÉ NÁZORY VERSUS POSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA K ROKU 2012 II.

víla-nádherná.jpgMoje nejmilovanější sluníčka.

Nelze se nevracet k poselství, které jsem přijala a nezveřejnit Vaše názory k článku o poselství Archanděla Gabriela k roku 2012. Přišlo mi toho více, ale nechci zveřejňovat všechno najednou. To, co mi andělé sdělili, je fakt, že je tady opravdu reálná možnost,že nastane, řekněme hodně krizová situace. Jestli něco opravdu nechci, pak je to strašení a vyvolávání strachu, protože všechno závisí na změně myšlení a nic není definitivní. Strachu bychom se měli opravdu vyvarovat, protože kdo smýšlí s láskou v srdci, má čisté myšlenky, nemusí se bát.  Já jsem vždy pro konstruktivní řešení. Přijímám Vaše návrhy na společné meditace ve dnech, kdy se budou otevírat další brány a kdy se bude měnit činnost magnetického pole země. Zaměřme se na práci na sobě, podpořme kolektivní pozitivní myšlení a přizvěme k této činnosti další duše.                                                                                       
ms1--srdicko.gifNAŠE MENTÁLNÍ SPOJENÍ PROBĚHNE V TĚCHTO DNECH
 
od 20din do 21hodin

21.ledna 2012, 2.února. 2012,  29.března.2012, 19.dubna. 2012,9.května. 2012, 11.června.2012 

V TĚCHTO DNECH SE USKUTEČNÍ SPOLEČNÉ MEDITACE    
Propojené vědomí, posílání lásky matce Zemi a prosba otci Stvořiteli o zmírnění očistného procesu. Posílení láskyplné vlny. Čím více duší se přidá, tím silnější bude proud naší energie. Na každý tento den bude dáno meditační téma a bude zveřejněn obrázek, který si stáhnete a budete se prostřednictvím barev uvolňovat a napojovat. Těším se na prožitky a společné hodiny duchovní práce. V těchto dnech a v tomto času bude otevřená duchovní škola Monáda a kdo je z blízkého okolí, je vítán na společnou meditaci. Další informace budou aktuálně zveřejňovány.

Přidávám pár názorů, které jste napsali poselství

https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/poselstvi-zemi/poselstvi-archandela-gabriela-k-roku-2012.html

  Ahoj Kytičko,

přeji Ti v Novém roce,aby Tvou duši andělé posilovali a ochraňovali v každé chvíli Tvého bytí,protože to letos potřebujem hodně všichni.Moc Ti chci poděkovat za poselství od archandělka Gabriela,jako by bylo vyčtené přímo z mé duše,moc mi to pomohlo a ještě více posílilo víru a mám pocit,jako bych byla sama v sobě sjednocená a vidím ty obrovské možnosti každého z nás.Mám velkou radost a vidím,nebo cítím tak,že vidím,ty úsměvy vyšších bytostí a úplně jasně cítím jejich doteky na těle.Je to paráda,že si vždycky u Tebe potvrdím mé vjemy a ta slova,která říkám ostatním dopředu.Prosím Tě ještě o jednu věc:Mohla bys ve svém nabitém plánu udělat místo pro seminář buď ve Vizovicích,nebo ve Zlíně?Dvě nebo tři osůbky by moc rády přišly na Tvůj seminář,tak prosím pro ně,já přijdu s nimi samozřejmě.Děkuji Ti Kytičko za všechno,co děláš pro všechny,mám Tě moc ráda,s láskou a úctou

Petra

 
Ahojky Kytičko,

jsem pravidelnou návštěvnicí Tvých přednášek a seminářů. Vždy jsi na mě působila klidně a trochu zdrženlivě, co se roku 2012 týká. Tvrdila jsi, že se nemusí stát vůbec nic, ale také může a že se máme snažit žít a vnímat srdcem. Zdá se mi to, nebo se ve Tvých názorech něco změnilo. Máme se bát, je to opravdu tak vážná situace? Ráda bych znala Tvůj názor. Děkuji za všechna Tvá poselství.
S láskou a úctou

Radka

Tak takovou blbost jsem snad ještě v životě nečet....
Petr, 2. 1. 2012 16:43

nebe-.západ-slunce.jpgKyti, přečetla jsem si, že v Norsku se zkrátila polární noc o dva dny, severní pól už není tím severním pólem, jak jsme ho znali a obzor se snížil o 10- 20 stupňů. Každým dnem se tato aktivita Země dává do pohybu. Cítím, že se opravdu něco významného děje. To je fakt síla

Zdenka J.

 

DÁVÁM VÁM K PŘEČTENÍ PÁR SLOV K TOMUTO TÉMATU OD DUCHOVNÍHO MISTRA, KTERÉHO SI MOC VÁŽÍM JSOU TO SLOVA Sri Amma Bhagavana

sri-baghavan.jpgNehovoříme o tvé nebo její karmě (principu "akce a jejích následků", vytvořené v rámci duality mysli). Neexistuje vůbec žádná individuální karma. Je tady pouze karma lidstva.
Např. Ramana Maharishi (velký mudrc, který žil v jižní Indii v 19. a 20. století) měl rakovinu. A také Ramakrishna Paramahamsa (velký světec, který žil v severní Indii v 19. století). Ostatní měli jiné problémy. Nemůžeš se úplně osvobodit od karmy, protože to není tvoje karma a navíc v první řadě „ty“ tady vůbec nejsi. Řekl jsem, že „já“ je pouze iluzí, může zmizet. Tak jak by tu mohla být tvá karma?

Často zjistíte, že vás rozptylují různé myšlenky. Stejně jako se nadechujeme kyslíku a vydechujeme oxid uhličitý, tak nadechujeme myšlenky a vydechujeme je. Existuje tu myšlenková sféra, která obsahuje všechny myšlenky lidí, kteří žili posledních jedenáct tisíc let. Všechny jejich prožitky, nápady, názory atd. jsou tam uloženy. Tomu se říká „karma lidstva“. Tato karma lidstva proudí skrze tebe. Například když žiješ v městě Chennai, které je znečištěné, dýcháš vzduch, který je znečištěný. Nemůžeš před tím utéct nebo se od toho osvobodit. A tato karma lidstva tě neustále ovlivňuje.
Takže může být člověk osvobozen od veškeré současné karmy, nashromážděné za těchto tisíců let? Ano, je to možné! Kde si myslíte je uložena myšlenková sféra?

Myšlenky jsou uloženy v magnetickém poli Země. Vše, co se stalo za posledních 11.000 let, je zde uloženo.

Řekl jsem vám o „Shumannově rezonanci“. Můžeme ji také definovat jako „tlukot srdce Země“, který býval 7,8 cyklů za sekundu a nyní se zvýšil na 11 za sekundu. A když to vezmeme matematicky, v roce 2012 to bude 13 cyklů za sekundu. A když se to stane, magnetické pole Země zmizí, nebo se velmi, velmi oslabí asi na tři dny.
Máme zemské jádro, které se otáčí a je zodpovědné za magnetické pole. Samotná Země prochází tzv. „fotonovým pásem“, který ho zpomaluje. Takže ho zpomalí a pravděpodobně sníží na nulu, když bude rezonance Země 13 cyklů za sekundu. A pak se začne znovu točit, ale v opačném směru.
Stalo se to předtím? Ano, máme dostatek fosilních důkazů o tom, že se to stalo téměř každých 11.000 let. A navíc, téměř všechna starověká písma od Indie, Tibetu, Číny až po jižní a střední Ameriku, všechna hovoří o tomto fenoménu.

Předpokládejme, že programujete počítač a dojde k výpadku energie, celý program je smazán. Proto máte záložní zdroj U.P.S, který dodávku energie nepřeruší. Zrovna tak, když rezonance Země dosáhne 13 cyklů za sekundu, dojde k určitému selhání elektrického proudu a magnetické pole zmizí. A když zmizí magnetické pole, myšlenky zde uložené zmizí taky. S tím vším zmizí všechny záznamy za 11.000 let.


Když se to stane, lidstvo se osvobodí od karmy. To se stalo mnohokrát a některá posvátná písma se o tom zmiňují. Ale nyní, i když jsi probuzený, nebudeš od karmy osvobozen. I Ramana i ty dýcháte ten samý vzduch. Jediný rozdíl je, že Ramana netrpí psychologicky, protože jeho „já“ se rozplynulo.

Ale aby se karma zcela rozplynula a nevrátila se zpět, musí se minimálně 64.000 lidí stát probuzenými do roku 2012. Jen tehdy se objeví nový svět. Proto se vy všichni musíte co nejrychleji připravit na Mukthi (probuzení, osvobození). Je to velmi důležité.“

„Lidstvo přejde do vyšších stavů vědomí kolem roku 2012 a Oneness Univerzita se bude podílet Dikšou na tomto probuzení.“

ZDROJ

TOTO NAPSAL DUCHOVNÍ MISTR Sri Amma Bhagavan
Překlad: Celia Gomezová


Z HLEDISKA VĚDY JE TO JINÝ POHLED, PŘESTO NÁSLEDKY JSOU STEJNÉ


vestecka-mapa.jpgDošlo k výraznějšímu urychlení posunu severního magnetického pólu. Podle posledních měření se posouvá již rychlostí 64 km/rok, stěhuje se pomalu z Kanady nad Sibiř a přitom neustále slábne. (Zdroj: Severní magnetický pól se posouvá rychlostí 64 km za rok) Průběh změn v magnetickém poli jako by se urychloval. A další vývoj lze jen těžko předvídat...
Podle Patricka Geryla na Slunci při maximu aktivity v roce 2012 dojde k radikálním změnám v polaritě jeho magnetického pole, k nimž údajně dochází jednou za asi 12 000 let. Následně se uvolní velké množství hmoty, která naplno zasáhne Zemi a způsobí na ní razantní změny – mimo jiné i zhroucení našeho magnetického pole a převrácení pólů. V důsledku toho by mohlo dojít k přepólování mnohem rychleji – možná ze dne na den. Následky těchto dramatických změn by pak byly katastrofální. A to není všechno. Je tu ještě něco. Přeci jen – sečtěme si, kolik zemětřesení už na Zemi proběhlo jen od začátku roku 2010.

Dvě zemětřesení se zařadila mezi nejsilnější zaznamenané. Jen během 6 měsíců jsme také byli svědky hned dvou vln tsunami. A připomeňme si také, kde všude k těmto zemětřesením došlo: nejedná se o lokální problém s jednou litosférickou deskou. Za posledních několik měsíců se totiž notně otřásla prakticky celá Země – Severní, Střední i Jižní Amerika, Tichomoří a Asie. Jen Evropa a Afrika měla zatím v celku štěstí. Zemětřesení se navíc objevují současně na naprosto odlišných koutech světa! Vzpomeňme si například na zemětřesení z konce února – sotva odeznělo zemětřesení v Japonsku, projevilo se vzápětí ničivé zemětřesení v Chile, které leží na druhém konci světa. O překvapivě málo dnů později, 4.3., o sobě dává vědět silné zemětřesení o síle 6,4 stupně Richterovy škály na Tchaj-wanu! S tím jsem se v minulosti v takové míře nepotýkali! O čem to asi svědčí? Tyto častější katastrofy jako by už dávaly jasně najevo, že se někde pod námi děje něco vážného. Lze to ještě považovat za běžnou a přechodnou odchylku od normálu? Nebo je na vině třeba posun jádra? Co když se jeho posun dále pomalu zrychluje a už dosahujeme meze, kdy se začínají naplno projevovat následky těchto abnormalit?

Riziko přepólování ještě v kombinaci s možným problémem v jádru Země není moc pozitivní situace. - Problémy v jádru by se staly příčinou častých zemětřesení a dalšího oslabení geomagnetického pole, které by pak bylo ještě chatrnější a náchylnější na změny zvenčí (např. geomagnetické bouře ze Slunce). Tím by mohlo dojít k dalšímu oslabení zemského magnetického pole a jeho náhlé dočasné vymizení a samotné přepólování by poté už bylo na spadnutí. V případě, že se sečtou vlivy stávajícího oslabení magnetického pole, zrychlení rotace zemského jádra a případná sluneční bouře v roce 2012 a vše se projeví současně, mohlo by k přepólování skutečně dojít velmi rychle.


A co by způsobilo samotné bleskové přepólování, to by byla naprostá a s těží představitelná katastrofa. Dostatečně rychlé vymizení magnetického pole a přepólování by se stalo příčinou enormního posunu celé zemské kůry. Zemské podnebí by naprosto zkolabovalo. Arktida a Antarktida by postoupily do klimaticky teplejších oblastí. Jejich ledy by mohly snadno roztát a hladina světového oceánu by se v důsledku zvedla o více než 100 metrů. Nepředstavitelný přetlak, který by vznikl mezi zemskou kůrou a pláštěm plným magma, by zapříčinil značné zvýšení seismické a vulkanické činnosti – silná zemětřesení, drobení litosférických desek a výbuchy vulkánů prakticky po celém světě. Je otázka, co by se stalo s takovým Yellowstonským supervulkánem, když už dnes je zde zaznamenávána značně zvýšená seismická aktivita. Vyržel by nápor vlivem posunutí zemské kůry? Sopečný popel, jenž by byl vyvržen do atmosféry, by v takové míře pravděpodobně zabránil většině slunečních paprsků proniknout na povrch Země – následovalo by dramatické globální ochlazení. Celá naše infrastruktura – obchody, peníze, doprava, sociální služby a všechny další by se staly okamžitě minulostí. Přepólování by se stalo spouštěčem pro řadu dalších globálních katastrof. Šlo by o absolutní restart celé planety.


Zdroj informací : http://fenomen2012.net/ostatni/prevzato/dmitrijev_transformacni-zmeny.htm


S láskou a touhou probudit spící duše

Kytička
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247223
Měsíc: 17213
Den: 829