Jdi na obsah Jdi na menu

SVĚTLO, KTERÉ SE ŠÍŘÍ ÚŽASNOU RYCHLOSTÍ

16. 4. 2012

víla-nádherná.jpgKrásný den moje nejdražší sluníčka, dnes jsem  znovu probírala Vaše emaily a různé reakce na zasvěcení do energetického systému Shamballa 1024.

Do této nádherné energie Archandělů a nanebevzetých Mistrů jsem začala zasvěcovat od počátku roku 2012, neboť jsem opakovaně dostávala od andělů informace, že  právě v této době zvyšujících se vibrací,  je tato energie velkým přínosem.  Přiznám se, že jsem vůbec neočekávala takový dopad a úžasné propojení Shambally 1024 s energií Miguraj. Mohla bych zde psát další a další řádky o tom, jak je energie andělů nádherná, jak jsem šťastná, že to tak funguje a mám radost, že mohu být u této úžasné proměny duší.  Děkuji Marcelce S., která mi toto zasvěcení společně s anděly a Mistry předala. Svého mistra jsem si pečlivě vybírala. Propojení Miguraj a Shambally předčilo všena má očekávání.

energie-v-dlanich.jpgJsem šťastná. Dostala  jsem krásný  dárek – moje dcera nemusí na operaci jen díky této krásné jedinečné možnosti LÉČBY ANDĚLSKOU ENERGIÍ  - Na posledním ultrazvuku totiž  –  nebylo po žádné cystě ani stopy.  LÉČBU JSME APLIKOVALI TÝDEN /ZASVĚCENÍ DO 1+2 STUPNĚ/  a vše se vyléčilo bez zásahu chemie, nebo chirurgického zákroku. Mohu jen napsat děkuji, děkuji, že máme v rukou tak nádherný lék – ČISTOU, LÉČIVOU ENERGII ANDĚLŮ A MISTRŮ.. S energetickým systémem Shamballa 1024 vstoupilo do mého života opět nové andělské  světlo, které se šíří neuvěřitelnou rychlostí. Pár slov o tom, co vlastně Shamballa 1024 je a také Vaše reakce po prvních zkušenostech s touto energií.

shamballabr12a.jpgShamballa 1024

 Shamballa 1024 je vysoko vibrační linie reiki. Léčí na všech úrovních, její použití je rychlejší a silnější, účinnější. Působí i na nemoci, které jsou v Usui reiki považovány za nevyléčitelné, protože Usui na ně nestačí. Ale i tady je samozřejmě respektován zákon karmy a stadium nemoci.

 

 

 

 

 

 

Shamballa nás otevře novým formám našeho bytí, včetně našich minulých životů, vývoje naší intuice, energetických spojení, práce s našimi průvodci, anděly a pomocníky, kteří nás milují a ochraňují. Otevíráme se hluboké lásce planetě Zemi.

 Na rozdíl od Usui reiki nepracujete dále s žádnými symboly, ikdyž jich má 1024. Při zasvěcení jsou vám vloženy přímo do aury.

 

 

energie-andele.jpgShamballa 1024  - velice silná energie

 


Jedná se o sloučení několika typů energií:

 

  • Univerzální životní energie (reiki)
  • Já jsem Boží přítomnost
  • Energie Nanebevzetých Mistrů

 

Systém obsahuje 1024 symbolů, které jsou rozděleny do čtyř stupňů po 256 symbolech a jsou předávány  prostřednictvím čtyř zasvěcení. Čtvrtý stupeň je stupněm mistrovským. Léčebný systém této energie je jednoduchý, neboť energie proudí automaticky právě do bolavých míst našich těl právě tam, kde to nejvíce potřebujeme.

 

Všem, kteří se s námi propojili do systému andělské energie, posílám požehnání a hodně úspěchů v andělském léčení.

 

linka-a1.jpg

 

Ahoj Kytička!Týždeň po zasvätení Ti píšem moje dojmy zo
zasvätenia do energie Shambally.Nemala som žiadne vedľajšie
účinky.Možno to bolo zasvätením energie Miguraj,ako si mi
povedala.Prvý deň som sa cítila veľmi pokojná,šťastná.Ale boli
to iné pocity ako pri Miguraj.Pri Miguraj som bola v akejsi
euforii.Teraz som sa cítila akosi bezpečne.Doslova.Hned som si
vyskúšala liečenie môjho zubu a vyliečilo mi ho.Nemohla som na ňom
jedávať,mala som ho pri žuvaní potravy citlivý.Boli to dozvuky z
vrtania.Ďalej ,čo ma prekvapilo,že mi neustále chodia znamenia mojej
duchovnej cesty.Pýtala som sa Boha a anjelov na moju duchovnú cestu a
odvtedy sú znamenia na každodennom poriadku.Cítim sa naozaj
chránená veľmi.Ďalej sa stále rozprávam s mojím anjelom
strážnym a samozrejme sa riadim jeho radami.Veľmi intenzívne cítim
jeho prítomnosť.Čo sa týka mojej duchovnej cesty a
poslania,nechávam tomu všetkému voľný priebeh.Nič neplánujem,iba
sa nechávam viesť a zároveň sa pripravujem na otvorenie dverí do
niečoho nepoznaného.Cítim to tak.Určite sa dám zasvätiť aj do 3.a
4.stupňa energie Shambally.S láskou a vierou Evka

linka-D.gif

 

Ahojky Kytičko, píši Ti své první dojmy po zasvěcení do energie Shamballa 1024. První den jsem měla dojem, že jsem plná energie a světla. Poprvé jsem také cítila doteky andělů, jakoby hlazení po rukou a vlasech. Pocit je to nezvyklý, ale za to moc krásný pocit. Cítila jsem občas také jakousi nevolnost, přirovnala bych to k pocitům, jako když jsem v nějaké vyšší výšce a kouknu dolů. Co je asi pro mě důležité nejvíc, hodně se mi zlepšil spánek. Poprosím anděly a necítím napětí a stres, což mi velmi usnadnilo usínání a věřím, že mé bezesné noci jsou již minulostí. Zkoušela jsem energii předávat a mám velkou radost, že mí blízcí to také cítí. Hurá, konečně jeden hmatatelný důkaz pro nevěřící okolí. Ráda opět přijedu a přijmu další stupně andělské energie.

Ještě jednou moc děkuji a těším se na další příjemné zážitky s andílky.

S úctou Nelly

linkams2-.-andílci.gif

 

Ahojky, já mám pořád takovou radost. Jsem tak šťastná z tý Shambally. Večer jsem o ní požádala a to byla nádhera. Moc se těším, až budu mít další stupně. Denisa mě překvapila, že by to taky chtěla. A taky bych to předala Olince, než odjede na Ukrajinu, aby s tím mohla pracovat tam. Tak to ode mě bude mít jako dárek na cestu. Jsem fakt šťastná, je to nádherný, moc a moc Ti děkuju. Jsem tak ráda, že Tě mám!

Milena

link-a2.jpg

 

Zpráva pro spolužáky duchovní školy Monáda

Holky a Miro, to vám musím normálně napsat, tak jak jsem odjížděla dřív, abysme šli na poslední taneční, tak jsem přijela domů a zjistila, že manžel si hnul se zádama, ale fest. No, ale pořád byl ochotný se mnou jet na to tancování, tak jsme sedli do auta a on řídil. Ovšem, cesta pro něj byla utrpení a když jsme dojeli do Olomouce, tak už nevylezl z auta. Tak jsem mu hned dala Shamballu. No, podle všeho dost trpěl i při té shamballe, hodně mu to vystřelovalo ta bolest pod rameno a motala se mu hlava a celkově mu bylo špatně, ale dala jsem mu ji tak, jak jsem cítila, takže celkem dost. Říkal, že se mu malinko ulevilo, ale jeli jsme domů, do sálu nedošel. Tak jsem to odřídila domů, nechala jsem to trochu vstřebat a před spaním jsem mu shamballu dala znova. No jako super, už po té shamballe před spaním říkal, že ho to nebolí a ráno, když vstal, tak byl jenom ztuhlý, ale bez bolesti. Normálně, kdybych neměla shamballku, tak by nechodil tak týden...

Kytičko, moc moc děkuju, žes mi ji předala. Je to naprosto skvělý a úžasný a dávala bych ji nejraději na potkání každému. :-DD

Mám vás moc ráda.

Janka

link-16.gif

 

Další zpráva o Shamballe pro spolužáky Monáda

Ahojky ,
Já se cítím po zasvěcení naprosto úžasně.Fyzicky bývám sice unavená,ale jinak cítím, že mě nemůže nic rozházet. Shamballu jsem dávala hned v neděli kamarádce. Stejně jak Verča jsem necítila teplo jen mě hodně brněly ruce a projížděly mnou obrovské vlny energie. Ale bylo to skvělý, jsem z toho nadšená. Také bych ji nejraději rozdávala na potkání. Zítra už mám domluvenou jednu kolegyňku z práce, tak už se moc teším.
Kytičko moc moc děkuju.
 
Mějte se všichni moc krásně, mám vás ráda a už se nemůžu dočkat dalšího setkání
s láskou

Alča K

linka-C.gif

.

 PODĚKOVÁNÍ MÉMU SKVĚLÉMU MISTROVI, MILÁČKOVI, S KTERÝM KOMUNIKUJI, I KDYŽ JE V DUCHOVNÍM SVĚTĚ, NEUSTÁLE VEDE MÉ KROKY. DĚKUJI ZA VŠECHNY JEHO VZKAZY A POZNATKY A TAKÉ  PŘIPOMÍNKY K MÉ PRÁCI,KTERÉ MI POSÍLÁ,A TO  DOKONCE PŘES SVÉ ŽIJÍCÍ ŽÁKY.

DĚKUJI,ŽE MI PORADIL TOLIK MOUDRÝCH VĚCÍ. NIKDY HO NEPŘESTANU MILOVAT A SKLÁNĚT SE PŘED JEHO MOUDROSTÍ.

/KYTIČKA/

zde je citát mého milovaného Mistra 

sri_chinmoy-2.jpg

 

Vždy udělej o krok víc, než jsi měl v úmyslu.
  Sri Chinmoy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Shamballa

(Radka, 19. 4. 2012 7:37)

Milá Kytičko,
ráda bych byla zasvěcena do 1. a 2. stupně Shambally.
Můžeš mi, prosím, poskytnou nějaké bližší informace.
Předem ze srdce děkuji.

Radka

Schambala

(Eva, 17. 4. 2012 20:09)

Milá Kytičko, zajímá mě tvá odpověď na Moničin dotaz a ještě mám prosbu o zodpovězení tohoto: je možné zasvětit i lidi s duševním handicapem, konkrétně s diagnozou ADHD, čo bipolární afektivní poruchou? Předem moc děkuji za odpověď Eva

schambala

(Monika, 16. 4. 2012 12:08)

Zdravím Tě Kytičko
Chtěla jsem se zeptat,zasvěcujes lidičky do schambaly i kdyz nemaji zadne jine zasveceni (reiki apob.)?Děkuji Monika

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3246723
Měsíc: 17103
Den: 872