Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ PRO VŠECHNY

6. 3. 2012

jezis-pritel-2.jpgPrávě v tuto chvíli, Tvá ruka otevřela tuto stránku a Tvé oči začínají číst první řádky. Tvá hledající duše touží po vědění nepoznaného a Tvé srdce se pozvolna otevírá vibracím, které naplňují sílu tohoto okamžiku. Cítíš jemný proud zvláštní energie, která rozechvěla Tvou duši. Neviditelná ruka milujícího anděla se lehounce a nesměle dotkla Tvého srdce. Cítíš tlak v hlavě, chvění ve své duši, zrychluje se Tvůj tep, ale nepřestávej číst, hledej dál, doufej, že právě teď nalezneš tajemství, které změní Tvůj pohled na svět…V nejhlubším nitru Tvé duše je místo spočinutí Tvé mysli. Jemně se naladíš a lehce nalezneš toto místo, když teď v tuto chvíli uvěříš. Ještě jednou se zhluboka a pomalu nadechni. Upři svůj pohled na tyto řádky. Nechej za sebou plynout čas, zapomeň na to, kdo jsi byl. Přej si, znovu se zrodit právě teď a stane se to. Je to velmi vzácný okamžik. Opaku si tuto větu. Dovoluji si probudit své vyšší já, dovoluji si nyní v tomto okamžiku, znovu se narodit. Nastává nyní Moje nové zrození. Vstupuji nově do tohoto světa touto větou.

jezis-1.jpgMŮJ BŮH JE SE MNOU. VSTUPUJE NYNÍ DO SAMOTNÉ HLOUBKY MÉ DUŠE. JSEM ZROZEN Z JEHO LÁSKY A VŮLE. JE SE MNOU, STEJNĚ TAK, JAKO JÁ JSEM S NÍM. PATŘÍ MU KAŽDÉ MÉ NADECHNUTÍ A MNĚ PATŘÍ KAŽDÝ PAPRSEK JEHO LÁSKY. SPOLEČNĚ SPOLU TVOŘÍME NOVÝ SVĚT. ZNOVU SE NARODILY VŠECHNY MÉ SMYSLY. MÉ OČI,SE TEĎ DÍVAJÍ S LÁSKOU A POHLEDEM BOHA, KTERÝ JE SHOVÍVAVÝ A MILUJÍCÍ. OPAKUJI SI VĚTU JÁ JSEM. JÁ JSEM. NAŠEL JSEM DNES JINÝ SVĚT, JINÉ LIDI, PROTOŽE SE DÍVÁM OČIMA SVÉHO BOHA. NEVIDÍM UŽ JEJICH CHYBY. VIDÍM V JEJICH SRDCI JEN NEDOSTATEK LÁSKY A JEJICH UTRPENÍ Z TOHO PLYNOUCÍ. PROPOUŠTÍM JE ZE SVÉHO ŽIVOTA. PROPOUŠTÍM VŠECHNY BYTOSTI KTERÉ ZNÁM. VRACÍM JE BOHU A PROSÍM, ABY PRAMENEM SVÉ LÁSKY, MOCNÝM PROUDEM SVÉ BOŽSKÉ LASKAVOSTI, PROČISTIL NAŠE SPORY A VŠE, CO NEBYLO HARMONICKÉ A LÁSKYPLNÉ. PROSÍM BOHA, ABY VŠECHNY TYTO DUŠE OBJÍMALA JEHO LÁSKA A STEJNĚ TAK MOJE LÁSKA, KTERÁ NEHODNOTÍ A NESOUDÍ, JEN TIŠE ZÁŘÍ VE SVÉ JEDINEČNÉ LASKAVOSTI. 

Děkuji za nové zrození své duše. Do každé části mého těla vstupuje nádherné Boží světlo. Tato jasná, všeobjímající energie je spojením mé duše a mého Boha.

Slyšíš a cítíš, jak k Tobě v tuto chvíli promlouvají milující bytosti?  Ty jsi součástí jedinečné Tvořivé síly tohoto světa. Jsi důležitý díl jedinečné mozaiky obrazu tohoto světa. Bez Tebe by nebyl tento obraz úplný a dokonalý. Uvědom si svou podstatu bytí. Teď a navěky.

Archanděl Metatron

Přijala Kytička 6.3.2012

Moje milá sluníčka. K tomu abyste pochopili svou podstatu a naladili se na Vaše krásné znovuzrození, předkládám toto video. Stačí jen kliknout a vnímat obrázky i zvuk. Mám Vás všechny moc ráda. Posílám objetí a nehasnoucí světlo andělů.

Kytička



 VAŠE  KYTIČKA 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Také děkuji

(Andrea, 6. 3. 2012 12:04)

Krásné - děkuji moc Kytičko ...... :)

Děkuju...............

(Jita, 6. 3. 2012 10:53)

Děkuju ... :)



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3262670
Měsíc: 15372
Den: 507