Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA K ROKU 2012

2. 1. 2012

anděl-se-světýlkem-modrým.gifPOSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA K VÝZNAMNÉMU ROKU 2012


Moji drazí, vítám Vás na prahu velmi důležité etapy vývoje lidstva. Vstupujete do období velké očisty a planetárního posunu. Každý den tohoto jedinečného období má pro Vás jedinečný význam, každá vteřina je vzácná a velmi důležitá. Prosím přijměte toto poselství, a zamyslete se nad významem  slov, která přicházejí od bytostí, které jsou vždy na Vaší straně a snaží se Vám ve všech směrech pomáhat překonat toto těžké období.


Uplynulý rok byl pro mnohé z Vás rokem bolesti a velkých změn, vztahových krizí, rozchodů a smrti. Mnoho duší muselo odejít. Některé duše odcházely svévolně, naplněny bolestí a zklamáním, velmi niterně pocítily vlastní selhání a nedostatek lásky. Mnohé z nich stále bloudí a nedošly ještě ke světlu. Ještě nikdy k Vám nepřicházelo takové množství světla, které aktivně prosvětlilo temnotu Země. Ještě nikdy neobklopilo Zemi, tolik temných bytostí, které se snažily ovlivnit děj a mnoho duší stáhnout na stranu Zla a temných sil. Nenávist, honba za majetkem a svévolné zabíjení ovládalo mysl mnohých, kteří se spojili s temnými paprsky narušitelů této posvátné doby. Pod jejich nadvládou se otevíraly staré bolesti a aktivovaly se nejrůznější kódy, které dávaly samovolně do pohybu katastrofy a ničení planety. Nadvláda těchto negativních sil byla oslabena proudem očistného světla, o které jste prosili, které jste žádali, a když se zachvěla země v Japonsku, stáli jste na pokraji vlastního sebezničení. Vlna lásky, kterou tato bolestná situace vyvolala, ale nastartovala ozdravný proces planety v té nejvyšší blahodárné míře.
V mnohém ohledu bude nadcházející období těžké pro všechny, kdo necítí srdcem, nepochopí velikost této chvíle a nepřipojí se celou svou bytostí k proudu očistné vlny, která se pomalu zvedá a omývá celou Vaši planetu. Nyní nastává doba přerodu. Otevírají se nové brány, kdy země bude přecházet do ještě vyšších vibrací. Zde jsou dny, kdy se máte zaměřit na proud světla a přijmout očistné paprsky. 21.1. 2012, 2.2. 2012,  29.3.2012, 19.4. 2012,9.5. 2012, 11.6.2012. V těchto dnech budou proudit obzvláště silné proudy očistné energie. Je důležité aby co nejvíce duší v těchno chvílích meditovalo, věnovalo se duchovnímu cvičení a modlitbě. Vy jste pomocníky světla. Vy jste důležitou součástí obnovy Vaší Nové země a nadcházejícího nového věku.
V nadcházejícím období bude mnoho záležet na myšlení a vizích, které vysíláte. V těchto dnech bude mít silný vliv každá vyslaná prosba, každá myšlenka. Nic nebude mít jen osobní charakter, vše se stane společným cílem. Všechny frekvence energií, se silně dotýkají celku. To co vyšlete, bude s velkou rychlostí zpracováno Vesmírem a vráceno zpět. Každý z Vás by měl mít před očima jasný cíl.


víla-a-proud-vody.gifZDRAVOU A KRÁSNOU PLANETU ZEMI A ŠŤASTNÉ BYTOSTI, KTERÉ V HARMONII A LÁSCE RADOSTNĚ ŠÍŘÍ BOŽÍ LÁSKU A BOŽÍ SLOVO.


Nelekejte se živelných pohrom, které přijdou a mají uzdravující záměr. Stanou se jakousi součástí a znamením této doby. Přijímejte s láskou každou informaci a uvědomte si, že vše se děje pro nejvyšší DOBRO. S klidnou myslí vyslechněte i takové zprávy, které budou předzvěstí katastrof a konce světa, neboť máte s láskou přijímat to, co k Vám Bůh posílá. Uvědomte si, že každé ráno je novým začátkem a noc je pouze jeho předzvěstí. Snažte se v každém dnu odpustit alespoň jednomu člověku. Pročistěte svá duchovní těla na nejvyšší možnou úroveň. Scházejte se a mluvte o duchovních věcech, o Bohu, lásce a odpuštění s lidmi, kteří ještě nechápou tyto události.
Staňte se posly světla a milujte každého člověka, i když v očích lidských se může jevit jako zlý. Neboť světlo zahubí tmu a láska uzdraví nenávist. Moji milovaní, je to Vaše doba. Nebojujte s ní. Tančete s nadhledem v této době nádherný tanec lásky. Vše o co požádáte se bude rychleji zhmotňovat. Ale jen, když Vaše srdce je čisté, mysl spravedlivá a duše plná lásky a světla. Budeme stát při každém člověku, který se rozhodne konat dobro, bude cítit příliv krásné andělské energie a lásky.


Tento přerod Vaší planety, mohou provázet i Vesmírné úkazy, které by Vás neměly zastrašit, ale spíše přesvědčit, že Bůh je stále s Vámi, i kdyby slunce přestalo vysílat světlo, Boží láska a světlo je stále přítomno. Nedovolte, aby Vás ovládl strach. Uzdraví Vás pouze víra a láska.
Každému z Vás, ale doporučujeme, mít doma připraveno několik svíček, a zásobu vody a jídla, nejměně na 4 dny. Neupínejte se k žádnému  datu. Rozhodnutí o očistném procesu má v rukou pouze Bůh a pouze on rozhodne, který den je příhodný na tuto věc. Buďte připravení, jako by se to mělo stát příští ráno. Tak by měla totiž vypadat Vaše mysl, být připravení, až zavolá PÁN a mít v duši čisto.


Uvědomte si, jak moc Vás my andělé milujeme. Každý záchvěv Vašeho srdce je signálem k vyslání naší lásky a pomoci. Milujeme Vás nekonečnou láskou Božích bytostí, jsme naplnění JEHO světlem. Milujeme Vás celou naší světelnou bytostí. Byli jsme stvořeni nejvyšší LÁSKOU a tou stále zůstáváme
.


Archanděl Gabriel

Přijala Kytička

2.1.2012
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tento rok je významný

(Petra F., 2. 1. 2012 21:41)

Tak rychle se všechno děje,právě dnes před malou chvílí jsem přišla ze setkání malé skupinky a přišla mi zpráva,že se máme scházet každý měsíc,je to moc důležité.Přesná slova,která tu teď čtu v poselství od milovaného archandělka Rafaela jsou jen potvrzením,že žijeme všichni v Jednotě a je tu tolik vesmírné pomoci,proudí všude kolem nás,to je úžasné,mám takovou radost,že jsme tu právě teď a každý přispíváme k lepšímu budoucímu životu.Ale co je to budoucí,když vše se děje právě teď a v tuto chvíli?Moc děkuji a skláním se před Vesmírem,Kytičko buď šťastná,Petra

něco se už děje, nejsou to jen řeči, dřív byla avizována změna pólů Země

(Pavla, 2. 1. 2012 16:59)

na období roku 2012. V jednom dokumentu je to shrnuto včetně vysvětlení nedávno populárního vymazání 30.12.2011 v jedné ostrovní zemi. Pak důkazy, že se Sever přesunul o 20° ... a území se pomalu přesouvají do jiných teplotních pásem,Sluvce víc pálí apod.

http://www.overstream.net/view.php?oid=tdi3rlm9tvav

Je možné, že než se vše dokoná a ustálí, tak rada Gabriela, abychom si udělali zásoby nemusí být marná...

děkuji

(Jana, 2. 1. 2012 16:38)

Kytičce za krásné poselství :o)))
Taky si myslím Moniko,že by se hodně lidiček připojilo.
Přeji je to dobré po celý rok 2012

Společné meditace?

(Monika H., 2. 1. 2012 15:25)

Děkuji archanděli Gabrielovi za slova útěchy a povzbuzení. Teď to je potřeba více, než kdykoliv předtím. Děkuji Ti Kytičko, že jsi toto poselství přijala a pomohla ho šířit dále.
Kytičko, napadlo mě, že by mohlo být dobré v daných dnech dělat hromadné meditace. Určitě by se hodně lidí rádo připojilo.

Přeji všem krásný Nový rok zakotvený v lásce a důvěře ve vyšší vedení.

Monika



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3273336
Měsíc: 15720
Den: 555