Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ, OTÁZKY A ODPOVĚDI NA TÉMA 21.12.2012

5. 11. 2012

Ahoj Kyti,

dostal si mi do ruky tento článek, už z více stran asi si ho taky dostala.

Psala si o proroství a v mnohém se to shoduje.

Budeš o tom ještě psát článek?

Ráda bych znala tvůj pohled.

Vím, že máš mnoho práce, ale bych moc ráda a myslím, že nejsem sama.

Přeji Ti jenom to nejlepší.

Měj se moc hezky, mám Tě ráda.

Ahoj

Jana Náchod

 

Naše drahá Kytičko!
chtěla bych tě poprosit zda bys mě i ostatním napsala svůj názor na toto poselství od Plejádanů a zda si myslíš že nás toto čeká a co si myslíš o těchto bytostech Plejáďanech ? bylas s nimi v kontaktu ? prosím napiš nám
moc děkuji za to ze jsi a že všem ,kteří si tě najdou s láskou pomáháš
Tvá Péťa

 

Milá Kytičko,

moc Tě prosím, napiš nám více informací k blížícímu se dni našeho vzestupu. Jsem z informací okolo zmatená a nevím, co je pravda. Budou tři dny temna? Podle různých proroctví má země praskat a mají umírat lidé. Po internetu koluje prohlášení NASA o nulové rovině, ve které se může naše planeta ocitnout. Bojím se o děti a své blízké. Co nás čeká??? Prosím, prosím,  napiš.

Děkuji Hana Kalousková

Liberec

Dobrý den,

Rád si pročítám Vaše stránky, poselství a vzkazy od andělů. Nebyl by nějaký aktuálnější vzkaz o nadcházejících událostech – viz 21.prosinec 2012? Některá proroctví se shodují, jiná si protiřečí. Zajímalo by mě, co můžeme očekávat.

Děkuji za odpověď

Honza 

 zena-ve-zlate-barve.jpgMoje nejmilovanější sluníčka,

Objímám Vás všechny a posílám Vám sluníčkovou energii, i když u nás je dnes ráno spíše mlhavo. Celá záplava Vašich emailů, mě jaksi přiměla k tomu, abych přerušila svou práci a usedla k počítači a spojila se s Vámi přes písmenka. Tak moc mě Váš strach bolí. Cítím už delší dobu nervozitu a určité obavy z lidiček, kteří o těchto blízkých událostech přemýšlí. Rozebereme si jednotlivé místa Vašich největších obav.

Otázka první:  JAK BUDE VZESTUP  VĚDOMÍ PROBÍHAT A PŘÍJDOU PŘÍRODNÍ KATASTROFY? BUDOU UMÍRAT LIDÉ???

Odpověď je  ANO, ALE POZOR NA CHYBU V ČASE:    VZESTUP VĚDOMÍ  UŽ PROBÍHÁ A LIDÉ UMÍRAJÍ.

V posledních měsících proběhlo již tolik zemětřesení, že často jen ve zpravodajství probleskne zprávička a zase rychle zmizí. To, že někde zemře stopadesát lidí, se dnes bere s takovým klidem a samozřejmostí, jako se dříve psalo o tom, že se příliš neurodila kukuřice.

Otázka druhá:  PŘÍJDOU TAKOVÉ KATASTROFY, ŽE BUDE DOKONCE PRASKAT I ZEMĚ?

 

Odpověd: Ano, ale opět chyba v čase. Tyto okamžiky už dávno probíhají. Zemětřesení se dnes vyskytují v místech, kde to není obvyklé, a vlastně samotné zemětřesení je tento jev. Cituji: V zemské kůře se vytvoří zlom mezi dvěma bloky, celý pohyb začíná v jednom bodě. Tento bod nazýváme ohnisko zemětřesení. Takže samotné zemětřesení je vlastně praskání země.  

 

Otázka třetí: JAKÝ MÁŠ NÁZOR NA PLEJÁĎANY A JEJICH ÚKOL A POMOC PŘI TRANSFORMACI?

Odpověď:  Neznám jediného člověka, kterého by tyto bytosti z Plejád ochránily, uzdravily, nebo mu jakkoli pomohly z nesnází. Tím, ale nepopírám jejich existenci. Věřím v  sílu a pomoc Boha, jeho svatých andělů a osvícených Mistrů. Vím, že toto funguje.  Mohu jmenovat více než sto lidí, které znám osobně a  setkali se s pomocí Boha, andělů a Mistrů. Bůh je  ta největší síla, neobracím se proto jinam, je to má realita a nemám důvod jí měnit. Pokud někdo věří v pomoc Plejáďanů, je to jeho realita a vývoj jeho cesty.

  1. Otázka čtvrtá: PROČ NASA NEVYDÁ VEŘEJNÉ PROHLÁŠENÍ O TOM, CO VÍ A PROČ TYTO INFORMACE JEN TAK KOLUJÍ MEZI LIDMI? MÁM NA MYSLI NULOVOU ROVINU, VE KTERÉ SE BUDE ZEMĚ NACHÁZET. citace: Prakticky na celej Zemi, v priebehu niekoľkých minút okolo 10.h ráno podľa Moskovského času dňa 21.12.2012 nastane úplná temnota a absolútne ticho. Žiadne svetlo, nebude elektrina, komunikačné spojenia, dokonca zvuky, nič z toho nebude môcť fungovať. Medzi 12. A 23.12.2012 začne pravdepodobne Zem spolu s celou slnečnou sústavou prechádzať cez galaktické „nulové pásmo“.
    Je to existujúci priestor, kde utíchajú a nemôžu sa šíriť žiadne energie, kde neexistujú elektromagnetické polia  a to u všetkých objektov. Toto temno bude sprevádzané kozmickými ilúziami, výbuchmi svetla, tiež iluzórnymi, ktoré sa budú odohrávať niekoľko dní, približne 3 až 4. vyjdenie Zeme z „nulového pásma“ sa očakáva približne 7. Februára 2013. Netreba sa báť a ani ničoho obávať.
  1.  Odpověď:  Předně nemáme žádnou jistotu a důkaz, že NASA vůbec nějakou takovou zprávu vládám světa vydala. Na internetu koluje tolik mylných informací, a to, co bylo napsáno a rozesláno v pouhém a obyčejném emailu, nic nedokazuje. A pokud by to byla skutečná a oficiální zpráva, je v ní jasně napsáno, že se nemáme čeho obávat. Je to poouze jedna z individuálních možností.

Otázka pátá: MÁME SI PŘIPRAVIT ZÁSOBY JÍDLA A VODY NEJMÉNĚ NA TŘI DNY??

ODPOVĚĎ:  ANO. TO CO SE NA PLANETĚ NYNÍ ODEHRÁVÁ A BUDE SE DÁLE ODEHRÁVAT JE NAPROSTO NEVYSPYTATELNÉ. NIKDO PŘESNĚ NEVÍ NA KTERÝCH MÍSTECH ZEMĚ, BUDE OČISTNÝ PROCES PROBÍHAT. POKUD MÁTE DOMA URČITÉ ZÁSOBY POTRAVIN A VODY, UKLIDNÍ VÁS TO A NABUDÍ POCIT KLIDU A JAKÉHOSI BEZPEČÍ, JISTOTY A PŘIPRAVENOSTI. TO JE V TUTO CHVÍLI VELMI DŮLEŽITÉ.

Otázka šestá: JAK SE NEJLÉPE PŘIPRAVIT?

 

Odpověď:  Připravovat se každý den, alespoň krátkou meditací. Léčit své strachy a negativní emoce prosbami a léčivým světlem prosvětlovat své těla. Nechat proudit lásku a pokoru svým srdcem. Děkovat za příležitost prožít tyto posvátné a jedinečné okamžiky. Začít se pořádně těšit na tyto velkolepé změny na naší zemi. Ti, kdo mají negativní postoje k životu, nenávidí, závidí a vysílají negativní vibrace zešílí z pocitu, že budou uzavřeni sami do sebe. VŠE BUDE SESÍLENO A VELMI INTENZIVNÍ. BUDOU SAMI SE SVÝM ZLEM,  BEZ SVĚTLA A ZVUKU. V této velkolepé chvíli budeme konečně sami sebou. Ti, kdo i v této situaci budou posílat druhým lásku a pomocnou ruku v podobě láskyplné energie – budou vtaženi do vyšších vibrací bez jakékoliv bolesti a strachu.   

 

Pár rad informací od archanděla Gabriela,kterého jsem požádala o informace pro Vás:

I KDYŽ BUDETE ZCELA ODTRŽENI OD REALITY, NAPROSTO ODDĚLENÍ A UMLČENI, PŘESTO VAŠE PROSBY BUDOU VYSLYŠENY

 

ODLOŽÍTE VŠECHNY SVÉ MASKY, PŘETVÁŘKY A ILUZE, KDYŽ BUDETE VNÍMAT POUZE TEMNO, NIC NEBUDE EXISTOVAT, PROTO NIKDO NIKAM NIC NESKRYJE

 

NIC V TUTO POSVÁTNOU CHVÍLI NEBUDE MÍT HODNOTU – POUZE LÁSKA A POKORA

 

NEBUDETE PŘITAHOVÁNI TÍM, CO JE KOLEM VÁS, ALE TÍM, CO JE UVNITŘ VAŠÍ DUŠE

 

ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI DOKONALE VYTVOŘÍ VAŠÍ PROMĚNU

 

PROŽIJEŠ JEN TO, CO PŘITAHUJEŠ A CO SI PROŽÍT POTŘEBUJEŠ, ABY BYLA DOKONČENA REKONSTRUKCE TVÉ OSOBNOSTI

 

FYZICKOU BOLEST BUDEŠ PROŽÍVAT, JEN POKUD NA NĚČEM LPÍŠ, NĚKOHO NENÁVIDÍŠ A POKUD NEUMÍŠ ODPOUŠTĚT.

 

POKUD JSI NA VYŠŠÍ ÚROVNI MYŠLENÍ – MÁŠ V SOBĚ SVĚTLO - VŠE SE ODEHRAJE V MENTÁLNÍM KLIDU A POKOJI S RADOSTÍ V SRDCI

 

NA KAŽDÉM MÍSTĚ PLANETY A V KAŽDÉM ČLOVĚKU,  BUDOU ZCELA JINÉ PROŽITKY, JINÉ UDÁLOSTI A VŠE BUDE VELMI INDIVIDUÁLNÍ

 

VAŠE SRDCE SE VYLIJE JAKO HORKÁ LÁVA NA POVRCH A Z TÉTO HMOTY SE ZAČNE TVOŘIT NOVÉ KRYSTALICKÉ TĚLO

 

POKUD NEVÍTE PŘESNĚ O CO ŽÁDAT, ŽÁDEJTE O BOŽÍ SVĚTLO, A POSÍLEJTE TOTO SVĚTLO VŠEM LIDEM, NA KTERÉ SI VZPOMENETE, NEPŘEMÝŠLEJTE O TOM KOHO MILUJETE VÍC, NEBO KDO VÁM UBLÍŽIL. ČÍM VÍCE DUŠÍ OBDRŽÍ VAŠE SVĚTLO, TÍM VĚTŠÍ RYCHLOST PROMĚNY U VÁS NASTANE.

 

BŮH PŘISLÍBIL, ŽE V TUTO CHVÍLI DOSTANETE PŘESNĚ TO, O CO POŽÁDÁTE, PROTO VAŠE ÚSTA BUDOU NĚMÁ – HOVOŘIT BUDE DOVOLENO POUZE VAŠEMU SRDCI.

 

Já Kytička posílám všem, kdo si přečetli toto poselství požehnání a prosím, usedněte v klidu, zapněte zvuk a toto video,zapalte svíčku a jen si uvědomujte, že jste v neustálém spojení s milujícím Stvořitelem.....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(Karin, Náchod, 21. 11. 2012 10:44)

Dobrý den milá Kytičko,
já aktivně pracuji již několik let s astrologií, a tak občas sleduji i Vaše krásné webové stránky a jsou pro mě přínosem a inspirací zároveň. Děkuji Vám za to, co jste napsala. Úžasné. Naprosto to se mnou souzní. I já to takhle cítím, a vím že Tohle je Ta Pravda.... Krásně a od srdce napsané. Dovolila jsem si Váš článek zkopírovat a poslat mejlíkem svým spřízněným dušičkám. Konečně se někdo-Vy- k "tomu" zcela pravdivě a výstižně vyjádřil.
Už jsem si taky říkala, že něco napíšu, abych každýmu na potkání nemusela vysvětlovat, že konec světa zatím nebude...

:-)

(Lucia, 21. 11. 2012 9:34)

Velmi krasne! Dakujem!
Lucia

kde je pravda

(katka, 16. 11. 2012 0:50)

taky si myslím,že nás chce někdo strašit,chudáci lidi co tomu uvěří a spanikaří!????????????!!!!!!!!!!!!
Proč všichni ti duchovní co tak pracují s mnoha anděli už dávno nepomohli odstranit fosilní paliva...!!??důležité pro planetu..........

Blbost

(Jirka, 15. 11. 2012 20:39)

Už se těším, co budou vykládat chytráci z NASA,až kolem nás projde to "magické" datum a nic se nestane :-) Hlavní je se nebát !! Ti lumpové žijou z našich strachů !!!!

Děkuji

(Marie, 5. 11. 2012 15:07)

kytičko...ze srdce děkuji

prosba o info

(Iva, 13. 11. 2012 10:10)

Milá Kytičko, moc a moc děkujeme :-))
Prosím, mám ještě dotaz - je pravda, že v této době nebude hořet ani oheǹ - tedy nebude možno svítit ani svíčkami ?
moc děkuju
Iva

Úžasný zážitek

(Ada, 12. 11. 2012 14:33)

Doporučuji poslechnout si video o klinické smrti potápěče- Ian McCormacka .Po skončení videa Matka Meera , dopis od Boha I a II a klin. smrt 2008 je úžasné video o potápěči, stojí za to si ho poslechnout jeho zážitek po smrti.

Poděkování

(Jitka, 8. 11. 2012 20:31)

Milá Kytičko,
děkuji za odpověď,poselství a krásné video k tomuto tématu.Přináší Lásku a Naději.
Chci se s Vámi podělit o svoji modlitbu.
Já,moji blízcí a celá naše Země je v bezpečí a pod nejvyšší
ochranou,protože důvěřuji Bohu.
Krásný večer přeje Jitka

Děkuji Kytičko!

(Peta, 7. 11. 2012 9:07)

Kytičko zlatá,děkuji za vše!
A jen píši pro všechny krásnou modlitbičku a prosbičku ,kterou říkám každý den několikrát ,kterou říkám lidičkám .....
Vylijte léčivou moc andělé rytířstvo nebeské na mne i na všechny které miluji,které mám ráda ,na které pomyslím ,kterých se dotknu,na které se podívám
Necht pocítíme paprsek tvých andělů léčitelů a světlo tvých uzdravujících rukou
Necht započne naše uzdravování tak jak Bůh dá
AMEN
(L.Byrne)

Krásné

(Danuše, 5. 11. 2012 16:24)

Děkuji za Tvá krásná slova a nádherné video.Vždy mi pomáháš si něco v sobě uvědomit.

Moc krásné

(Monka, 5. 11. 2012 15:27)

Kytičko moc děkuju za tvá slova útěchy.
Posílám pohlazení a laskyplné objetí

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260024
Měsíc: 15543
Den: 578