Jdi na obsah Jdi na menu

OBRAZY VYZAŘUJÍCÍ LÁSKU A HARMONII - VÝROČÍ SVATOŘEČENÍ ANEŽKY ČESKÉ

zena-ve-zlate-barve.jpgKrásné pondělní ráno, pro všechny dušičky, které cítí a vnímají přenádherný posun naši mysli do vyšších úrovní. Dnes pro Vás nemám příběh, ale krásné pohlazení dušičky v podobě nádherných obrazů. Žena, která tyto obrazy namalovala, je velmi milá a skromná paní. Bůh jí svým světlem POZLATIL její ruce požehnaním a ona jako velký dar, mohla si přinést při svém vtělení na tento svět VELKÝ TALENT TVOŘIVOSTI A VNÍMÁNÍ KRÁSY BAREV. Aby na to nikdy nezapomněla, její rodiče jí dali jméno ZLATA.

Když mě poprvé kontaktovala, bylo to velmi příjemné seznámení. Její nabídka vycházela přímo z jejího otevřeného srdce. „PŘIŠLA JSEM VÁM DAROVAT SVÉ OBRAZY“. PŘÁLA BYCH SI, ABYCHOM JE UMÍSTILI,  VE VAŠÍ DUCHOVNÍ ŠKOLE.  Zlatce bylo sděleno, že tyto energetické obrazy mají být umístěny přesně do tvaru kříže, aby energie silně vyzařovala. Nakoukla jsem na vytištěné kopie a byla jsem velmi potěšena a okouzlena její tvorbou. Obrazy znázorňovaly známá místa v naší zemi a také na Slovensku. Byly to místa, které jsou tzv. vysokovibrační. Z jejího díla prýští krásná, čistá a silná energie, která rezonovala s energií andělů a nanebevzetých mistrů.  Bohužel obrazy byly příliš rozměrné a tak jsme tuto myšlenku a přání nemohly realizovat. Já věřím, že správné místo se na obrazy najde, a pro Vás mám moje nejmilovanější dušičky skvělou zprávu.

Obrazy, které tu předkládám, jsou Vám k dispozici, můžete si je stáhnout a používat k ladění vibrací a posunu Vašich energií.

 

OBRAZY SILOVÝCH MÍST NAŠÍ ZEMĚ, DÁVÁM  NA STRÁNKY PRÁVĚ DNES 12. LISTOPADU – DNES JE TO  23 LET, KDY BYLA SVATOŘEČENA ANEŽKA ČESKÁ.

fialová-růže.gifNAŠE DRAHÁ ANEŽKO ČESKÁ, POKORNĚ PROSÍME O TVOU POMOC PRO NAŠÍ ZEMI. ROZPROSTŘI SVOU LÁSKYPLNOU ENERGII NAD CELÝM ČESKÝM NÁRODEM, OCHRAŇUJ NAŠI MILOVANOU ZEMI A ŽEHNEJ NÁM. PŘIJMI NAŠI HLUBOKOU ÚCTU,VDĚČNOST A LÁSKU K TOBĚ.

 

 

PODLE DÁVNÉ  A ZNÁMÉ POVĚSTI SE ČESKÁ ZEM STANE SVOBODNOU, AŽ BUDE SVATOŘEČENÁ ANEŽKA ČESKÁ. TO SE STALO 12.11.1989. JISTĚ NEZŮSTÁVÁ BEZ POVŠIMNUTÍ FAKT,ŽE PŘESNĚ ZA PĚT DNŮ PO JEJÍM SVATOŘEČENÍ NASTALA V ČECHÁCH 17. LISTOPADU 1989 – VELKÁ PROMĚNA A NÁSLEDOVAL PÁD KOMUNISMU. JEN BYCH VÁM SLUNÍČKA CHTĚLA PŘIPOMENOUT, ŽE ANEŽKA ČESKÁ, JE NANEBEVZETÝ MISTR A PROSTŘEDNICTVÍM JEJÍ POMOCI UŽ SE STALA I ČETNÁ UZDRAVENÍ. TÍMTO BYCH JÍ CHTĚLA VYJÁDŘIT SVOU HLUBOU ÚCTU A PODĚKOVÁNÍ, ŽE JE STÁLE S NÁMI.

Přeji Vám nádherný den a láskyplná setkání.

ZDE JSOU OBRAZY ZLATKY CALABOVÉ - MILÁ ZLATKO, DĚKUJEME Z CELÉHO SRDCE ZA TVŮJ PŘENÁDHERNÝ DAR.

SVATÝ HOSTÝN

zlatahostyn_20cm.jpg

SVATÝ KOPEČEK

 

zlatasv_kopecek_20cm.jpg

VYŠEHRAD

 

zlatavysehrad_20cm.jpg

VELEHRAD

zlatavelehrad_20cm.jpg

 

TURZOVKA

 

 

zlataturzovka_20cm.jpg

zlatakriz_a4_rozmisteni.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné a živé

(Petra F., 12. 11. 2012 19:36)

Jsem dojatá,jak na mě ty obrazy krásně působí,taková posvátnost,úcta,pokora a vidím v celkovém obrazu pospolitost Člověka,Země a Vesmíru ve vzájemné harmonii,děkuji,Petra

Zdravíííím Danulku

(Kytička, 12. 11. 2012 11:40)

Ahojky, Danulko, úžasné je to, žes to zkoumala. Já do mapy vůbec nenahlížela, ani by mě to nenapadlo, to je krááása toho, když se spojí více pohledů.Právě teď cítím, že se všichni máme spojovat - své názory - myšlení - tvořivost a především lásku. Určitě budeš mít tyto obrazy brzy ve své pracovně. Objímám a přeji kráááásný a prozářený den každé dušičce.

svaty kriz

(Danka Pohlodova, 12. 11. 2012 11:23)

Velmi ma zaujali krasne obrazy, aj kriz z nich vytvoreny. Viem, kde je Turzovka, Hostyn a Vysehrad, ale nevedela som, kde je Svaty kopecek a Velehrad. Tak som si to pozrela na mape a zostala som v uzase, pretoze presne tak, ako je to znazornene na krizi, vsetky tieto miesta tvoria kriz aj na mape. A tak to precitujem, ze na akej Zemi to zijeme. Nadhera. Dakujem Zlatke, vela mi to hovori :-)))) Krasny den vsetkym.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3247360
Měsíc: 17253
Den: 688