Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE PRVNÍ SPOLEČNÁ MEDITACE V ROCE 2012

motýl-s-anděly.gifMoje nejdražší sluníčka,
Děkuji Vám za sobotní meditaci, která se díky Vám realizovala. Změny energií, jsme cítili už od rána, vlna lásky a světla, která přicházela k naší planetě byla tak příjemná. Když jsme se večer spojili, bylo vše ještě intenzivnější a nádhernější. Bylo úžasné cítit vlnu lásky a  neskutečně krásné vibrace, které vycházely společně z našich srdcí. Je nádherné uvědomit si, že naše milovaná Země má kolektivní vědomí a my jsme se stali jeho součástí.


Mohu jen konstatovat, že rozdíl mezi průměrnou  návštěvností stránek v sobotním čase a časem naší sobotní meditace, je 400lidí – to je přibližný počet lidiček, kteří se připojili k meditaci. To je úžasné zjištění a je to Vaše zásluha, že se nás tolik spojilo. V těchto meditacích budeme pokračovat i v ostatních dnech, ve kterých nám andělé oznámili zvyšování vibrací a transformaci energetických pólů.


Připomněla jsem si jednu svojí písničku, kterou jsem kdysi napsala
. Jmenuje se KOMU PATŘÍ SVĚT.  Jelikož jsme Tvůrci současného dění a podílíme se na změně energií, svět patří nám !!


Pro všechny, kteří se zaposlouchají do melodie písničky, kterou jsem složila pro naší milovanou planetu  a pro děti mám vzkaz.
VŠECHNY VÁS MÁM MOC RÁDA A PROSÍM ANDĚLY, ABY DO TÉTO PÍSNĚ VLOŽILI LÉČIVOU ENERGII., KTERÁ SE BUDE ŠÍŘIT A ZVYŠOVAT VIBRACE.

Píseň se mnou nazpíval před deseti lety můj kamarád Vlastík V.
Mám Vás moc ráda. JEN KLIKNI NA NÁZEV PÍSNIČKY KOMU PATŘÍ SVĚT.
Kytička

planetka1.gifKOMU PATŘÍ SVĚT
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PRO KYTIČKU PODĚKOVÁNÍ

(iveta, 23. 1. 2012 23:22)

Kytičko moc děkuji a to ze srdce.

PRO KY\TIČKU PODĚKOVÁNÍ

(iveta, 23. 1. 2012 23:20)

kytičko moc děkuji a to ze srdce.

Z celého srdce děkuji

(Anna Marie, 23. 1. 2012 18:08)

Děkuji za sobotní meditaci a věřím, že stále více lidí si bude uvědomovat, jak moc můžeme svojí láskou ovlivnit naši budoucnost...

S láskou, Anna Marie.

Věřím, že nás bylo víc...

(V., 23. 1. 2012 11:45)

Kytičko, věřím, že nás bylo při společné meditaci více. Vytiskla jsem společnou meditaci a dala těm co nemohli být na netu a také rozeslala emailem. Je to krásné, že je tolik lidiček s láskou. Kéž by v příští meditaci bylo o jednu 0 více lidiček. :-)

Láskou nás prikrývaj...

(Erika, 23. 1. 2012 11:13)

Všetkých Vás srdečne zdravím, na túto stránku som natrafilila úplne náhodou v čase, keď som doslova hľadala duchovnú pomoc po smrti milovanej osoby. Nečakane mi umrela sesternica, ktorá po sebe zanechala dve malé deti. Boli sme si ako sestry. Bude to už pomaly rok, stále som sa s tým nezmierila, no stálu silu nádej mi dodávajú riadky, ktoré tu pravidelne nachádzam. Je krásne čítať, aké pocity prežívate pri duchovných spojeniach. Možno na to nie som ešte pripravená, možno som príliš zatienená smútkom a preto to nedokážem precítiť. Je však pravda, že keď navštívim Vašu stránku, nájdem pokoj. Zapojila som sa aj do sobotňajšej meditácie, a už od rána sa moje myšlienky uberali týmto smerom. A pri upratovaní som si náhodou pustila jednu TV stanicu na ktorej práve hrali pieseň "Láskou ma prikrývaj", ktorej link som priložila. Vtedy som pocítila zimomriavky a nebola som schopná pohnúť sa od nej až do konca. Tak Vám ju aj ja posielam, len tak pre radosť.
S láskou Erika
http://www.youtube.com/watch?v=M7mvZM--cNI

Děkuji, za všechno děkuji

(Skalnička, 22. 1. 2012 23:45)

Zdravím tě Janinko Kytinko :-) a moc děkuji za sobotní meditaci. Určitě si ji zopakuji, další meditační dny mám již poznačené v andělském kalednáři a těším se na ně. Vážím si toho, že taky já mohu přispět k záchraně naší krásné planety a taky k tomu, aby byly všechny bytosti šťastné:-). Děkuji Ti též za nádhernou písničku, při které mě příjemně mrazilo.
S láskou, úctou a přáním všeho dobrého Jana Skalnička :-)

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3267858
Měsíc: 15757
Den: 602