Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE DALŠÍ SPOLEČNÁ MEDITACE V ROCE 2012 /2.2.2012/

 

voda-a-víla-se-světlem.gifMoje milovaná sluníčka, zítřejší den 2.2..2012, je dalším dnem naší společné meditace za záchranu naší planety. Těším se na naše společné virtuální setkání a propojení energie lásky. Připomínám, že celý den by měl být trošku přizpůsoben tomu, že se budou opravdu výrazně měnit vibrace .Proto doporučuji jíst během celého dne pouze  lehčí stravu,/ vegetariánskou/ pít jen vodu, nebo bylinné nápoje. Oprostit se  od nápojů s kofeinem,vyhýbat se alkoholu a také jiným látkám, způsobujících závislost.. 

  Na večerní meditaci bychom se měli ladit už od počátku dne, myšlenkou, že jsme propojení s matkou Zemí a věnovat potřebný čas pročíšťováním své mysli. Je velmi důležité oprostit se od všech destruktivních myšlenek a zaměřit pozornost na svou srdeční čakru. Každá naše meditace bude spojená s čistou duchovní bytostí, kterou k této meditaci přizveme,aby nám pomáhala spojit naše myšlenky a ochraňovala nás od působení negativních sil. Náš meditační den  2.2. 2012  bude propojen s P. Marií a jejím čistým, laskavým srdcem.  

ČAS MEDITACE   20:00 - 21:00

 

P.-Marie-a-andělé.gif

SPOLEČNÉ PROPOJENÍ POSÍLÍ TENTO OBRÁZEK

 

maria-a-ježíšek-2.jpg

 

Pozvěte do svého srdečního centra tuto bytost lásky. Věnujte se důkladně tomuto propojení a  kdykoli budete chtít cítit nebo jednat láskyplněji, požádejte JÍ o pomoc. Všímejte si jakékoliv posunu ve své schopnosti cítit a dávat najevo lásku. Představte si, že stojíte tváří v tvář této nádherné a Božské bytosti a její i Vaše srdce propojuje nádherný světlelný paprsek. Toto zářivé světlo proudí z jejího SRDCE a vstupuje do Vaší srdeční čakry. Uvědomujte si dnes své srdeční centrum jako zářivé světlo rozšiřující se z vašeho těla dále do prostoru a dotýkající se láskou každého kolem vás.

Vaše duše do vás vlévá svou životní energii právě prostřednictvím vašeho srdečního centra. Představujte si, jak z vašeho srdečního centra proudí láska duše do vašeho fyzického srdce a odtud do krevního řečiště. Představte si, jak s krví obíhá vaším tělem jiskřivé světlo vaší duše. Potoky lásky tečou vašimi žilami a cévami, čistí vás, vitalizuje a omlazuje. Vaše duše vnáší svou životní sílu do každičké části vašeho těla. Prociťujte toto dění jako duchovní proud života, čistý a dokonalý, pohybující se vaším tělem. Představujte si oběh lásky a energie, jak prochází jemně celým vaším tělem, dotýká se každé Vaší části. Když vaše duše takto vitalizuje vaše srdeční centrum, budete se nejprve cítit celkově živější a plní energie. K meditaci a celkovému propojení nám budou pomáhat tyto afirmace.Opakujte si je po celý den.


PŘIJÍMÁM SVĚTLO A LÁSKU P.MARIE DO SVÉHO SRDCE ,AŤ  NÁS JEJÍ SVĚTLO SPOJÍ A VEDE NAŠE KROKY K VZESTUPU A LÁSCE,KTEROU DNES POSÍLÁME NAŠÍ ZEMI.

 

ZVYŠUJI DNES SVOU ENERGII NA NEJVYŠŠÍ MOŽNOU ÚROVEŇ. LADÍM SE PŘIROZENĚ NA NEFYZICKÉ FREKVENCE. MÁ CITLIVOST VŮČI ENERGII JE STÁLE VYŠŠÍ.

 

DNES PŘIJÍMÁM DO SVÉHO SRDCE MYŠLENKU, ŽE VŠECHNO JE BŮH A BŮH JE V KAŽDÉM ČLOVĚKU. VNÍMÁM DNES INTENZIVNĚ BOHA V SOBĚ I V OSTATNÍCH. CÍTÍM VNITŘNÍ KLID A HARMONII, PROTOŽE VÍM,  ŽE VŠECHNO JE V BOŽÍCH RUKOU. DNES JSEM VYROVNAN/Ý/Á A KLIDN/Ý/Á, PROTOŽE VŠECHNO JE BŮH.

 

NAŠE MATKA ZEMĚ, JE ŽIVÁ BYTOST A JÁ JI ŽEHNÁM. MILUJI SVOU ZEMI A VNÍMÁM JASNĚ JEJÍ VIBRACE. SPOJUJI SE SVOU ZEMÍ A VYSÍLÁM K NÍ PAPRSKY SVĚTLA, LÁSKY A UZDRAVUJÍCÍ ENERGIE.

Přeji krásný prožitek při meditaci a zítřejší den prožitý na nejvyšší možné úrovni vibrací

S láskou Kytička

planetka1.gif


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3267843
Měsíc: 15756
Den: 598