Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKENDOVÉ ČAROVÁNÍ V BESKYDECH II. 11. -13.ZÁŘÍ 2009 - BYLO PLNÉ LÁSKY A JEDNOTY

20. 9. 2009

ObrazekV pátek 11. září jsme se sjeli opět na chaloupce v Beskydech.
Moc jsme se na toto setkání těšili. Potěšilo mně, že se Vám setkání Beskydech v srpnu líbilo a některé účastníce, které byly na setkání Beskydy I. znovu přijely i na Beskydy II.

Hned od první chvíle jsem cítila zvláštní propojení, takovou harmonii, která se mezi námi vzájemně prolínala nejen do terapií a cvičení, ale například do běžných prací, jako je mytí nádobí a podobně. Zkrátka, vše se dělo tak nějak automaticky a bez pokynů. To se mi moc líbilo. Proto se energie rychle pročistily a Vy jste si vzájemně pomáhali a vlna lásky, která probíhala mezi námi byla velmi silná. Opět při malování mandalek proběhlo hodně pročišťování a proteklo moc slz očištění od bolesti. Světlanka Bomberunka Vám neúnavně malovala celý víkend své úžasné nadpozemsky krásné obrázky a všem nám bylo moc hezky. Vše, co jsme měli v programu jsme stihli, každému, kdo šel na masáž jsem namalovala obrázek čaker a věřím, že jsme se všichni posunuli zase o kousíček dál v naší cestě. Při andělském rituálu přání, nebo při rituálu vlastní pochvaly a uvědomění, jste byli úžásní a mně občas zvlhly oči dojetím.

Na toto víkendové setkání jsem pozvala Fugase, jogína, který Vás naučil nejen správnému jogínskému dechu a cvičení jógy,ale také Vám promasíroval Vaše tělíčka, že jste se rozzářily a rozsvítily opravdu jako hvězdičky. Jeho vyprávění o přírodě a dalekých cestách po celé naší planetě bylo velmi poutavé a poučné. Nyní už alespoň víme, jak se chovat, když potkáme v lese medvěda, nebo jinou šelmu. Snažil se v nás probudit respekt a lásku k přírodě a za to mu velmi děkuji.

Naše setkání velmi rychle uběhlo, a tak jsme se museli v neděli odpoledne rozloučit a rozjet se opět zpět do svých domovů.

Slíbili jsme si další setkání, na kterém se budeme učit základům klasických masáží, bezdotykových masáží čaker a používání energie Miguraj v praxi a léčení. Info o této akci dostanete emailem, neboť počet míst bude omezený. 

Naše setkání bylo přesně takové jaké má takové setkání s napojením na andělskou energii být. Plné LÁSKY, JEDNOTY, SOUZNĚNÍ a RADOSTI.

 

Už se na Vás všechny moc těším a MÁM VÁS MOC RÁDA.

Mé poděkování - všem účastnicím za otevřenost a lásku. Fugasovi - za pozitivní energii a informace, které přinesl. Aničce z Opavy za pomoc a podporu. Světlance Bomberunce za šíření světla.

Vaše Kytička

OObrazek

Obrazek 

Obrazek

 

Obrazek 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Úžasný víkend v Beskydech

(Lucie , 23. 9. 2009 21:55)

Od první chvíle, kdy jsem přijela na chatu jsem cítila klid a pohodu a všichni mi připadali krásní a milí. Jsem nesmírně vděčná a šťastná, že jsem mohla prožít, tak úžasný víkend plný nezapomenutelných dojmů s Kytičkou a ostatními skvělými děvčaty.Děkuji i Fugasovi za jeho učení Jógy a úžasnou masáž. Pět Tibeťanů cvičím každé ráno. Dokonce i když zaspím.
Na všechny s láskou myslím a těším se na vás na dalším semináři.

Lucka z Ostravy

Poděkování za čarování v Beskydech

(Anička z Opavy, 21. 9. 2009 18:48)

Chtěla bych poděkovat Kytičce za opětovné nádherné čarování v Beskydech. Kde, jako vždy Kytička, každé dušičce dodala plno energie, lásky a pochopení. Děkuji Kytičce a všem holkám za skvělý víkend a za buchty , které nám upekli. Také děkuji jogínu Fugasovi za vynikající masáž, která mě vzpružila.

Těším se na všechny, co byli v Beskydech , že se opět spolu setkáme.

S láskou na Vás všechny vzpomíná Anička z Opavy

přání

(Jana, 21. 9. 2009 14:19)

Kytičko,díky a přeji brzké uzdravení

Janince a ostatním

(Kytička, 21. 9. 2009 13:15)

Všechny Vás mám v srdci. Víš,Janinko, když jsi mi zavolala v pondělí, že jsi s dcerkou v nemocnici, ale že věříš, že všechno bude O.K. a jsi plná radosti, pochopila jsem, jak jsou andílci úžasní a dokáží s námi opravdu dělat zázraky. To víš, že jsi se Janinko našla a jsi plná lásky a ochoty pomáhat druhým. Mám pro vás další zajímavé informace, ale očko mně po operaci ještě bolí. Moc Vás všechny objímám a mám skvělou zprávu. Dnes mi přišlo masérské lehátko a to jsem potřebovala k tomu, abych Vás naučila další používání energie Miguraj a léčení.Už se moc těším. Objímám a posílám moře lásky, i když trochu bolestivě mžourám na písmenka.
Vaše Kytička

DÍKY

(Jana, 21. 9. 2009 10:26)

Děkuji všem za krásný víkend,že jste mě přijaly mezi sebe,i když jsem přijela až v sobotu.Při zasvěcování mi Kytička řekla,že mám přestat hledat sama sebe,protože jsem se už našla a já to tak opravdu cítím.Cítím strašný klid v duši,přestala jsem se obávat,co bude.Pro mě je to velmi důležité,protože mám postiženou dceru a pobyty v nemocnicích a na odděleních ARA jsou velmi vysilující.Děkuji Kytičce za odvedení přivtělené bytosti,cítila jsem se potom lehoučká jako pírko,volná jako pták.A nakonec jsem moc ráda,že jsem se na tento seminář dostala.Super byla masáž,každé z nás jiskřily oči.Taky děkuji Světlance za obrázek pro Sabču a za zpáteční cestu.Díky všem,jsem teď plná energie.

Pro všechny...

(Bomberunka, 21. 9. 2009 10:15)

Posílám všem světýlko a lásku....a všem vám moc děkuju za krásné dny v Beskydech...dostala jsem velikou šanci ukázat, co umím a za to moc děkuji Kytičce...a vám všem...ještě jednou děkuju..
A zároveň vás prosím, ozvěte se mi na mail, mám nakreslené obrázky pro Laděnku z Prahy a taky pro Gábinku.....nevím, kam je poslat???? a taky bych vás poprosila o kopie obrázků, které vznikly v Beskydech....můj mail už určitě znáte, ale s dovolením Kytičky ho opět dopíšu
bomberunka@seznam.cz...tak se ozvěte....krásný sluníčkový den vám všem....

Poděkování

(Marcela velká:-))), 21. 9. 2009 9:17)

Ahojky zlatíčka,
Všem mooc děkuju za úžasný víkend,jsem ještě pořád plná dojmů a vzpomínek a každou chvilku si na Vás všechny vzpomenu.Těším se na další setkání,mějte se všechny mooc hezky a posílám všem moře lásky!
P.S.Svatěnka opět nezklamala :-))

Úžasný pobyt

(Marcela ml. :-), 20. 9. 2009 20:00)

Děkuju Vám všem,za tak krásný pobyt! Cítím se nádherně a už se moc těším na brzké shledání. Připadám si po tomto pobyt lehčí a plná energie. Děkuju Vám všem :-)

Ochrana pred šelmami

(evita, 20. 9. 2009 19:32)

Milá Kytička, a to by ma teda velmi zaujímalo /a možno nie len mňa/, ako sa správať pri útoku medveďa, či inej šelmy. U nás asi pre dvomi dňami medveď parádne doriadil cyklistu /bolo to v TV/a nebol to ojedinelý prípad. Medvede sú na Slovensku velmi premnožené a ked má človek rád prírodu, može na to ľahko doplatiť. Takže ak by ťa to neobťažovalo, bola by som rada ak by si to aspon pár vetami popísala. Ďakujem.

Bylo to super super super

(Svatava, 20. 9. 2009 18:51)

Zlatá Kytičko a všechny ostatní zlatíčka,
všechny vás móóc zdravím a těším se, že se zase uvidíme.
Byl to nádherný víkend, na který budu dlouho vzpomínat.
A už se dějí věci - slevnili nám nájem (o 11 korun).
Tak se mějte láskově a brzy nashledanou.
Svatava

Úžasný víkend na chatě

(Ivana, 20. 9. 2009 15:01)

Milá Kytičko, milý Fugasi a milé spřízněné dušičky,
moc a moc děkuji za úžasný víkend, který jsem mohla
s Vámi strávit. Jak píše Kytička, byla tam moc fajn
atmosféra a cítïla jsem se tam krásně. Každé ráno
cvičím pozdrav slunci a jiné cviky a cítím se dobře.
Při zpáteční jízdě domů jsem při vyhýbání se jinému
autu sjela do příkopu, naštěstí se autu nic nestalo
a andílci mi poslali dva pomocníky, dva pány, kteří
mě během chvilky traktorem vytáhli.
Ještě jednou díky a moc všechny zdravím a objímám.
Ivana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3240666
Měsíc: 16419
Den: 593